De riktige reglene og etiketten for massasje

Leppe, kinn, hud, frisyre, hake, panne, skulder, øyenbryn, ledd, øyevipper, Shutterstock

Fakta: Enten du er interessert i detsmertereduksjon eller for å øke søvnkvaliteten, kan en massasje virkelig treffe stedet. Å sparke tilbake og la noen knede bekymringene dine virker som den perfekte måten å slappe av på - til du vurderer visse spørsmål før massasje, det vil si. Hva slags undertøy bør du ha på deg? Hvilken massasje passer best for deg? Hvor mye å tipse ?! All den usikkerheten kan gjøre deg engstelig nok til å hoppe over den, noe som er ganske mye definisjonen av motproduktiv. Her forteller to lisensierte massasjeterapeuter deg hvordan du kan forberede deg på opplevelsen på riktig måte.

Ikke bruk bestemødre. Eller bare ikke bruk undertøy.
'Siden du blir dekket av en gardin, bortsett fra hvilken kroppsdel ​​massasjeterapeuten jobber med, er undertøy valgfritt,' sier Michelle Trigona-Gaine, lisensiert massasjeterapeut og eier av Bodies in Balance Therapeutic Massage & Wellness i Hopewell Junction, New York. Du kan bli tilbudt engangsundertøy for å unngå oljeflekker, som du kan godta eller avvise basert på personlige preferanser. Husk at hvis du vil ha på deg skivvies, men gjør noe glutealt arbeid, er tangaundertøy ideelt, sier Daria Waluga, lisensiert massasjeterapeut og estetiker i New York og New Jersey. Når det gjelder bh'en din? Vurder å fjerne den for å unngå at den kommer i veien, sier Waluga. Massasjeterapeuter ser massevis av kropper hver dag, og de er der for å jobbe, ikke døm din!

I SLEKT: Hvordan gi deg en hodebunnsmassasje i salongstilParallell, funksjonær, rektangel, fornøyd, grafikk,

Tips Er sjelden inkludert
Ikke bare fortjener terapeuten din et tips som gjør at du føler deg luksuriøs når all utflukt, han eller hun gjør det via fysisk kontakt. 'Restauranten eller serviceregelen om å tippe 15 til 20 prosent er vanligvis rettferdig,' sier Waluga, som forklarer at selv om det er vanlig, er det valgfritt å tippe på slutten av dagen. I stater som New York er massasjeterapeuter lisensiert under sykepleie og ansett som helsepersonell, sier hun. Det betyr at hvis du får massasje et sted som et fysioterapikontor i motsetning til et spa, kan de ikke forvente et tips (men vil sette pris på en likevel!).

I SLEKT:Denne treningen fungerer i utgangspunktet som en ryggmassasje

Velg riktig massasjeterapeut
Uansett hva slags massasje du er ute etter, er det best å få noen som har lisens i praksis. “En fin måte å finne en terapeut på er gjennom en massasjeorganisasjon som American Massage Therapy Association , Sier Trigona-Gaine. Du kan tilpasse søket til både posisjonen din og hvilke teknikker du er interessert i. Når du har begrenset dette, kan du sjekke ut anmeldelser på Yelp for å sikre at du er på vei til et bra sted.

Interaksjon, font, plakat, illustrasjon, bildetekst, vintage klær, humor,

Ikke sjøl ned før du kommer på bordet
Alt det presset på kroppen din kan bidra til å fremme fordøyelsen (og gjøre deg prompe ), så vær oppmerksom før du drar til byen på en diger middag, sier Waluga. “En liten matbit er greit, men ikke spis et reelt måltid mindre enn en time før massasjen. På den måten har kroppen din tid til å fordøye mat i systemet ditt, ”sier Waluga. Det samme gjelder å drikke væsker: Å holde seg hydrert er alltid en prioritet, men gi deg tid til å tisse alt før massasjen begynner.

Bruk dine ord
Enten terapeuten din bruker for lite press eller ikke nok, gi beskjed om massasjen ikke går som du håpet. 'Du bør alltid si når noe ikke føles riktig, og en profesjonell og erfaren terapeut bør spørre hvor komfortabel du er under økten,' sier Waluga. Hvis du trenger trykk, husk at du betaler for en tjeneste, så du fortjener å få det du ber om.

I SLEKT:3 selvmassasjer som vil lette graviditetsplager og smerter

Frisyre, tekst, stil, linje, kjeve, font, strekbilder, moteillustrasjon, rektangel, kostymedesign,

Gjør disse tre tingene før du ankommer
Først: Klem i dusjen hvis du kan. 'Sørg for at du er ren før du kommer til en massasje,' sier Waluga. Egentlig er det bare høflig å vurdere komforten til personen som kommer til å være oppe i virksomheten din. Hvis du ikke kan ta en rask skylling av, prøv å i det minste tørke deg av med umedisinerte, kjemiske frie servietter . Deretter må du forsikre deg om at kontoret godtar den vanlige betalingsmåten, og at du har kontanter til tipset. Til slutt, spør om de trenger deg for å komme dit tidlig for å fylle ut noe papirarbeid, sier Trigona-Gaine. Etter det er du klar til å slappe av!