De 7 beste abs-maskinene fra 2021 hvis du ønsker å forme kjernen din fra alle vinkler

fra trenere Christine Giordano

Mens det ikke er noe slikt som trening, er det ingen måte du fårHalle Berry absuten å legge til noen kjerneforsterkende trekk i treningsrutinen. Og en ab-trener er en god måte å gjøre nettopp det. Noe annet en maskin er perfekt for? Når du er nybegynner og kan bruke litt ekstra støtte mens du trener kjernen din for å bli sterkere, sier Melissa McCowen, en NASM-sertifisert trener i staten Washington.Avhengig av hva slags utstyr du bruker, kan de ta litt av belastningen fra korsryggen, legge til mer motstand mot treningen din for å oppnå hurtige resultater, eller gi deg tillit til kraft gjennom mer komplekse bevegelser.

En ab-maskin kan også gi deg et større bevegelsesområde enn en enkel kroppsvektstrening, sier McCowen. Tenk på det: Hvis du gjør knaser på gulvet, er det bare så langt tilbake du kan gå, mens en ab-maskin, som en nedgangsbenk, lar deg manipulere hvilken del av magen du trener ved å tillate deg for å øke hvor langt du bøyer ryggraden.

Alt dette avhenger imidlertid av hvilken ab-maskin du velger å kjøpe. Ulike fungerer på forskjellige måter, så du bør kjøpe det som er best for deg i henhold til dine mål. Men for å komme i gang, her er en liste over ab-trenere som definitivt vil hjelpe deg med å øke vanskeligheten med din treningsøkt. De er valgt basert på brukeranmeldelser og topprangeringer på pålitelige nettbutikker som Amazon og Walmart. Best av alt: Det er en her for hvert prispunkt og ferdighetsnivå.

1Beste abs hjulAb Fitness Roller amazon.com $ 24,97$ 12,99 (48% avslag) HANDLE NÅ

Oppgrader plankene dine med dette abs hjul , som kommer med noen ekstra fordeler, inkludert en knepute for ekstra støtte, og en e-bok for abs-trening hvis du sitter fast på hvilke spesifikke øvelser du skal legge til i treningsregimet ditt.Ikke bare vil denne valsen styrke de dype kjernemuskulaturene og skråstillingene dine, men du vil også jobbe med gluten og skuldre, sier McCowen.

Hvordan: Start i en knelende planke som griper i håndtakene, engasjerer magen, og skyv hendene sakte ut forbi skuldrene, og øk gradvis hvor langt du går når du blir sterkere. Nøkkelen er å holde kjernen tett hele tiden.

Rave anmeldelse: 'Flott rulle. Prisen er fantastisk med tanke på at noen ganger kan utstyr som dette bli overpriset. Den fulgte med en knepute som jeg ikke forventet, noe som var en hyggelig overraskelse fordi det kan være ulempen med å bruke utstyr som dette hvis du ikke har en matte å bruke. Hjulet i seg selv er godt laget og solid. Jeg har brukt dem før der jeg er bekymret for at håndtakene kommer til å smekke av, og dette er slett ikke slik. Det er utrolig slitesterkt. ' - Dorothy Z., amazon.comtoBeste Abs RockerCAP Barbell Ab Trainer amazon.com21,99 dollar HANDLE NÅ

Trenger hjelp til å spikre dem crunches ? Denne abs trener vil hjelpe deg å utføre riktig form, slik at du lykkelig kan unngå rygg og nakke belastning. Det gir støtte til ryggraden og korsryggen, samtidig som den retter seg mot tverrgående mage (dype kjernemuskulatur), sier McCowen.

Hvordan: Begynn å ligge på ryggen med føttene flatt på gulvet, bøyde knær og hodet på nakkestøtten. Ta tak i toppen av baren med begge hender, håndflatene vendt bort fra deg, og begynn å utføre crunches.Rave anmeldelse: 'Lett å montere. Hvis du leter etter en fin treningsøkt, er dette produktet. ' - Martha,walmart.com

3Beste Abs BarLivebest Power Tower amazon.com141,90 dollar HANDLE NÅ

Dette kraftstårnet vil hjelpe deg med å trene mer enn bare kjernen din - du kan bruke den til å trene overkroppen med øvelser som pullups også. Men for en killer med lavere abs-trening, bruk den til bevegelser som hengende bein og kneheving, sier McCowen, som kan målrette muskler som hoftebøyere, rectus abdominis (six-pack) og obliques.

Hvordan: Enten henge fra den høye stangen eller plassere underarmene på den nedre stangen og ta tak i begge håndtakene. Begynn å løfte beinet (de kan være rett eller bøyd) opp fra gulvet og mot brystet. Senk dem tilbake for å starte med kontroll.Rave anmeldelse: 'Robust nok og lett å sette sammen! og jeg får plass i kjelleren med lavt tak! ' - AlyssaSara. amazon.com

4Beste avvisningsbenkXMark Fitness justerbar tilbaketrekningsbenk amazon.com$ 169,00 HANDLE NÅ

Du kan justere denne absbenken etter dine behov. Den har 12 nivåer av fallende justering på en 47-tommers skinne. Benken har også transporthjul bak, noe som gjør det lettere å bevege seg og stuve etter at du er ferdig med dagens trening. Denne maskinen kan hjelpe deg med å målrette mot alle dine muskler, sier McCowen.

Hvordan: Fest føttene under putene for å holde dem på plass mens du utfører abs-øvelser som situps eller crunches.Fantastisk anmeldelse : 'Generelt god kvalitet, nesten treningsstudio verdig, men for hjemmebruk excellen.t Pakking var veldig bra, ankom via FedEx, ingen merkbar skade. Var ganske enkel å montere, men noen av boltene var utfordrende da de ble strøket på motoren så litt tett. Når det er sagt, tung konstruksjon, veldig solid, vil absolutt anbefale og ville kjøpe igjen. ' - Janice N, Amazon.com

5Beste Sit Up MachineAbCoaster MAX Ab-treningsutstyr amazon.com$ 199,96 HANDLE NÅ

Denne maskins freestyle-svingesete lar deg målrette mot skråstillinger, hoftefleksorer, tverrgående abdominis og rectus abdominis uten å gjøre en million sykkeknusing. For å intensivere treningen, kan du skru opp vektplatene på siden av setet for å gjøre bevegelsene dine mer utfordrende. Å bruke maskinen er også ganske enkelt.

Hvordan: Ta tak i håndtakene, hvil bena på setet, og trekk inn kjernen for å skyve setet opp og ned.

Rave anmeldelse: 'Jeg handlet lenge før jeg valgte å kjøpe denne ab-maskinen, og jeg er glad jeg gjorde det! Jeg elsker å kunne føle brenningen i magen uten å anstrenge nakken, og det ser ut til å fungere mye bedre enn grunnleggende trening du gjør på gulvet. Det var veldig enkelt å sette sammen og virker hyggelig og solid. ' - Emily96, amazon.com

6Beste treningsballProBody Pilates Mini-treningsball amazon.com $ 13,95$ 10,95 (22% avslag) HANDLE NÅ

Avhengig av hvilken trening du gjør, kan den målrette enhver ab-muskel fra obliques til transversale abdominis. 'Stabilitetskuler og krumning kan gi større bevegelsesområder, noe som betyr at flere muskelgrupper kan målrettes,' sier McCowen.

Hvordan: Ta en liten treningsball bak korsryggen mens du utfører situps eller mellom knærne under planker eller benløfter for ekstra kjerneengasjement.

Rave anmeldelse: 'Dette er akkurat hva det blir annonsert som - en Pilates treningsball. Jeg har brukt den mens jeg deltok i en kjernestabilitetsklasse, og det har vært utrolig hvordan bruk av denne lille ballen kan gi meg en så flott fullkjøringstrening. Jeg elsker absolutt alle fargevalgene. ' —Amberly, amazon.com

7Beste romerske stolMarcy Justerbar Hyperextension Roman Chair amazon.com $ 139,99$ 119,99 (14% avslag) HANDLE NÅ

Denne romerske stolen, eller hyperextensjonsbenken, vil hjelpe deg med å forbedre kroppsholdningen og styrke ryggmuskulaturen, mens du retter deg mot dine skråstillinger, dype kjernemuskler og sixpack.

Hvordan: Å trene på det krever at du fester føttene under puten før du trener magen med øvelser som sidebøyninger, situps eller ryggforlengelser.

Rave anmeldelse: 'Dette er favorittutstyret mitt - vel verdt hver krone! Jeg bruker den til crunches med håndvekt, og også ab-vri med håndvekter, og til rygg, rumpe og hamstrings. flott rundt pc med utstyr. Hvis jeg bare hadde en pc med utstyr - ville det være det. Veldig godt laget og lett å montere. ' - Det er, amazon.com