De 45 beste familiegaveideene alle vil elske i 2020

familie gaver Christine Giordano

Visst, shopping for hele familien kan bli vanskelig, spesielt når alle har sin egen smak og interesser. Men her er et profesjonelt tips for deg - få dem noe de alle kan dele. Ja, jeg snakker om en enestående familiegave.

Jeg mener ikke å bli sappete, men hvis du går denne ruten, er det en sikker måte å få familiebinding i gang. I tillegg vil du ikke betale for frakt i 10 forskjellige butikker i år.

Men her er avtalen: Hvis du får en gave til hele familien, må du tenke litt over det. Du vil sørge for at det er bra, eller noe de alle kan oppleve fordelene ved.Trenger du litt inspo? Hva med en s'mores komfyr de kan bruke til å koke opp toasty marshmallows selv når de ikke er i nærheten av et bål? Eller hvis du vil holde dessertvibben i gang, a kul maskin de kan lage litt hjemmelaget froyo i? Forresten, hvis noen av familiemedlemmene mine leser dette, det er det jeg vil ha i år.

Hvis du fremdeles er død på å få alle sine egne gaver (flere gaver å pakke ut, jeg føler deg), gå for et sett med personlige gaver som ikke vil knuse banken, som dissekrus designet med illustrert bildeav hvert av dine familiemedlemmer.

Med høytiden rett rundt hjørnet er det på tide å handle. Her er 45 familiegaveideer du ikke kan gå galt med i 2020.

1 Personlige familie krus Mindre vanlige Varer uncommongoods.com$ 50,00

Hvis du har problemer med å finne en gave som hele familien vil elske, for la oss innse det til og med å avgjøre hvor du skal spise er et mareritt, så velg disse personlige krusene. Hvert familiemedlem vil få sitt eget, og det er bokstavelig talt designet med et speilbilde av dem, så hva er det ikke å elske?

to Innendørs elektrisk rustfritt stål S'mores Maker Nostalgi amazon.com$ 24,99 HANDLE NÅ

Du trenger ikke å planlegge en hel helg campingtur for å unne deg noen s'mores. Med denne elektriske s'mores-produsenten kan du glemme bryet med å samle ved for å starte en brann, fordi denne elektriske varmeapparatet vil få marshmallows til å være toasty uten flamme.

3 Cuisinart Automatic Frozen Yogurt, Sorbet og Ice Cream Maker Cuisinart amazon.com $ 165,00$ 99,95 (39% avslag) HANDLE NÅ

Dette er sannsynligvis det morsomste apparatet du kan legge til noens kjøkken. Frossen yoghurt, sorbet og is på forespørsel? Dette er den sikre veien til noen av dine familiemedlemmers hjerter.

4 Mini projektor vankyo amazon.com$ 99,99 HANDLE NÅ

Denne miniprojektoren kan kobles rett til smarttelefonen din, noe som betyr at du ikke trenger å begrense TV-seringen til stuen din. Hvis du vil våge deg utendørs, kan du sette i gang brannkammeret og ta filmkvelden til bakgården.

5 Etna Giant Oppblåsbare Bowling Set Etna amazon.com $ 34,99$ 24,99 (29% avslag) HANDLE NÅ

Du kan sannsynligvis ikke installere en hel bowlinghall hjemme, så hvorfor ikke velge det nest beste. Dette oppblåsbare bowlingsettet vil få søsknene dine til å skryte av å endelig slå en streik.

6 Vaffelmaker BINDESTREK amazon.com$ 15,99 HANDLE NÅ

Hva er bedre enn et nytt parti med velsmakende vafler om morgenen? Du kan også piske opp panini, hashbrowns og alt annet batterilignende.

7 Movie Lovers 500 Piece Puzzle Urban Outfitters urbanoutfitters.com$ 18,00

Familiefilmkveld ble litt mer interessant. I tillegg kan du diskutere med broren din om den beste filmen på puslespillet.

8 Innendørs sykling treningssykkel med MyCloudFitness-appen vår menns helse amazon.com $ 549,00NOK 413,46 (25% avslag) HANDLE NÅ

Hele familien kan svette inn med denne treningssykkelen - ingen treningsstudio kreves. Spor treningsøktene dine, ta kurs med topptrenere og mer.

9 Baseball brettspill Mindre vanlige Varer uncommongoods.com$ 56,00

Neste gang familien ser på gjentatte episoder av Husjegere , trekk ut dette brettspillet i stedet. Åh, og ikke glem den syvende Inning Stretch!

10 Egendefinert hjemmeportrett honeycombdesignsCA etsy.com$ 50,00

Feire et første hjem eller familiens mangeårige graver med dette tilpassede portrettet. Det endelige resultatet? En vakker akvarell som hyller stedet som har så mange mems.

elleve Massasjestolstol til stue BestMassage amazon.com$ 169,99 HANDLE NÅ

Ha det gøy å prøve å bryte fjernkontrollen ut av farens hånd når han slapper av i denne stolen foran TV-en i stuen. I tillegg til å være en hvilestol, har stolen også åtte massasjemoduser.

12 Personlig betongpeis FLIKR bespokepost.com$ 90,00

Dette er en bærbar peis, ja bærbar. Du kan sette den opp på et bord for å sette en flamme du til og med kan steke marshmallows over, perfekt for en familiefilmkveld. Bålplassen kjører på alkohol og skaper bare sot uansett hvor ilden berører.

1. 3 Barbert is- og snøskjeglemaskin Hawaiisk barbert is amazon.com$ 64,99 HANDLE NÅ

Barna kommer til å bli gal for denne, men ikke la deg lure, de voksne vil kanskje overraske deg. Denne snøkegelmaskinen leveres med alt du trenger for å bygge den froste desserten hjemme, inkludert de smakfulle smakene.

14 DJI Mini 2 - Ultralett og sammenleggbar drone Quadcopter DJI amazon.com $ 499,00NOK 449,00 (10% avslag) HANDLE NÅ

Familiebildene og videoene dine ble imponerende på neste nivå. Denne dronen som bokstavelig talt kan passe i håndflaten din og kommer med et 4K-kamera som kan ta bilder og videoer du kan dele direkte til sosiale medier.

femten Ice Cream Mixing / Servering Set TOSCANA - et Picnic Time-merke amazon.com $ 85,95USD 63,70 (26% avslag) HANDLE NÅ

Å spise iskrem ut av karet er praktisk, men kjedelig. Familiekvelder ble bare mye bedre nå som du kan blande inn dine egne pålegg hjemme. Bare vær sikker på at du har favorittkakene dine tilgjengelig.

16 Familie Welly Boot Print TheLittleGiftHorse etsy.com$ 34,20

Du kan tilpasse dette søte familietrykket med et spesifikt støveldesign for å representere alle familiemedlemmer. Ikke bekymre deg, kjæledyr er ikke ekskludert. Du kan også velge et symbol som representerer din lodne BFF.

17 ION Audio Block Rocker Plus Ion amazon.com$ 169,99 HANDLE NÅ

Hvis du ikke har noe imot å aktivere søsken din tvilsomme karaoke-ferdigheter, her er en gave som hele familien kan bruke neste gang dere er sammen. Denne Bluetooth-høyttaleren har 50 timers batterilevetid og en mikrofon for å belte favorittlåtene dine.

18 Personlig etternavn av metallskilt MetalUnlimited etsy.com$ 39,95

Gi foreldrene dine noe de kan pusse opp familiehjemmets veranda med. Dette metallskiltet kommer i forskjellige størrelser og kan kjøpes i børstet stål, kobber eller svart.

19 Marmorbaner zazzle.com$ 11,00

Disse marmordrikkunderlagene kan tilpasses med alle dine favorittfamiliebilder. De def def en samtale starter neste gang dere alle har gjester over.

tjue K-Café Single Serve Kaffe, Latte & Cappuccino Maker Ryddig amazon.com$ 214,98 HANDLE NÅ

Spar litt benkeplass ved å skaffe deg familien din denne tre-i-ett-bryggemaskinen. Det kan servere kaffe, lattes og til og med skummende cappuccinoer.

tjueen Oculus Quest 2 - avansert alt-i-ett headset med virtuell virkelighet øye walmart.com$ 399,00

Familien vil ha det gøy å bytte spill på dette headsettet, eller du kan kjøpe et annet til hvert familiemedlem slik at alle kan delta i et flerspillerspill. Uansett hva du liker, dans eller fantasi, vil hvert medlem finne sin perfekte passform i Quest-biblioteket.

22 Personlig Tic Tac Toe MidnightConfetti etsy.com$ 40,00

Her er en morsom salongbordsdekor som du faktisk kan bruke når du kjeder deg. Dette personaliserte tic tac toe-kortet erstatter de tradisjonelle X-ene og O-ene med de initialene du velger.

2. 3 Nintendo Ring Fit Adventure Nintendo amazon.com$ 443,66 HANDLE NÅ

Videospill def får en dårlig rep. Her er en som hele familien kan glede seg over og bruke for å få litt bevegelse i. Dette spillet krever at du utfører øvelser, som jogging og yogastillinger, for å nivåere opp til neste utfordring.

24 Familienavn Kastepute PresstinePrinting etsy.com$ 27,99

Familien (og valpen) blir ikke sint på denne personlige kasteputen. Det er et flott tillegg til enhver familiesofa.

25 The Mental Wealth Box - Mental Health Subscription Box cratejoy.com$ 44,95

Inspirer familien din til å prioritere egenomsorg med denne månedlige abonnementsboksen designet for å ta opp psykiske helseemner som angst og stress. Boksen leveres med bøker, aktiviteter og andre ting for å gjøre disse samtalene litt enklere.

26 Pipilo Press Our Family Recipes Journal Pipilo Trykk amazon.com$ 11,99 HANDLE NÅ

Har du noen gang lurt på mors hemmelige ingrediens for å få alfredosausen hennes så kremaktig? Det kan være vanskelig, men overtal henne til å søle alle hemmelighetene hennes i denne familieoppskriftsjournalen.

27 Flanell fleece ombre kasteteppe til sofaen PAVILIA amazon.com$ 19,99 HANDLE NÅ

Familiefilmkvelden er ikke komplett uten et kast for alle å stikke føttene i, og du kan kjøpe den i massevis av farger, slik at den ikke ødelegger mors innredning.

28 iRobot Braava Jet iRobot amazon.com $ 199,00$ 176,99 (11% avslag) HANDLE NÅ

Dette robotvakuumet er for familien som alltid krangler om gjøremål. Her er en mindre oppgave å bekymre deg for. IRobot Braava vil takle søl og skitne gulv ved hjelp av moppingen eller feipadene.

29 University of Dope Hip-Hop kampkortspill$ 20,00

De 21 pluss medlemmene i familien vil elske å spille dette hip-hop trivia-kortbaserte drikkespillet. Men hvis målet ditt er å vinne, må du sørge for at DJ Khaled-inntrykket ditt er på poenget, eller at du kan rappe gjennom 15 sekunder av 'Nuthin' men en 'G' Thang. '

30 Sarabeths kjøkkenprøver gaveeske Sarabeths amazon.com$ 30,16 HANDLE NÅ

PB og J har nettopp fått en oppgradering, takket være dette samplersettet. Hvem trenger en grunnleggende gel med glass når du kan velge morsomme smaker som fersken aprikos og ananas mango i stedet?

31 Hver dag er et gave digitalt trykk ModernSageDesign etsy.com$ 8,00

Hvis du har følt deg litt sappete i det siste, er det en flott gave å fortelle familien din at du er så takknemlig for å tilbringe tid med dem. I tillegg vil mor elske det nye hjemmet.

32 Echo Show (2. generasjon) med Alexa Amazon amazon.com HANDLE NÅ

En familie må-ha, Echo Show vil gjøre familiens bindingstid så mye lettere. Du kan bruke den til å videochatte med familiemedlemmer som har kompatible enheter, som høyttaler for å fylle huset med musikk, eller for å se YouTube-veiledninger til din neste familiemiddag. I tillegg kan den brukes til å kontrollere smarte enheter, som belysning og støvsugere også.

33 Camp Chef Italia Artisan Pizza Oven Chef Camp amazon.com411,95 dollar HANDLE NÅ

Ikke mer fettete takeaway. Unn familien med denne elegante pizzaovnen, som er spesielt designet for å etterligne en vedfyrt mursteinovn for perfekt sprø skorpe.

3. 4 Tia Mowry x Etsy x Chelsea Candle Potted Soy Candle ChelseaCandleCo etsy.com$ 30,03

Dette lyset vil gjøre ethvert hjem til en varm og koselig pute, og når det er ferdig utbrent, kan du plante noe i den håndlagde gryten.

35 House of Marley utendørs høyttaler House of Marley amazon.com$ 131,51 HANDLE NÅ

Oppliv neste familiesamling med denne bærbare trådløse høyttaleren. Nå må du bare bli enig om hvem Spotify-spillelisten som skal stå i kø.

36 Echo Glow Smart Lamp Amazon amazon.com$ 29,99 HANDLE NÅ

Her er en spesiell gave til kiddies. Denne smarte lampen er sammenkoblet med Alexa og kan brukes til å lage lyssignaler som lar barna få vite at det er tid for middag, leggetid eller noe annet etter planen. I tillegg lager det et ganske kult nattlys også.

37 TABLETOPIKK Familiesamling: Spørsmål for å starte gode samtaler Bordtemaer amazon.com$ 25,00 HANDLE NÅ

Disse kortene vil være nyttige når de søskenbarnene du knapt bruker tid sammen kommer over. Unngå den vanskelige stillheten med disse samtalestarterne.

38 Deluxe signatur informasjonskapselkurv harry harryanddavid.com$ 59,99

En informasjonskapselkurv er en garantert hit, spesielt når det er noe for alle i den. Denne inneholder en haug gourmetsmaker som bringebær med hvit sjokolade, pepperkakesandwich og valnøttsjokoladebit.

39 Super Tic Tac Toe og Giant Checkers brettspill LITEN FISK amazon.com$ 15,95 HANDLE NÅ

Dette 'teppet' fungerer også som et gigantisk brettspill, og er veldig enkelt å reise med siden det er så lett, noe som gjør det perfekt for neste familiestrand eller campingferie.

40 Onlyfire Pizza Peel Kits for Oven or Grill bare brann amazon.com$ 49,99 HANDLE NÅ

Pizza er alltid velsmakende, men det er noe med å lage det selv som gjør at du vil sluke ned hele kaken, og siden ingen stopper deg, er det et verktøysett for pizza-maker for deg og familien å bli opptatt med ASAP.

41 BELLA Electric Panini Press Sandwich Maker GANSKE amazon.com$ 38,99 HANDLE NÅ

Selv det yngste i familien slipper å vente på at mor eller far skal lage mat med denne panini-pressen. Den kan brukes til noe så enkelt som grillet ost eller caprese til noe litt mer innbydende, som en biff.

42 Healthy Snacks Care Package Søtt valg amazon.com$ 36,95 HANDLE NÅ

Denne pleiepakken er full av snacks for alle familiemedlemmer fra Skinny Pop popcorn til Welchs frukt snacks, og den kommer allerede i en gaveeske, så du trenger ikke å bekymre deg for å pakke den inn.

43 Non Stick Split Pie Pan Chicago Metallic amazon.com$ 20,29 HANDLE NÅ

Det er ikke nødvendig å vende en mynt lenger. Nå kan mamma lage begge sine beryktede paier med denne pannen som er delt rett opp i midten.

44 Vår familie personaliserte hengende bilderamme Wallverbs personalizationmall.com$ 56,29

Dette 10-delt settet er den perfekte måten å vise alle bildene fra dine beste familieminner på en gallerivegg.

Fire fem Dearfoams Family Collection Kjære skum amazon.com $ 22,00USD 16,94 (23% avslag) HANDLE NÅ

Bare tenk på hvor søte dere alle vil se ut på familiebildene dine med disse matchende tøfler med minneskum på. Brady Bunch har ikke noe med familien din.

Assistent Editor Jasmine Gomez er assistentredaktør i vår og dekker helse, kondisjon, sex, kultur og kule produkter.