Den beste styrketreningen for å sprenge magefett

styrke trening magefett Shutterstock

Du vet allerede beste kondisjonstrening for å sprenge magefett . Men hvis du leter etter en mer avrundet rutine, vel, det er her styrketrening kommer inn. Ja, vi har snakket om hvordanflekkreduserende fetter faktisk ikke noe. Men sannheten: Å miste fett overalt vil beskjær midseksjonen.

For å gjøre det er kardio helt nødvendig, men styrketrening er den andre brikken i puslespillet. 'Styrketrening vil utvikle magert muskelvev som vil forstørre mengden fett du kan miste,' sier Emily Hutchins, Chicago-baserte Nike NTC Master Trainer & Run Coach.

I tillegg, som hun bemerker, hvis du sitter fast på et hjerte-tungt program, kan treningen din faktisk være platå. “Styrketrening vil øke treningsterskelen din, slik at du kan gå hardere når du gjør detkondisjonstreningog hjelper deg med å gjøre enda større gevinster, sier hun.Så da blir spørsmålet: Hva skal du gjøre på treningsstudioet? Styrkeøkter med høyere intensitet som fokuserer på funksjoner og dynamiske bevegelser i hele kroppen (altså hvordan kroppen din beveger seg hver dag) vil være den mest effektive og tidseffektive måten å maksimere fettforbrenning og muskeloppbygging. I tillegg har styrketrening den glade effekten av å økeBein tetthetfor å holde skjelettet sterkt når du blir eldre.

Prøv denne treningsøkten

Hopp på rask vei til flatere abs med denne fem-trekk-treningen fra Hutchins. (Du finner mer på, gratis på iTunes og Android.) For å holde pulsen oppe gjennom, utfør 30 sekunder med 'arbeid', etterfulgt av en hvilepause på 10 sekunder. Velg vekter som gjør at de siste sekundene av hvert intervall føles vanskelig å fullføre med riktig form.

Fullfør kretsen tre ganger, og ta deg tid til å komme seg mellom hver runde. (Tenk: Hvor lang tid det vil ta deg å hente vann.) Den andre fordelen med å gjøre en tidsbestemt trening i Tabata-stil er at du har en tendens til å presse deg hardere når du går mot klokken i stedet for å telle reps, sier Hutchins.

I SLEKT: 7 grunner til at armene dine ikke endrer noe, hvor mye du trener

Åh! Du vil se at disse ikke inkluderer typiske kjernebevegelser — neisitupsher. Men disse bevegelsene tvinger deg til å engasjere magen hele tiden, noe som vil utfordre disse musklene.

styrke trening magefett Shutterstock / Alyssa Zolna

Hantel knebøy til skulderpress: Hold en vekt i hver hånd og bøy knærne til 90 grader for å senke deg i en knebøy. Når du kommer opp fra knebøyet, skyv vektene over hodet, håndflatene vender mot hverandre, og rett ut armene til en skulderpress.

Omvendt lunge med biceps krøll: Begynn med to føtter sammen, og hold en manual i hver hånd. Gå tilbake med ett ben i et lunge og utfør en krøll. Alternative ben.

Pushup med fjellklatrere: Gjør tre pushups på rad, etterfulgt av 10 fjellklatrere. (Denne og den neste vil virkelig få pulsen din opp, sier Hutchins.)

I SLEKT:Vil du ha Sexy Side Abs? Denne treningen vil lyse opp dine obliques

Burpee til skulderpress: Hold manualer i hendene, legg hendene på gulvet. Hopp ut med føttene til pushup-posisjon, og hopp deretter føttene tilbake mot hendene. (Det er burpen.) Stå opp og trykk på skulderen.

Pokal knebøy: Hold en manual for haken din (ikke berører kroppen din), og slipp den ned i en dyp plié-knebøy (føttene er litt bredere enn hofteavstand fra hverandre, tærne vinklet ut). Profftips: Å holde manualen i denne posisjonen vil hjelpe deg med å aktivere kjernen din bedre.

Hvor ofte bør du gjøre det?

Du vil ikke gjenta den samme styrketreningen om og om igjen, fordi gevinster kommer når du kontinuerlig bytter opp ting, sier Hutchins. (Bland det med styrketreningene i våre er av Holly Perkins.) Når du begynner, må du gjøre en styrketrening i løpet av den første uken, sier hun. Den andre uken: Gjør en styrkeøkt og enutholdenhetstrening. Uke tre: Prøv to styrke- og to utholdenhetsøkter. 'Det er ingen magisk vitenskap, men du vil jobbe med konstant forandring for å sjokkere og overraske kroppen din,' sier hun. 'Å endre rutinen vil bidra til å støtte fettforbrenning slik at du begynner å se resultatene raskere.' Ja takk.