De 50 beste vennegavene for å få din ultimate Gal Pal

bestevennegaver Christine Giordano

Hun er din person, din tur eller dø, din beste venn. Eller med Oprahs ord om BFF Gayle: 'Hun er moren jeg aldri har hatt. Hun er søsteren alle vil ha. Hun er vennen alle fortjener. Jeg kjenner ikke noe bedre menneske. ' Uansett hvordan du tenker på din beste venn, er hun en av de viktigste peppene i livet ditt - det er helt sikkert.

Gjennom gode og dårlige tider har hun alltid hatt ryggen, og du vet at du alltid har fått henne. Men hvordan sier du alt det med en gave? Ikke bekymre deg, siden BFF ikke kan være her for å hjelpe deg (obvs), har jeg deg med de perfekte bestevennegaver som du kan fange akkurat nå.

Det kan være skremmende å tenke ut av boksen og faktisk finne unike gaver til venner. Tross alt, hvor mange ganger skal du sende dem enda et gavekort? Men alt som trengs er litt graving avhengig av deres interesser. Elsker din beste venn planter, men kan ikke spare for mye tid til å ta vare på dem? Få henne litt sukkulenter med lite vedlikehold . Har du en innvendig vits om å si, unngå toast? Det er et comf PJ satt for det. Eller er hun det mer inn i astrologi , månen og stjernene og alt det? Da kan hun bare elske dette månefase vegghenger .Du trenger ikke å tenke over det. Fra elegante totes til søte krus og alle slags gaver i mellom, disse ideene er perfekte for vennen som er både medstifter og integrert medlem av troppen din.

Vis galleri femtiBilder 1av 50Best Friend-vinglassTipsyCupDesigns etsy.com$ 11,95

Du vet hva de sier: Venner som drikker (ansvarlig) sammen, blir sammen. (De sier det, ikke sant?) Kast inn et medlemskap til envinabonnementstjenestefor den perfekte gaven til vennen som alltid er nede for en ny runde.

toav 50Beste vennes gaveeskePeaceOrganics etsy.com$ 41,65

Enten din bestie er fem eller 800 kilometer unna, når denne søte gaveesken kommer til døren hennes, vil hun umiddelbart vite at du tenker på henne.

3av 50Heldigvis inspirert egenomsorg abonnementsboksCratejoy cratejoy.com$ 36,95

Fordi egenomsorg aldri går ut av stil, er denne månedlige abonnementsboksen dedikert til den den perfekte gaven til noen du virkelig bryr deg om, som din BFF. Hver eske kommer med feel-good-produkter som informasjonskapsler eller stearinlys.

4av 50Kati Cup keramisk te-infusjonskoppTea Forte amazon.com$ 19,90 HANDLE NÅ

For din venn som er mer opptatt av 'te'-total enn å nippe til vin, er denne keramiske te-infusjonskoppen for søt.

5av 50Porter keramisk krus m / beskyttende silikonhylseW&P amazon.com$ 22,62 HANDLE NÅ

Oppgrader din beste venns kaffekrus med en av disse design-fram-glassene (en favoritt på mer enn en WH redaktør) hun bruker garantert igjen og igjen.

6av 50Sweat Changes Everything Tote $ 28,00HANDLE NÅ

Hvis din bestie også fungerer som din treningskamerat, kan du gi denne toten som en ode til alle de hete yoga-seshene du har vært gjennom sammen.

7av 50Happiness Serotonin Molecule NecklaceRosa Vila amazon.com14,80 dollar HANDLE NÅ

Gi bestien din gave til lykke - nesten bokstavelig talt - med dette unike halskjedet. I tillegg vil det minne henne om den kjemiske kjemien som var grunnlaget for vennskapet ditt (ser du hva jeg gjorde der?).

8av 50Riot Bear brodert pappahattRiot Society amazon.com$ 25,50 HANDLE NÅ

Selv om din bestie ikke er en 'hatt person' (men hvis hun er, boo til ja ), vil hun alltid finne en grunn til å bruke en så søt lue. Enten hun har en dårlig hårdag eller bare trenger å løpe til hjørnemarkedet i semi-cognito, vil denne broderte baseballhatten hjelpe henne med å få jobben gjort.

9av 50Bath Salt Spa GavesettLEV AV Å VÆRE amazon.com$ 56,00 HANDLE NÅ

Oppgrader gals nattrutine med badesalt (pssst: de er håndlagde og veganer!) Blandet med botaniske planter og essensielle oljer å slappe av, gjenopprette og få energi. Si det med meg: Ahhh .

10av 50Les Salines JoggebukseAliette shopbop.com$ 112,50

Dette kan være litt av en splurge, men vil du bare se på de fargene ?! Hvis noen fortjener det (og kan trekke av seg en dristig bukse som det er å se inne i et neonskilt), er det jenta din.

elleveav 50Avlyste planlysAVBRYTTE PLANER nordstrom.com$ 32,00

Du og din bestie har hatt en for mange netter og sagt hvordan litt du vil faktisk ut. Finner ikke det samme komfortable sofaen to ganger! Det er den forståelsen - og dette sære lyset med toner av aloe, agave, krysantemum, grønn blomst og patchouli - som gjør vennskapet ditt så flott.

12av 50Kendra Kai øredobber i rødt stoffshop-tilde.com$ 18,99 HANDLE NÅ

Morsomme og flørtende, disse bøylene vil gjøre ethvert antrekk så mye bedre - omtrent som enhver dag du får tilbringe med personen din.

1. 3av 50UGG Fluff Yeah Slide SlipperUGG amazon.com$ 99,95 HANDLE NÅ

Vi elsker å gi våre BFF-gaver for å hjelpe dem å holde seg koselige, og det er grunnen til at disse fuzzy, kabelstrikkede tøflene er øverst på listen vår.

14av 50Myk lærveske med skulderveskeDreubea amazon.com$ 11,99 HANDLE NÅ

Hvis BFF også er den dårligste sjefen, er denne vesken ikke bare elegant i sin enkelhet, men også stor nok til å bære alt hun trenger for å ta på seg verden - eller i det minste mandager.

femtenav 50Tina Fey And Amy Poehler Best Friends MugDirtyPrettyThings105 etsy.com$ 15,00

Hvis alle tre Amy Poehler og Tina Feys åpningsmonologer på Golden Globes har en fast plass i din og din bestes mest sette YouTube-videoliste, skylder du hverandre å få dette paret matchende krus.

16av 50Du er mitt personkortiamnatdesigns etsy.com$ 5,32

La Cristina Yang til Meredith Gray vite nøyaktig hvor viktig hun er for deg med dette Greys anatomi -inspirert kort. (Og du vil kanskje sette et Netflix gavekort inne, slik at hun alltid kan binge favorittprogrammet sitt ... bare si det.)

17av 50Porselen Knopp Vase Korall og GullHoneycombStudio amazon.com$ 16,00 HANDLE NÅ

Enkel og elegant, denne knoppvasen faller under den kategorien vakre ting du vet du vil, men ikke nødvendigvis trenger. Men du vet hvem gjør fortjener litt ekstra skjønnhet i livet hennes? Din beste venn.

18av 50Zip Up Faux Shearling Shaggy overdimensjonert jakkePRETTYGARDEN amazon.com$ 33,99 HANDLE NÅ

Det er ikke noe bedre i løpet av de kaldere månedene enn å ha en overdimensjonert genser der du kan gjemme deg for vinden. Denne er koselig på innsiden og ut, så det vil sannsynligvis bli din besties go-to-jakke om høsten og vinteren.

19av 50MinispakkeMønster skjønnhet patternbeauty.com$ 52,00 HANDLE NÅ

Hvis din bestie har krøllete eller naturlig hår, er denne samlingen av luksuriøse balsam fraTracee Ellis Ross'Hårpleie-linjen er en fin måte å hjelpe henne med å ta sitt egenomsorgsspill til neste nivå.

tjueav 50Variety Pack Of 4 Mini SucculentsHandle sukkulenter amazon.com$ 22,96 HANDLE NÅ

I tillegg til å være søte små dekorasjons aksenter for rundt huset, har det også vist seg at planter har det mange helsemessige fordeler , inkludert luftrensing og bare få deg til å føle deg bra. I tillegg er disse sukkulentene enkle å ta vare på, enten din bestie har en grønn tommel eller ikke.

tjueenav 50Tegneserie Print T-skjorte og pyjamasettDIDK amazon.com$ 22,99 HANDLE NÅ

Studier * har vist at søte pyjamas er garantert for en god natts søvn.

* Studier som jeg nettopp har laget, men å ha et par papirstopp som får knoppen til å smile, kan ikke skade sjansen for å holde øynene, ikke sant?

22av 50Gratis pennerNPW amazon.com HANDLE NÅ

Du tror din bestie er, vel, den beste, så burde ikke resten av verden også vite hvor stor hun er? Kort svar: HELVIG JA! Disse pennene forteller det som det er: med legitime komplimenter.

2. 3av 50Leo øreringavChari bychari.com$ 75,00 HANDLE NÅ

Sett en søt, kosmisk vri på BFF-gaven din ved å skaffe dem en ørering i solid gull med deres stjernetegn.

24av 50Juliet-bukettenUrban Stengler urbanstems.com$ 65,00

Å sende dine nærmeste en blomsterbukett bare fordi du elsker dem, er en av de beste bestevennegaver å gi når som helst på året.

25av 50squish. Flower Power Acne Patchessquish. urbanoutfitters.com$ 14,00

Vi elsker en vare (les: effektiv og bedårende) akne plaster her på våre og vi er ganske sikre på at BFF vil elske disse også. Stol på, hun ler og tenker kjærlig på deg hver gang du spretter en av disse små skjønnhetene på en kvise.

26av 50Days Of The Week Scrunchie SetUrban Outfitters urbanoutfitters.com$ 9,00

Scrunchies er det nye vennskapsarmbåndet, så gi dine besties en (eller alle!) Av disse myke, fløyelsagtige som et tegn på BFF-statusen din.

27av 50Ultimate Aromaterapy Diffuser And Essential Oil SetRen daglig pleie amazon.com $ 69,95$ 39,95 (43% avslag) HANDLE NÅ

Jeg er overbevist om at hjemmet ditt skal være en oase fra stress, angst og ja, sporadisk dårlig lukt fra omverdenen (ser på deg, NYC). Lagt til bonus: Diffusoren hjelper BFF å gjøre henne hjem til et d * mn spa.

28av 50'Inspirerende' vennskapsarmbåndJoycuff amazon.com$ 14,97 HANDLE NÅ

Du og din BFF holder det alltid ekte, så hvorfor ville ikke ordene dine i #inspo følge hverandre? Og siden graveringen er på innsiden, trenger du ikke å bekymre deg for at dette armbåndet også skal være, ahem, ekte for profesjonelle situasjoner.

29av 50Søt bærbar laderSethruki amazon.com HANDLE NÅ

Beste venner lar ikke venner gå rundt med en død mobiltelefon. Trenger jeg å si mer?

30av 50Epic Air Sport ANC True Wireless EarbudsJ Lab Audio jlabaudio.com$ 99,00

Hvis din besties pods bare ikke ser ut til å holde seg i ørene, gi henne et par hodetelefoner som holder seg på plass i timevis samtaler og under hennes intense svette treningsøkter. Disse trådløse sportsknoppene er svette- og vannavstøtende og har over 70 timers spilletid.

Neste35 gaver til din svigerinne i 2020 Assistent Editor Jasmine Gomez er assisterende redaktør i vår og dekker helse, kondisjon, sex, kultur og kule produkter.