Det beste trekket for å styrke brystet

brystøvelser ALYSSA ZOLNA / AND REDDING

Brystøvelser er alltid en god idé: du bruker brystmusklene hele tiden, et sterkere bryst kan bidra til å øke kroppsholdningen, pluss at oppbygging av pecs kan gi brystene et naturlig løft.

“Brystmusklene dine - pectoralis major og minor - ligger rett under brystene. Når disse musklene blir større og sterkere, kan de presse brystvevet oppover og utover, noe som kan gi brystene dine mer perkier utseende, ”forklarer Marc Perry, C.S.C.S., grunnlegger av BuiltLean . Åpenbart jo større den opprinnelige koppstørrelsen er, jo mer forstørres effekten, men til og med bare en liten endring (si 5 til 10 prosent økning) i muskelstørrelse her kan gjøre en synlig forskjell, legger Perry til.

Relatert historie

Men mellom to går tilbrystøvelser—Nedlegg pushup eller gulvbrystpress med forhøyet fot - hvilket trekk vil styrke disse musklene raskere?'Nedgangstrykket fører til maksimal stimulering av brystmusklene, så det er en utrolig effektiv øvelse som hjelper deg å legge til litt muskler i brystet,' bekrefter Perry. Det etterligner benkbrystpressen på treningsstudioet, som er en utmerket øvelse for å maksimere skuldrene, brystet ogtriceps, men du kan gjøre det ut av treningsstudioet, bemerker han.

Gulvkistepressen bruker manualer, i stedet for kroppsvekt, for å utfordre musklene under brystene. I tillegg har den en ekstra kjerneutfordring ved å heve bena. Når det er sagt, gjør dette trekket ikke ganske like mye som en nedgang for å øke fordelene dine, sier Perry.

Arm, fysisk form, ledd, ben, trening, balanse, press opp, planke, planke, pilates, ALYSSA ZOLNA / AND REDDING

Slik prøver du disse trekkene selv:

Avvis pushup

Hvordan: Kom i en pushup-stilling og legg føttene på en benk eller stablede stigerør. Legg hendene ved siden av brystet og ikke opp i nærheten av skuldrene. Hold kjernen tett, bøy armene og senk kroppen til brystet nesten berører gulvet. Pause og skyv deg tilbake til startposisjonen. Det er en representant. For å gjøre det mer utfordrende, løft føttene enda mer.

Gulvkistepresse med forhøyede føtter

Hvordan: Ligg med ansiktet opp med hofter og knær bøyd 90 grader. Hold et par manualer over brystet, armene rett, håndflatene vender mot føttene. Senk manualene til overarmene dine berører gulvet. Det er en representant.