De 48 beste kjøkkengavene i 2020 til foodie i livet ditt

tre kjøkkengaver på gul bakgrunn Christine Giordano

Alle har den vennen som legger ut bilder av det de lager på Instagram som om det er jobben deres (og noen ganger er det; jeg ser deg, kickass lady kokker). Eller kanskje, du har en kjær som i utgangspunktet bor for å piske opp deilige måltider for hele klanen på familiesammenkomster. Jeg er gift med en kokk - jeg skjønner det.Selvfølgelig, når høytiden eller bursdagen deres ruller rundt, kan tanken på å plukke ut en matrelatert gave til den personen være skremmende — spesielt hvis du er mer opptatt av levering enn DIY, som meg. Tross alt er dette matutstyr vi snakker om. Ikke bare kjenner disse menneskene sine ting på matlagingsfronten, men de liker sannsynligvis å strekke seg etter det beste av det beste når de tilbereder omtrent alt på kjøkkenet.

Før du stressbestiller sømløs, sjekk ut denne listen over de 48 beste kjøkkengavene og vurder deg selv begavet med mange deilige alternativer. Frasiste gadgetstil de mest trendy ingrediensene, og allesøt oppbevaringsbeholderinnimellom er det noe her inne for hver foodie.

Velg mellom gaver som et pent veggie-trykk for å lyse opp hjemmet eller en justerbar mandolin for å skjære opp ALLE tingene med letthet. Hver kjøkkengave på denne listen vil garantert gjøre den hjemmehørende foodie i livet ditt til å gi deg et kokkekys.

Uansett budsjett, uansett matlaging (eller baking!), Er det en kjøkkengave på denne listen som får dem til å løpe etter forkleet.Vis galleri 48Bilder 1av 48Under $ 30 State Destination Bambus serverings- og skjærebrettHelt bambus amazon.com$ 29,99 HANDLE NÅ

Vis virkelig din venn eller et familiemedlem at du elsker dem ved å feire røttene. Hvert lasergravert skjærebrett er tilgjengelig i alle 50 stater og inkluderer et hengende hull og et hengebånd som kan brukes som kunstverk. To gaver i en? Ja takk.

toav 48Under $ 15 Agate CoastersAntropologi anthropologie.com$ 14,00

Din krystallelskende, geode-besatte venn ringte, og hun sa at hun virkelig ønsker disse lyse og vakre dalbanene, tilgjengelig i tonnevis av forskjellige jordfarger. Kjøp en som en søt bar-cart aksent, eller et sett hvis hun fortjener noe faaahhncy .

3av 48Under $ 15 100% silikon gjenbrukbar matposeStasher amazon.com$ 11,99 HANDLE NÅ

Tilgjengelig i mange farger, mønstre og størrelser, disse gjenbrukbare oppbevaringsposer er en søt måte å hjelpe din venn som forbereder måltidene på å si fred til plast. Og de er så søte, du må bare få dem alle ... for gaver, selvfølgelig! (Selv om ingen vil klandre deg for å holde noen for deg selv.)4av 48Under $ 150 temperaturkontroll smart krusMenneskelig williams-sonoma.com$ 129,95

Seriøst verdt hver krone, denne babyen er perfekt for personen i livet ditt (hei, mamma!) Som pleier den koppen kaffe hele dagen. Dette magiske kruset kobles til en app, slik at de kan stille inn deres foretrukne temp, slik at hun aldri har et Goldilocks-øyeblikk igjen.

5av 48Under $ 30 Golden Oyster Shell Salt & Pepper Dishes med Maldon Sea SaltBrandyoakCottage etsy.com$ 24,95

Et dryss Maldon Sea Salt er den perfekte finishen til enhver rett. Gi kokken din en boks med to østersskjell og skjeer for alle sprinklerbehov.6av 48Under $ 15 Kitchen Illustrasjon KunsttrykkGodlyGorgeous etsy.com$ 15,00

Så estetisk tiltalende, noe kjøkken ville være heldig å ha denne skjønnheten hengende i seg.

7av 48Under $ 50 Bygg din egen trioDisapora Co. diasporaco.com$ 36,00

Diaspora Co. skaffer krydder med enkelt opprinnelse direkte fra partnergårder i India. Kokken din vil elske å eksperimentere med disse ferske krydderene, fra Kandhamal Black Mustard til Baraka Cardamom.

8av 48Under $ 30 Ready Set Prep Apron $ 28,00HANDLE NÅ

Når dette er på, vet du at en storm er i ferd med å rulle gjennom kjøkkenet.9av 48Under $ 15 'Hva er til middag?' Måltid Prep & Planning NotisblokkTo Tumbleweeds amazon.com$ 11,95 HANDLE NÅ

Å finne ut hva du skal spise for uken kan være veldig stressende, selv for de mest entusiastiske kokkene. Denne notisblokken gjør det enkelt å tilberede måltider, spesielt med den avrivende dagligvarelisten.

10av 48Under $ 30 Cast Iron Reversible Grill-GriddleHytte amazon.com $ 59,80$ 29,50 (51% avslag) HANDLE NÅ

Din BBQ-elskende BFF vil snu over denne reversible grill-grillen. Med den ene siden ribbet for matlaging av kjøtt og grønnsaker og den andre glatt for egg og pannekaker, er det en superenkel måte å gjøre en hvilken som helst komfyrtopp til en innendørs grill. Nomz!

elleveav 48Under $ 15 Hot HoneyMike's Hot Honey amazon.com$ 9,99 HANDLE NÅ

Dette trendy, chili-tilførte krydderet er i menyene til mange varme restauranter (ha, ser du hva jeg gjorde der?) I disse dager, noe som betyr at dine matvenninner vil elske å dryppe kjære på havregryn, pizza, yoghurt - du heter det.12av 48Under $ 50 Terrazzo Round Serving BoardTørstestein amazon.com$ 37,42 HANDLE NÅ

Dette babyblå terrazzo- og hvite marmor serveringsbrettet er all eleganse, forberedt for å pynte selv de tøffeste oster.

1. 3av 48Under $ 30 vaffel oppvaskhåndklærWilliams Sonoma williams-sonoma.com$ 24,95

Du kjenner den vennen hvis kjøkken er bildet av elegant minimalistisk design? Som det ser bokstavelig talt rett ut av en katalog? Gi dem disse enkle, men elegante oppvaskhåndklærne - sørg for at kjedelig arbeid bare blir litt morsommere.

14av 48Under $ 25 Cranberry Marmelade Soya CandleDorothyBCo etsy.com$ 21,00

Selv om det er flott å dykke ned i en fiskerett eller stekt godhet, er ikke etterluken til matlagingen som henger igjen ideell. Gjør din matvenn en solid med dette deilige lysestake med tyttebærmarmelade, som er perfekt for å jage bort eau de laks.

femtenav 48Under $ 15 porselen bærkurvKreative merker amazon.com$ 13,88 HANDLE NÅ

Denne fruktkurven er så, så kul. Den er formet som en bondes boksboks, men er porselen, så den varer lenger. Hvis du kjøper to, kan du stable dem for en funky kjøkkenutstilling.

16av 48Under $ 50 'Broomsticks' forkleRoyal Jelly Harlem amazon.com$ 48,00 HANDLE NÅ

Å lage en storm er ikke akkurat bra for å holde klærne rene. Derfor er dette pene forkleet så clutch. Laget av 100% bomullsafrikansk ankara-voksstoff, vil det sørge for at kjøkkenruselet holder seg langt borte fra foodieens antrekk.

17av 48Under $ 50 Stoneware Ceramic Set 4 Latte BowlsCosta Nova amazon.com HANDLE NÅ

Når det gjelder kjøkkenvarer, jo flere boller desto bedre. Så legg til giftees kolleksjon med dette muntre settet med regnbue-keramikk som er den perfekte størrelsen for porsjonering av sjetonger til en kveldssnack eller å slurpe opp en skål med frokostblanding om morgenen.

18av 48Under $ 20 håndholdt mandoline skiverJoseph Joseph amazon.com14,13 dollar HANDLE NÅ

For din BFF som trenger bare litt hjelp på kjøkkenet, hjelp en hånd ved å gi henne denne sklisikre mandoline (les: ikke flere skivede fingre).

Og til en så rimelig pris, legg gjerne til et nytt smidig verktøy - som dettedel-skje, del-spatel 'Supoon'—For å avrunde nåtiden. Det vil sørge for at gaven din ikke skriker 'dette er min måte å fortelle deg å ta bedre hensyn fordi jeg er bekymret for blod i tirsdagens taco.'

19av 48Under $ 10 Herb WandChef'n williams-sonoma.com$ 6,99

Dette morsomme verktøyet med dobbelt bruk hjelper til med å gjøre retter enda mer smakfulle. Bruk silikonbørsten for å rase lett. Eller fjern børstehodet og tilsett favoritturter - som rosmarin og timian - dypp børsten i olivenolje og smør bort.

tjueav 48Under $ 20 Rapid Egg CookerBINDESTREK amazon.com$ 19,99 HANDLE NÅ

Gi gaven som alle vil ha: tidens gave ... i form av en rask og enkel eggekoker. Dette retro-utseende apparatet gjør at gifteen din kan få mest mulig ut av de som stresset a.m. ved å lage matforetrukket type eggmens du raskt gjør det, vel, alt annet de trenger før de treffer den fryktede arbeidspendlingen.

tjueenav 48Under $ 20 Marshmallow Roasting SticksAjmyonsp amazon.com$ 15,99 HANDLE NÅ

Ta s'mores innendørs med dette settet med 10 utvidbare stekespyd som hjelper til med å gjøre den søte smaken av sommeren - a.k.a. en klissete gyllen marshmallow - varer hele året. (Tbh, familien min fikk et sett med egne eoner siden, og vi elsker dem fortsatt, uansett om det er vinter, vår, sommer eller høst.)

22av 48Under $ 30 Seal Tight BowlW&P Porter amazon.com$ 24,04 HANDLE NÅ

Alle vet at rester er den beste typen lunsj, spesielt når du er kokkekokk. Gjør dagen etter måltidet 1, 100 ganger mer elegant for vennen din ved å gi dem en lekkasjesikker oppbevaringsbeholder fra Porter.

2. 3av 48Under $ 30 5-Blade Vegetabilsk Slicer og SpiralizerSpiralizer amazon.com $ 27,99$ 22,97 (18% avslag) HANDLE NÅ

Øk bestieszoodle-spillmed denne superladede, superdrevne spiralizer. Den leveres med fem (!!) skjæreblader i rustfritt stål som er sterke nok til å snurre omtrent hvilken som helst frukt og veggie - ja, til og med seige poteter som søtpoteter og ingefær - til godhetsbånd.

24av 48Under $ 25 'Keto For Carb Lovers' kokebokvår & Delish hearstproducts.com$ 24,95 HANDLE NÅ

For alle de keto-elskende gifteene der ute, er denne enkle, luftige, vakre ... lystige guiden et must. Ikke bare er det av våre og Delish team, men det inkluderer også ekspertgodkjente yummy oppskrifter og profesjonelle råd for å holde tritt med keto diett .

25av 48Under 200 dollar brødrister i retrostilSmeg verishop.com$ 170,00

Perfekt skål, møt perfekt vintage design. Din venn eller slektning vil elske å presentere dette nydelige apparatet på kjøkkenbenken. Bare gjør deg klar til å spise mye avokadotoast når du besøker ...

REDIGER PRODUKT The Great British Bake Of 26av 48Under $ 35 'The Great British Bake Off Everyday' kokebokLinda Collister amazon.com $ 45,95NOK 40,78 (11% avslag) HANDLE NÅ

Når de er ute av episoder av GBBO for å overvåke, vil din besatte venn eller familiemedlem elske å fylle det tomrummet i Paul Hollywood-størrelse i livet med denne herlige dessertkokeboken, som er full av oppskrifter som er enkle å lage på ukedager.

27av 48Under $ 20 Cookbook Standamazon.com $ 19,99$ 14,99 (25% avslag) HANDLE NÅ

Og for et sted å sette den kokeboken (eller hans / hennes andre favoritter) mens du baker alle de søte godbitene: et pålitelig stativ. Denne kokebokholderen er laget av en jordisk ramme som fungerer med hvilken som helst kjøkkenstil, og har også binders for å holde sidene på plass.

28av 48Under $ 50 Heritage Pie DishLe Creuset$ 49,95

Dette kan være den peneste pairetten noensinne. Det får desserter til å se umiddelbart profesjonelle ut. Enhver foodie vil gjerne legge til noen fancy Le Creuset kokekar i kjøkkenkolleksjonen.

29av 48Under $ 100 Imperia Pasta MachineImperia williams-sonoma.com$ 63,96

For alle som tror at fersk pasta er verdt hver eneste karbohydrat, tar denne nudlerprodusenten sin favoritt italienske rett til neste nivå. Hjemmelaget ravioli, noen?

30av 48Under $ 35 Juliet Rose Oppskrift TinnRifle Paper Co. papersource.com$ 34,95

Lys og vakker, denne rosedekket oppskriftsformen er den perfekte gave til det familiemedlemmet som har ansvaret for (les: monopolisering) av alle de hemmelige familieoppskriftene. I tillegg er det en mester med dobbelt arbeid: pen nok til å få en plass på kjøkkenbenken, men også perfekt kompakt for å bli gjemt i et skap hvis det er lite plass.

NesteDe 40 beste treningsgavene for aktive kvinner