De 8 beste rettene i Olive Garden, ifølge ernæringseksperter

De 8 beste rettene i Olive Garden, ifølge ernæringseksperter Shutterstock

Olive Garden lager bank på det faktum at en dampende bolle medpastakan være OGtrøstemat. Men ikke så trøstende? Noen av platene deres kan tjene nesten en dags verdikalorier(eller mer!), og det er lett å overdrive det, takket være den sjenerøse porsjonen (vi ser deg, endeløse brødstikker).

Men - ros Mario Batali! - Det betyr ikke at det populære italienske spisestedet er utenfor grensen for balanserte spisere som deg selv. Et profftips: Før du går til middag, bruk noen minutter på å se på menyen online. 'Du kan se hva alternativene dine er, slik at du ikke tar et impulsivt valg du kan angre på,' sier ekspert på mat for ernæring Jessica Fishman Levinson , R.D.N.

Nok en smart strategi? Be om en to-go-boks når du bestiller hovedretten for å spare kalorier. 'Når måltidet ditt kommer, del ut halvparten av det umiddelbart til morgendagens lunsj eller middag,' antyder New York-basert diettist , R.D.N. Dette trekket begrenser fristelsen til å fullføre enoverdimensjonert delav pasta i en sittende, og hjelperstrekk matbudsjettet. 'Når det gjelder hva du skal bestille, spurte vi seks av våre favoritt diettister om å markere de sunnere perlene på Olive Garden-menyen. Disse åtte middagsvalgene gjorde næringsgraden.

Kjøkkenet mitt

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 27. juli 2016 klokka 08.05 PDT

Hvis du er på vei til Olive Garden, klør du sannsynligvis etter pasta, og 'Cucina Mia gir deg friheten til å blande og matche forrett, pasta, saus og påfyll, slik at du kan velge hva som skal gi deg mest for pengene dine, sier Levinson.

Først velger du full hvete pasta. “Den har merfiber, et viktig næringsstoff som hjelper til med å dempe appetitten din, så det er mindre sannsynlig at du spiser for mye, ”sierPaul Salter, R.D. 'Og husk å hoppe over Asiago Garlic Alfredo, som inneholder over 700 kalorier per porsjon,' legger til Ingefær Hultin , en Seattle-basert diett. Hvert annet sausvalg er mye lettere, med tradisjonell marinara som det beste alternativet på 140 cals.

'For pålegg er sauterte reker et betydelig bedre valg enn valg som pølse eller kjøttboller, siden det er lavere i kalorier og mettet fett,' sier Hultin.

I SLEKT:De 13 beste tingene du kan bestille på en meksikansk restaurant, ifølge ernæringseksperter

Urte-grillet laks

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 2. september 2016 klokka 09:03 PDT

Alle ernæringsekspertene vi snakket med er enige: Denne sjømatretten er en middagsvinner. 'Laks er rik på å fylle magert protein og hjerte-sunne omega-3 fettsyrer, og den serveres også med fiberfylt brokkoli på siden,' sier Julie Harrington I tillegg til andre menyvalg har den også lavere salt, noe som kan få deg til å føle degoppsvulmetetter et måltid. 'Den har 570 milligram natrium, mens de fleste andre retter har mer enn 1000, så det er et mye bedre valg,' sier Levinson.

Suppe, salat og brødstenger

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 1. april 2015 klokken 13.29 PDT

Hvis du har lystmiddagpå Olive Garden bare ikke er komplett uten deres berømte brødstikker, har Hoban noen kunnskapsrike råd til deg: “Trikset med å gjøre denne Olive Garden-stiften til et bedre valg er å fjerne 'ubegrenset' fra begynnelsen av setningen - en porsjon suppe, en salat og en breadstick kommer inn på rundt 500 kalorier, og lar deg fortsatt nyte de vannetbearbeidede karbohydratermens du balanserer måltidet ditt med grønnsaker og protein. ” Pasta e fagioli suppe er et smart valg, med ni gram protein og fire gram fiber per bolle. Og be om din salatdressing på siden. 'Salatskålene pleier å bli doused i dressing, så dette er en enkel måte å redusere ekstra kalorier og natrium på,' sier hun.

I SLEKT:Den beste og verste salatpåfyllingen, ifølge R.D.s

Hvitløk rosmarin kylling

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 17. august 2016 klokka 08:17 PDT

Olive Garden’s Lighter Fare-meny tilbyr flere hovedretter som inneholder omtrent halvparten av kaloriene til klassikerne, og Salter peker på hvitløk rosmarin kylling som et solid valg. “Du fårmagert proteinog grønnsaker, og siden kyllingen er stekt, ikke sautert i smør eller stekt, er den ikke full av overflødig kalorier, ”sier han.

Toskansk mørbrad

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 11. juni 2013 klokken 15:17 PDT

Mens noen diettister unngår å anbefale rødt kjøtt, Jessica Cording , R.D., tror ikke det er en no-eat. 'Hvis du ønsker biff, er den toskanske mørbraden påglutenfølsommenyen er ikke et dårlig valg, sier hun. 'Når du griller proteinet ditt, tilfører du ikke panering eller overflødig olje i kokeprosessen.' Hovedretten kommer også med en side av brokkoli — og poteter, som du alltid kan be serveren din om å ha.

I SLEKT:7 matvarer som inneholder mer jern enn en porsjon rødt kjøtt

Torsk Piccata

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 11. mars 2016 klokken 10:20 PST

Denne torsketretten har alt å gjøre med en balansert tallerken - protein, sunt fett og en veggie (courgette) på siden. I tillegg er det mindre enn 500 kalorier (470, for å være nøyaktig). 'Det er et veldig godt avrundet måltid,' sier Hoban. 'Hvitløksurtsmøret er overbærende og tilfredsstillende, så du vil ikke føle at du berøver deg selv ved å plukke dette over en pastarett.'

Reker Scampi

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 4. november 2016 klokka 09:24 PDT

Men hvis pasta fremdeles kaller navnet ditt, anbefaler Cording å prioriteresjømat(for magert protein) og grønnsaker (for fiber og vitaminer). 'Reke scampi har en anstendig mengde reker og grønnsaker, og ikke en stor del av pasta,' sier hun, som ofte kan være et middel for sauser fulle av salt og fett. Og du kan lette det opp enda mer ved å be om hvitløkssaus på siden. 'På den måten bruker du bare det du trenger.'

Minestrone

Et bilde lagt ut av Olive Garden (@olivegarden) 28. oktober 2016 kl 09:09 PDT

Er du usikker på hva du skal bestille for en fornuftig startpakke? Prøv minestronesuppe. 'Den er fullpakket med grønnsaker, pluss gir et løft påplantebasert proteinvia nordlige bønner, sier Harrington. 'Generelt sett, velg alltid buljongbaserte supper kontra krembaserte boller hvis du tar sikte på å spise lett, siden de er fylt med overflødig kalorier og fett som vil fylle deg før måltidet til og med kommer.'