De beste joggesko-tilbudene du kan handle på Black Friday og Cyber ​​Monday 2020

joggesko Christine Giordano

Hvis det noen gang er en tid på året for å oppdatere joggesko, er det Black Friday og Cyber ​​Monday. ICYMI, en rekke forhandlere tilbyr rabatter på alle slags spark, fra de du kan takle din neste 5K til par du kan bruke bare for å utfylle fritiden din neste gang du kjører ærend (* kaster på Stan Smiths * ).Ja, enten du leter etter sniker med skumdemping, gummi yttersåle for trekkraft, eller bare en fargebane du virkelig er interessert i, er sjansen stor for at du kan spare noen få dollar på kjøpet ditt hvis du snapper dem opp i dag . For å spare deg for å surfe på nettet uendelig for å finne en rabatt som er verdt det, her er en liste over de beste sneaker-tilbudene og stilene du bør dra full nytte av i dag.

Unn deg selv, og ikke glem å krysse av noen flere på julelisten din. Hvem vil ikke ha et par nye joggesko fra nissen?

Før vi går inn i eksakte stiler, er det en kort oversikt over noen av de største tilbudene rundt:

  • Asics tilbyr25% avslag på hele bestillingenmed kode CYBER.
  • Puma tilbyropptil 50% avslag på hele siden.
  • Amazon kutter prisene på massevis av Adidas joggesko .
  • JackRabbit kutter prisene påjoggesko fra Nike, Asics, Saucony og mer.
  • Du kan score rabatter påopptil 50% avslag på utvalgte joggeskoat Nordstom.
1 Adidas Cloud Foam Pure løpesko for kvinner adidas amazon.com $ 70,00$ 49,52 (29% avslag) HANDLE NÅ

Disse # 1 bestselgerne på Amazon har nesten 28 000 positive anmeldelser. Folk elsker at skyskummet gjør dem ekstra myke for løping eller sammenkobling med et uformelt antrekk.to Adidas Originals Stan Smith sko joggesko adidas Originals amazon.com$ 48,00 HANDLE NÅ

Disse klassikerne er et must-ha stift i en hvilken som helst sneaker-serie, så hvis du er en del av 1 prosent som ikke har dem, ta dem opp nå. Forresten, dette er en Meghan Markle-favoritt.

3 Adidas Ultraboost Personal Best løpesko for kvinner adidas amazon.com HANDLE NÅ

En tettsittende passform og et lett øvre mesh gjør denne joggesko til en behagelig løperfave. Disse PB-løpeskoene er laget med 20 prosent mer demping enn andre Ultraboosts.

4 Adidas Fluidflow-joggesko for kvinner adidas amazon.com HANDLE NÅ

Disse Fluidflow-joggeskoene overgår enkelt fra innendørs til utendørs, slik at du kan bruke dem til alle dine svetteøkter uansett treningsprogram. De er også laget med en støvelåpning som gjør dem ganske enkle å glide inn i.5 Evoride asics.com$ 99,95

Evorides er laget med Asics guideole tech, som har en buet såle og stiv forfot for å redusere ankelskader eller ubehag og redusere utmattelsen i benmuskulaturen.

6 Brooks Adrenaline GTS 20 løpesko til damer jackrabbit.com$ 109,98

Disse stabilitetsskoene fra Brooks er ideelle for løpere som har buer som kollapser innover, men virkelig er laget for alle som bare leter etter et søtt par sniker.7 Hoka One One Clifton 6 løpesko til damer jackrabbit.com$ 97,98

Hoka One One Clifton 6-joggesko har et segl fra American Podiatric Medical Association, så vær trygg på at disse er neste nivå støttende, stabile og komfortable.

8 Saucony Triumph 17 løpesko for damer jack kanin jackrabbit.com$ 89,98

Hvis du leter etter lette sniker, laget Saucony disse med demping som er 25 prosent lettere enn hva du kan være vant til, slik at du fremdeles får den komfortable, sikre passformen uten å føle at det tynger deg.