De 45 beste julefilmene på Netflix å se i 2020

Beste julefilmer på Netflix: The Princess Switch Gabriel Hennessey

Hvis enNetflixfilmmaraton er ikke en del av ferietradisjonene dine, det har aldri vært en bedre tid å starte. I løpet av de siste årene har streamingtjenesten blitt de sted for jubel for ferien, som gir publikum originale julefilmer, som Juleprinsen trilogien, og sist, og legger oppfølgere til sin Julekronikker og Princess Switch serie (elsker deg,Vanessa Hudgens!) .

De har alle blitt øyeblikkelige juleklassikere, for ikke å nevne den * perfekte * sammenkoblingen for en natt med popcorn og varm sjokolade. Og kanskje den største og viktigste gaven i år? Disse høytidsflikkene gir en trygg, sosialt distansert måte å komme inn i årstidens ånd (fordi — bah humbug — et nisseskegg teller ikke som en ordentlig maske).

Men det er ikke de eneste feriefilmene du bør legge til i Netflix overvåkingsliste. Streamingtjenesten er overfylt av julefilmer, fra tidløse klassikere, som Hvit jul, til de virkelige klassikerne, The Grinch Who Stole Christmas .Åh, og hvis du ikke er interessert i Hallmark-stil (hvem er du til og med?), Har Netflix også noen uventede julealternativer. Du vil definitivt ønske å sjekke ut Christmas Crossfire og Få nissen når du ikke tåler en tilsnødekte rom-com.

Så hvis du leter etter noe jul-y å se på neste torsdag, fredag ​​eller lørdag kveld i (aka hver torsdag, fredag ​​eller lørdag kveld i disse dager), se ikke lenger enn denne listen over de beste feriefilmene på Netflix. Og ikke bekymre deg - det er sjekket to ganger.

1 Holidate

Hva er en liste over feriefilmer uten minst en 'venn med dumme familier som lover å bare være hverandres pluss en, men ender med å bli forelsket i hverandres' film? Selv om det kan virke som en sliten trope, gjør scenene med Kristen Chenoweth alene Holidate verdt å se på.

Se nå

to Dolly Partons jul på torget

Frisk av åpenbaringen som hennes donasjon på 1 million dollar bidro til å finansiere forskning på en COVID-19-vaksine , Dolly Parton er her for å igjen bevise at hun er en nasjonal skatt. (Ikke at hun ikke allerede har den tittelen fast.) Grammy-vinnerens nye feriespesial inneholder 14 nye sanger, Jenifer Lewis, og en herlig grinete Christine Baranski, så fortsett og ha en kristtorn Dolly Christmas.

Se nå

3 Jingle Jangle: A Christmas Journey

Husk den følelsen du fikk da du var liten, og du åpnet den siste gaven under treet julemorgen, og det var den nøyaktig leketøy du har ventet på å få hele året? Hvis den følelsen av undring ble tappet på flaske og tilført en film, ville det være det Jingle Jangle , historien om en lekemaker (Forest Whitaker) som skaper noe så magisk at ikke engang Keegan-Michael Key med en uhyggelig bart kan ødelegge det.

Se nå

4 Operasjon Juledråpe

Hva skal til for at en kongresshjelp til slutt kan slappe av nok til å forstå den virkelige betydningen av høytiden? Ingenting mer enn en tur til en amerikansk luftvåpenbase på en tropisk øy, noen hjertevarmende øyeblikk med lokale barn i nød, og en knallhard og karismatisk kaptein.

Se nå

5 Bare nok en jul

Ideen om å feire jul hver dag høres ut som den perfekte avtalen, bortsett fra hvis du er Jorge, en familiemann som ble født 25. desember og hater ferien. Men du vet hva som normalt hjelper folk å lære å forstå den virkelige betydningen av sesongen? Å bli tvunget til å gjenoppleve det om og om igjen og over en gang til.

Se nå

6 Prinsessebryteren

Tilsynelatende er Netflix godt klar over at alle elsker en god prinsessehistorie (og tbh, de tar ikke feil). I Prinsessebryteren ,Vanessa Hudgensspiller en enkelt amerikansk baker som deltar i en bakekonkurranse i Belgravia. Mens hun er der, møter hun en kvinne som ser ut bare som henne og er forlovet med en prins. De to bryterne lever litt og - overraskelse, overraskelse - oppstår romantiske forstyrrelser.

Se nå

7 The Princess Switch 2: Switched Again

Hvordan lager du en feriefilm om to identiske fremmede som bestemmer seg for å bytte plass og bli forelsket i julen enda bedre? Legg til en tredje identisk fremmed (ish), tydeligvis. Når dronning Margaret Delacourt (Vanessa Hudgens) snart trenger støtte fra sin nærmeste venn før kroningen, er det tilbake til Belgravia for prinsesse Stacy (Vanessa Hudgens). Men ingen advarte doppelgangerduoen om Lady Fiona (Vanessa Hudgens), som har et uhyggelig komplott for å få Margaret ned - og høytiden.

Se nå

8 En dårlig mors jul

Tre mødre (Kristen Bell, Mila Kunis og Kathryn Hahn) som bare prøver å klare seg gjennom sesongen, får alle en spesiell - og stressende - ferieoverraskelse når deres mødre (Cheryl Hines, Christine Baranski og Susan Sarandon) bestemmer seg for å droppe av som en tidlig julegave. Dessverre er det ikke noe å gjenopprette denne.

9 Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

Det er bare ikke høytiden uten en forestilling av Nøtteknekkeren . Og med de fleste liveopptredener som er avlyst i år, gir Netflix publikum et blikk bak kulissene til den legendariske danseren og koreografen Debbie Allens originale gjengivelse av den klassiske balletten i denne nye dokumentaren. Stol på, du vil gi denne en stående applaus.

Se nå

10 Julekronikkene

Kurt Russell spiller en kul nisse (tydeligvis) som sitter fast etter at to barn stjeler i sleden sin (lander dem sikkert på den slemme listen). Kom for Kurt, bli for den morsomme dialogen.

Se nå

elleve The Christmas Chronicles: Part 2

Klausulene (spilt av bedre halvdeler i det virkelige liv og Nordpolen, Kurt Russell og Goldie Hawn) blir uventet gjenforent med barna som ga dem så mye problemer i den første Julekronikker film når ferien trues med å bli avlyst for alltid.

Se nå

12 Et julebryllup i New York

Jennifer får gaven av en juleovergang når en fremmed hun møter på gaten en natt ender med å være hennes skytsengel. Men når hun står overfor beslutningen om å holde seg til det livet hun kjenner og livet hun kunne ha hatt, hva vil hun velge? ( D det av dunnnn. )

1. 3 Denne julen

Whitfield-familien lærte på den harde måten at hvis du prøver å holde hemmeligheter for hverandre, er det bedre å ikke tilbringe ferien sammen - spesielt når det er fire år siden dere alle sammen var sammen. Men hva gjør høytiden hvis ikke bringe folk nærmere?

14 Julefangst

Den seriøse politibetjenten Mackenzie Bennett kan ikke bli slått av spillet sitt eller saken hennes for å gjenopprette en stjålet diamantkrosset rein (fordi dette er en film for høytidsdetektiver) - med mindre selvfølgelig er tyven en attraktiv mann som hun allerede bokstavelig talt falt for . Forvent at det oppstår gnister og hijinks når Mackenzie prøver å avslutte saken før jul.

femten En veldig landlig jul

Når en countrymusikkstjerne trenger en pause fra berømmelse og kommer hjem for høytiden, blir du, gjettet det, forelsket i en spunky alenemor som bor i en liten by, men har store drømmer. Hei, en ferie-rom-com kan være en forutsigbar og fortsatt helt underholdende, k?

16 Christmas Crossfire

Denne er for alle dere der ute som også er på høyre side av argumentet om hvorvidt Det harde er en julefilm. Etter at en mann avbryter et tilsiktet drap, finner han seg selv i de kommende drapsmannens syn. Hater du ikke bare det når det skjer?

Se nå

17 Jul med en prins

Tilbringe ferien i et festlig eventyrslott med en kjekk prins? Ja. Tilbringe ferien med å ta vare på en egoistisk, sutrende (men fortsatt kjekk) prins etter at han har brutt beinet i en skiulykke? Nei takk. Men det er akkurat det som skjer i denne filmen - og du kan satse på at en dedikert barnelege og hennes unge pasienter vil hjelpe til med å tine hans kalde ytre.

18 En prinsesse til jul

Behold det juleprinsessens innhold, Netflix! En kvinne som uventet befinner seg på et slott i ferien? Sjekk. En familie som har mistet betydningen av jul? Sjekk. Et fancy julaftenball? Sjekk, sjekk, sjekk. Og du kan sjekke denne utenfor køen din neste.

19 En juleprins

Netflix juleoriginal som startet det hele, Juleprinsen tok internett med storm i 2017. Ferien rom-com følger journalisten Amber Moore mens hun reiser til Aldovia for å dekke kronprinsens oppstigning til den kongelige tronen. Hun går undercover for å rapportere om historien ... og ender med å falle for prinsen i prosessen (fordi hun selvfølgelig gjør det).

Men vil de få snødekte lykkelig etterpå? Du må bare stille inn for å finne ut av det.

Se nå

tjue Juleprinsen: Et kongelig bryllup

Etter at folk mistet det kollektive En juleprins , Netflix gjorde det den gjør best: lage en seriøs kornete oppfølger. Og akkurat som en annen prinsesse-tema-franchise (hoste, The Princess Diaries, hoste) denne gangen går det et kongelig bryllup.

Forvent latterlige hijinks, krøllete skam og virkelig vanvittige brudekjole-design. Fil denne julefilmen under 'Så ille, det er bra.'

Se nå

tjueen Juleprinsen: Den kongelige babyen

Vil du fortsatt ha mer Aldovia? Netflix hørte dine bønner, og åh, har de svart. I TIL Christmas Prince 3: The Royal Baby nå gjør dronning rav og kong Richard seg klare til å ønske den neste tronarvingen velkommen, men ting er i ferd med å bli litt terningkast (som de pleier å gjøre i landet rett før jul). Når kong Tai og dronning Ming besøker for å fornye en hellig våpenhvile, og traktaten plutselig forsvinner, har Amber, Richard og prinsesse Emily bare til julaften å finne den.

Se nå

22 La det snø

Flere historier om tenåringer som har å gjøre med relasjoner, venner og venner som kanskje vil være mer enn venner, kommer sammen under en skjebnesvangre julaftens snøstorm i La det snø . (Synes at Love Actually men med flere vafler og mer Kiernan Shipka.)

Den er basert på romanen bestående av tre noveller som krysser av YA-mestere John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle, så du kan forvente noen alvorlig hjertevarmende og morsomme øyeblikk. Siden utgivelsen 8. november, La det snø tar allerede Twitter med storm med seere som roser de søteste scenene, samt den positive representasjonen av LGBTQ + -forhold og familiedynamikk.

Se nå

2. 3 Klaus

En bortskjemt og forferdelig postbud Jesper slår seg sammen med en tilbaketrukket, livlig leketøyprodusent som heter Klaus for å bringe jubel (og leker) til barna på Smeerensberg, en isete, nordisk øy som har mistet sin lykke til generasjons lange familiefeider.

Snart kommer ordet ut, og barna til Smeerensberg begynner å skrive brev til Klaus for å be om deres valgte leketøy og forklare eventuelle nylige uselviske handlinger de har utført. Foreldrene deres bestemmer seg imidlertid for å legge forskjellene til side og jobbe sammen for å kvitte byen med sin nye felles fiende: Jesper og Klaus.

Med fantastiske bilder og en rollebesetning som inkluderer Jason Schwartzman, J.K. Simmons og Rashida Jones, den animerte Netflix-originalen Klaus blåser nytt liv i en klassisk legende.

Se nå

24 The Grinch

Benedict Cumberbatch, ja at Benedict Cumberbatch, tar tittelrollen i den siste animerte versjonen av Dr. Seuss-klassikeren. Bli med på Grinch (og hans lojale hund / reinsdyr Max!) Når innbyggerne i Whoville hjelper til med å lære ham hva høytiden egentlig handler om.

25 Holiday Rush

Den populære radio-DJ Rush Williams og hans fire barn, som er vant til å leve en overdådig livsstil, får en tung dose virkelighet når Rush mister jobben rett før ferien.

Men når radiostasjonen der Rush hadde sin første jobb beleilig kommer til salgs, er ikke all familiens høytidsjubel tapt. Med litt hjelp fra produsenten og tanten hans (Marlene Love), pluss en sunn dose av det enklere livet med familien, kan Rush kanskje sette planene for jul tilbake i luften.

Se nå

26 Ridderen før jul

Ridderen før jul får offisielt prisen for beste juleord / tittel på denne listen. Vanessa Hudgens spiller Brooke, en lærer som har gitt opp kjærligheten til hun (bokstavelig talt) støter på Sir Cole Christopher Frederick Lyons, en middelaldersk ridder som på en eller annen måte har havnet i dag. Brooke føler seg selvfølgelig tvunget til å hjelpe Sir Cole å komme tilbake til sin rette tidsperiode eller huske hvem han faktisk er - det som kommer først. Det vil si, med mindre Brooke og Sir Cole finner seg selv å leve lykkelig i stedet ...

Se nå

27 Super Monsters Save Christmas

Når julenissens rein forsvinner før jul, er Super Monsters (aka barna til kjente monstre som en mamma, en vampyr og en heks) på saken. Denne familievennlige filmen kommer sikkert til å sette et smil på alles ansikt.

Se nå

28 Ferie i naturen

Ja, Rob Lowe og Kristin Davis er teknisk stjernene i Ferie i naturen , men du kan komme med et ganske godt argument for at elefantene er de virkelige scenestjelerne i dette rom-com-settet i Zambia. Etter at mannen hennes har kunngjort at han forlater henne rett før de skal dra på safariferie ( frekk ) , Kristins karakter Kate ender på sin andre bryllupsreise alene. Men ikke bekymre deg. Mellom Lowes karakter Derek og en foreldreløs elefant som trenger pleie tilbake til helsen, kan det hende at Kate bare ender med å få livets jul.

Se nå

29 Angelas jul

Legge til Angelas jul til toppen av listen over ting du kan se neste gang hele familien ønsker å overnatte sammen. Denne søte historien, basert på en barnebok av den Pulitzer-prisvinnende forfatteren Frank McCourt, følger en ung irsk jente som, etter å ha sett at Jesus-dukken i den lokale fødselsscenen har blitt stående uten teppe, gjør det til sitt personlige oppdrag å sørg for at han kan holde seg varm. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort. Eventyrene Angela har, pluss filmens generelle raushetsbudskap, kan gjøre den til en ny familiefavoritt.

Se nå

30 Få nissen

Når julenissen blir hentet og kastet i fengsel bare noen få dager før jul, er det noe annet du kan gjøre foruten å gå i gang med en forseggjort ordning for å bryte ham ut, overbevise faren din (som også nettopp kom ut av fengselet) for å hjelpe deg , runde nisses slede og reinsdyr, og redde dagen? Åpenbart ikke. Men du må se på Få nissen for å se om det er en suksess.

31 Christmas Break-In

Ok, så, ja, handlingen Christmas Break-In høres merkelig kjent ut: Kid havner ved et uhell i en situasjon der røvere prøver å kaste litt kull på høytiden og ungen, ummm , alene er den eneste personen som kan redde dagen. Men det betyr ikke at en bolle med popcorn og et glass (les: mange glass) gløgg ikke hjelper til med å lage detteDenise Richardsog Danny Glover – med hovedrollen en perfekt fin måte å tilbringe en kald natt i.

32 Elliot: The Littlest Reindeer

Når Blitzen kunngjør sin pensjon, bestemmer Elliot at dette er den perfekte sjansen til å få drømmen om å være en av julenissens reiner oppfylt - selv om han er en miniatyrhest. Jeg antar at hvis det er noen tid på året hvor du bare kan få alt du noen gang ønsket, er det juletid.

33 Holly Star

De sier at det er de øyeblikkene når livet ditt blinker for øynene dine. Når dukketeater Sloane har en av sine egne mens hun er hjemme i ferien, kan hun få et glimt av hvor hun kan finne en begravd skatt. Sloane, hennes beste venn og barndomskjæresten, blir fort fanget av mysteriet, men hei, det er sannsynligvis verre måter å tilbringe ferien enn på skattejakt.


3. 4 Nissejente

Synes du at ferien hjemme hos deg er vanskelig? Tenk deg om du er julenissas datter, Cassie, som nettopp har reist hjemmefra for første gang for å gå på college, hvor hun har blitt forelsket i noen som definitivt ikke er sønn av Jack Frost, personen hun skal gifte seg med før hun tar over familiebedriften. Ting er i ferd med å bli litt kompliserte, for å si det mildt.

35 Jul med utsikt

Vivica A. Fox og Patrick Duffy spiller hovedrollen i denne rom-com-julen, som forteller historien om en ambisiøs restauranteier som møter en berømt kokk når han kommer på jobb på hotellet sitt. Som du kanskje gjetter, blir ting krydret derfra.

Se nå

36 Feriekalenderen

Hvis du har savnet Kat Graham siden Vampire Diaries avsluttet, så vil du være glad for å se henne foran og midt i Feriekalenderen . Hun spiller en fotograf som har gitt en magisk adventskalender - ja, egentlig - som avslører uventede ledetråder til hennes skjebne.

Se nå

37 hvit jul

Hva er en julefilmmaraton uten denne klassikeren fra 1950-tallet? Noe ut av Grinchs hyl, det er det. Den hjertevarmende filmen følger to venner og tidligere soldater som bestemmer seg for å hjelpe sin tidligere hærgenerals kjempende kro å tromme opp julevirksomheten ved å stille opp et stort show. Rollelisten er utrolig (Bing Crosby, Rosemary Clooney!), Og dansetallene er * kokkens kyss *.

Se nå

38 Dr. Seuss 'How The Grinch Stole Christmas

Hvis du leter etter en ny dose Grinch, se ikke lenger enn #iconic Jim Carrey-versjonen fra 2000. Le sammen med Mr. Grinch (og en ung Taylor Momsen) mens han prøver å stjele julen bort fra de blide innbyggerne. av Whoville og ved et uhell finner svaret på spørsmålet 'Hvor er du, jul?'

Se nå

39 Julearv

Så osteaktig, men likevel flink. For å bevise for faren at hun er i stand til å drive familiens leketøyvirksomhet, besøker bortskjemt arving Ellie Snow Falls (der selskapet startet) for å lære den virkelige betydningen av julen. Underveis møter hun tilfeldigvis en kjekk hunk, og du kan nok gjette hva som skjer videre ...

Se nå

40 Juleveien

Nok en original julefilm fra Netflix, med denne stjernenJessica Albasom reporter ogDax Shepardsom lensmannsfullmektig. (Verdt å merke seg: Dette bør ikke forveksles med det nye Breaking Bad film.) Hverdagen deres blir snudd på hodet når fem fremmede blir fanget sammen inne i en vinmonopol under en hold-up på julaften. Yikes. Men jeg antar at det er verre steder å være i låsing ...

Se nå

41 Jul i hjertet

Hvor langt vil du være villig til å gå til ikke må du tilbringe jul med familien du aldri har møtt? Hvis det ikke er 'bytt plass med en fremmed du møter på et fly som heller ikke vil reise hjem i ferien,' så er det ikke langt nok.

42 Juleoverlevelse

Juleoverlevelse bringer litt god, oljeformet og sårt tiltrengt tørr britisk humor til høytiden. (Vist enda mer av tittelen den ble gitt ut under i Storbritannia: Overlevende jul med pårørende .)

Når familiemedlemmer samles til høytiden på foreldrenes forfalte landsted, blir det mye mer en test på utholdenheten enn en feiring av sesongen.

43 A Cinderella Story: Christmas Wish

Laura Marano (som du sist så på Netflix sammen med Noah Centineo i Den perfekte datoen ) stjerner i denne moderne gjenfortellingen av Askepott med en juleturt. Marano spiller en rolle som Kat, en håpefull singer-songwriter som blir behandlet som en tjener og demoralisert av stemoren og stesøstrene. Men den kjekke nye nissen ved trepartiet, en invitasjon til den eksklusive Wintergarden julegallaen, og noe høytidsmagi kan bare gjøre dette til hennes beste jul ennå.

Se nå

44 Jul i Smokies

Shelby finner seg selv i en tjeneste fra en tidligere kjæreste som har blitt en countrymusikkstjerne mens hun kjemper for å redde familiens bærgård i, gjettet du det, Smoky Mountains. Vil gnister fortsatt fly etter alle disse årene? Du må stille inn for å finne ut av det.

Fire fem En veldig Murray-jul

Hver ferie kan alltid bruke litt mer Bill Murray. Med spesielle gjester Miley Cyrus , Føniks,George Clooneyog Chris Rock — bare for å nevne noen— En veldig Murray-jul er Murray på sitt beste. Hans dans-og-sang-og-drikking-til-han-går-ut-på-julaften best.

Se nå

Lindsay Geller er Love & Life Editor hos oss, og spesialiserer seg på underholdningsnyheter og kulturdekning.