Den mest dramatiske ‘Biggest Loser’ før-og-etter-transformasjoner gjennom tidene

største taperen transformasjoner Getty Images

Den største taperen har omtalt tonnevis av alvorlig imponerende transformasjoner i løpet av de 18 sesongene. Etter tre år utenfor lufta gjennomgikk showet sin egen transformasjon med omstart for 2020 for USA-nettverket.Det nye showet fokuserte på generell velvære og ikke bare tallene på skalaen, men de sjokkerende transformasjonene var absoluttfortsatt en stor del av programmet.

Nytrenere som Erica Lugo, som selv gjennomgikk en gal kroppstransformasjon, så til det. Lugo ledet den siste sesongens vinner, Jim DiBattista, til et utrolig vekttap og tittelen Biggest Loser.

Sesong 19 er ikke kunngjort ennå, men det er sannsynlig at showet vil bli fornyet og premiere tidlig i 2021. I mellomtiden kan du gjenoppleve de siste sesongene med dette sammendraget av de mest kjevefallende før og etter resultatene i showets historie. .

Vis galleri 44Bilder jim dibattista største taper USA-nettverk 1av 44FØR: Jim DiBattista

Jim, 47, startet den siste sesongen av Den største taperen på 385 pund. Han fikk kallenavnet 'Coach' fordi han er en i det virkelige liv (for et fotballag for ungdom). Navnet satt fast da han viste seg å være en teamleder og motivator helt fra begynnelsen av filmen.største tapervinner 2020 USA-nettverk toav 44ETTER: Jim DiBattista

Jim mistet 144 pund (!) Og avsluttet showet med den nye vekten på 241 pund. Han fortalte People Magazine , “Det siste øyeblikket på scenen — da jeg visste at jeg var det Den største taperen vinner — Jeg så på min kone, mine tre sønner og treneren min, Erica, og jeg hadde en følelse av prestasjon som jeg aldri hadde følt før i mitt liv. '

The Biggest Loser - Sesong 15 NBCGetty Images 3av 44FØR: Rachel Frederickson

Rachel var 260 pund da hun ble med på showet. Hun gjorde det klart fra begynnelsen at hun var der for å jobbe hardt og forandre livet sitt - og det gjorde hun.

I dag - sesong 63 NBC NewsWireGetty Images 4av 44ETTER: Rachel Frederickson

Fans ble sjokkert da Rachel avslørte ved finalen at hun bare var 105 pund. Hun mistet 60 prosent av kroppsvekten, og folk var bekymret for at det var for mye. Rachel sa senere at hun gikk ned i vekt ved å spise 1600 kalorier om dagen og trene. 'Jeg er ekstremt stolt av måten jeg gikk ned i vekt,' sa hun under en telefonkonferanse Los Angeles Times .Den største taperen NBCGetty Images 5av 44FØR: Allen Smith

Allen, som startet på 325 pund, gikk på showet fordi vekten hans påvirket karrieren som brannmann. Han sa også at han var bekymret for at han ikke ville passere sin neste fysiske på jobb.

Jay Leno Show NBCGetty Images 6av 44ETTER: Allen Smith

Allen vant ikke sesong 8, men han oppnådde definitivt det han hadde tenkt seg å gjøre. Han gikk ned 116 pund, eller 35 prosent av kroppsvekten, på showet.The Biggest Loser - Sesong 8 NBCGetty Images 7av 44FØR: Rebecca Meyer

Rebecca var 279 pund da hun startet showet. Hun gjorde det til makeover-delen av showet, men vant dessverre ikke den totale tittelen.

Jay Leno Show NBCGetty Images 8av 44ETTER: Rebecca Meyer

På slutten mistet Rebecca 139 pund og nesten 50 prosent av kroppens startvekt, noe som ga henne $ 100.000-premien for mest vekt som ble mistet av en eliminert spiller.

Den største taperen NBCGetty Images 9av 44FØR: Bill Germanakos

Bill startet showet på 334 pund og konkurrerte sammen med tvillingbroren Jim. I begynnelsen, innrømmet han at han hadde en 'kropp bygget av baklava'. Stadig vekttap, kombinert med en alvorlig dose grus, hjalp ham til slutt med å vinne sesong fire.Den største taperen NBCGetty Images 10av 44ETTER: Bill Germanakos

Bill rotet ikke: Han gikk ned 164 pund - nesten 50 prosent av kroppsvekten. Bill sa senere at det å være rundt familien og barna bidro til å holde ham motivert. ' Den største taperen c ampus er et sted for håp, 'fortalte han Mennesker .

Den største taperen NBCGetty Images elleveav 44FØR: Michelle Aguilar

Michelle startet sesong 6 på 242 pund og sa at hun var bekymret for at vekten hennes holdt henne tilbake i livet. Michelle konkurrerte i sesongen sammen med moren, Renee.

Den største taperen NBCGetty Images 12av 44ETTER: Michelle Aguilar

Michelle endte med å vinne tittelen etter å ha mistet 110 pund. Hun fortalte senere Få tilgang til Hollywood at hun tilbrakte 'timer, timer, timer' på treningsstudioet for å gå ned i vekt.Den største taperen NBCGetty Images 1. 3av 44FØR: Olivia Ward

Olivia startet showet på 261 pund, og konkurrerte sammen med søsteren Hannah. Operasangeren sa at hun ble med på showet fordi diagnosen med vekt og polycystisk ovariesyndrom betydde at hun sannsynligvis ikke ville være i stand til å få barn hvis hun ikke gikk ned i betydelig vekt.

I DAG NBC NewsWireGetty Images 14av 44ETTER: Olivia Ward

Olivia mistet til slutt 129 pund og tok tittelen for sesongen. Hun er nå masterinstruktør ved SoulCycle.

Den største taperen NBCGetty Images femtenav 44FØR: Hannah Curlee

Olivias yngre søster, Hannah, konkurrerte også på showet. Hannah startet på 248 pund, og kom seg til finalerunden.

The Biggest Loser - Sesong 11 NBCGetty Images 16av 44ETTER: Hannah Curlee

Hannah gikk ned 120 kilo, noe som var 48 prosent av kroppsvekten hennes. Hun vant imidlertid ikke tittelen - hun ble kantet ut av storesøsteren.

The Biggest Loser - Sesong 8 NBCGetty Images 17av 44FØR: Danny Cahill

Danny veide 430 pund da han startet sesong 8. Han sa på showet at han ønsket å gå ned i vekt slik at han kunne være sunn for kona og barna.

Den største taperen NBCGetty Images 18av 44ETTER: Danny Cahill

Danny gikk ned 239 kilo til slutt - nesten 56 prosent av kroppsvekten - for å hevde tittelen. Han holdt vekten av i noen år med daglige treningsøkter og brukte sykkelen som transport. Han opprettet også et selvhjelpende, motiverende selskap.

The Biggest Loser - Sesong 8 NBCGetty Images 19av 44BEFORE: Abby Rike

Abbys grunn til å gå på showet var virkelig hjerteskjærende: Hun gikk opp i vekt etter at mannen og to barn døde i en bilulykke. Hun veide 247 pund da hun startet reisen.

The Biggest Loser - Sesong 15 NBCGetty Images tjueav 44ETTER: Abby Rike

Abby endte opp med å miste 100 kilo, som var 40 prosent av kroppsvekten hennes. Hun er nå en motivasjonstaler.

Den største taperen NBCGetty Images tjueenav 44FØR: Shay Sorrells

Shay startet sesong 8 som den største konkurrenten showet noensinne hadde sett. Hun var 476 pund ved den første innveiingen.

Den største taperen NBCGetty Images 22av 44ETTER: Shay Sorrells

Shay endte med å miste 172 pund etter showets finale, som var 36 prosent av kroppsvekten hennes. Hun ble senere utfordret til å prøve å gå ned enda mer i slutten av sesong 9 - og hun dro ned ytterligere 52 pund. Shay tjente $ 52 000 fra Subway for sitt fortsatte vekttap, per OC Registrer .

Den største taperen NBCGetty Images 2. 3av 44FØR: Heba Salama

Da Heba ble med på showet, var hun 294 pund. Hun vant raskt fans med sin frittalende natur.

The Biggest Loser - Sesong 6 NBCGetty Images 24av 44ETTER: Heba Salama

Heba endte opp med å miste hele 156 pund. Hun vant ikke den samlede tittelen, men hun ble kåret til den største taperen av de eliminerte deltakerne og vant $ 100.000. Heba løp også sitt første halvmaraton og ble en Lululemon-ambassadør etter hennes dramatiske vekttap, ifølge henne nettsted .

Den største taperen NBCGetty Images 25av 44FØR: Ryan Benson

Ryan var en av de opprinnelige rollebesetningsmedlemmene i Den største taperen i sesong 1. Han veide 330 pund i begynnelsen av showet.

Den største taperen NBCGetty Images 26av 44ETTER: Ryan Benson

Ryan gikk ned 122 kilo - omtrent 37 prosent av kroppsvekten - for å bli showets første vinner noensinne. Dessverre fikk han vekten tilbake, men fortalte han Yahoo Health at han er på en ny vekttap-reise.

Den største taperen NBCGetty Images 27av 44FØR: Matt Hoover

Matt veide 339 pund da han først ble med på showet. Han endte opp med å møte (og bli forelsket i) Suzy Preston under filmen.

VH1 Stor i Chris PolkGetty Images 28av 44ETTER: Matt Hoover

Matt mistet utrolige 157 pund, som var 46 prosent av kroppsvekten, for å bli sesong 2-mester - og han giftet seg med Suzy. Matt endte opp med å gå opp i vekt, så han ble operert i magesekken og dokumenterte reisen sin på Fat to Fit Dad Youtube kanal.

Den største taperen NBCGetty Images 29av 44FØR: Suzy Hoover

Når vi snakker om Suzy, veide hun 227 pund i begynnelsen av showet. Som sin fremtidige ektemann, kom hun også til finalen.

Den største taperen NBC NewsWireGetty Images 30av 44ETTER: Suzy Hoover

Suzy's transformasjon var kjevefallende. Hun mistet 95 pund for å havne på 132 pund på slutten av løpeturen på showet. Hun og Matt har nå to barn sammen.

Neste30 Keto suppeoppskrifter som er dekadent AF