De beste gavene til unge voksne i deres første leilighet: Gaveguide 2021

De beste gavene til unge voksne i deres første leilighet: Gaveguide 2021 1

Jeg kan ha gitt barna mine feil inntrykk tidligere denne uken da jeg sendte dem en tekstmelding og ba om gaveforslag til noen som nettopp har flyttet inn i sin første leilighet. Jeg glemte at alle 3 av dem bor i leiligheter nå og ville bli begeistret over å motta ting til leilighetene deres, så jeg fikk umiddelbart mange gode forslag! Jeg måtte gå tilbake og avklare at jeg ba om denne gaveguiden, men dere vet i det minste at elementene på denne listen definitivt er ting unge voksne som nettopp har gått ut av college, virkelig ønsker å få til jul. Og du trenger ikke bekymre deg for mye om barna mine, enten; Julenissen plukker kanskje ut noen av disse varene for dem også.

Julegaver til unge voksne [Åpen] [Lukk]

Tekniske gaver til unge voksne

De beste gavene til unge voksne i deres første leilighet: Gaveguide 2021 2

Selfie-ringlys med stativstativ

Det virker virkelig som om alle er på TikTok i disse dager, og hvis de ikke er det, tenker de på det. Dette ringlys- og stativstativet er perfekt for den ambisiøse TikToker - eller for alle som ønsker å se bra ut på Zoom-samtalene sine.

Fortsett å lese

Apple AirPods med ladeveske

Hvis de ikke har AirPods, stol på meg at de vil ha dem. Og det må være den ekte varen. Gaven min av $35 knock-off-merket i fjor ble møtt med dyp forakt. Prisene er billigere enn noen gang, så gå for ekte vare, og du vil bli belønnet med stor spenning når de åpner gaven sin.Fortsett å lese

Apple 10,2-tommers iPad (Wi-Fi, 256 GB)

Den unge voksne kan bruke denne iPaden på så mange måter. (Og nok en gang må det være den ekte varen; knockoffs vil ikke bli verdsatt .) Du kan bruke den som laptop-alternativ når du reiser, du kan se Netflix i sengen, du kan bruke den til å lage kreative tegninger, og du kan bruke den til å redigere bilder du tok på iPhone. Hvis den unge voksne ikke har hatt en iPad før, vil de bli overrasket over alt de ender opp med å bruke til.

Handle nå

Audible medlemskap

Vi ønsker alle å lese flere bøker, men det kan være vanskelig å finne tid, og det er så mange andre ting som konkurrerer om oppmerksomheten vår hjemme. Gjør lesingen enklere for den unge voksne med et 3 måneders, 6 måneders eller 12 måneders abonnement på Audible. Hver måned kan de laste ned lydboken de velger og deretter lytte til den når de har et ledig øyeblikk. Det er den perfekte følgesvennen for en lang pendling.

Handle nå

Furbo Hundekamera: Godbitkasting, Full HD Wifi kjæledyrkamera og 2-veis lyd,

Hvis den unge voksnes betydelige andre er deres elskede hund, vil de elske dette kameraet som kan la dem sjekke inn på den lille bunten av glede når de er borte. Kameraet kan oppdage bjeffing og sendte et varsel til telefonen din slik at du kan sjekke inn for å se hva som er galt. I tillegg kan du kaste en godbit til den gode gutten din når du vil.

Fortsett å lese

Echo Dot (3. generasjon)

En Echo Dot er en god smarthøyttaler for noen i deres første leilighet. De kan følge med på morgennyhetene og sjekke trafikken og været når de gjør seg klare til jobb om morgenen, og deretter få oppskriftsideer og legge til varer å kjøpe i matbutikken om kvelden.

Handle nå

Roku Streaming Stick +

Roku Streaming Stick+ lar unge voksne streame alle favorittprogrammene og filmene deres når som helst uten behov for et kabelabonnement. Denne enheten kan streame alt det vakre 4K-innholdet som raskt blir tilgjengelig.

Handle nå