De 25 beste solkremene for ansiktet ditt, ifølge hudleger

Cerava Høflighet

Iført solkrem på ansiktet ditt er absolutt . Faktisk bør du ha på deg hele tiden. Det betyr i løpet av hver sesong av året (ja, også vinter!), Og selv om du bare sitter inne hele dagen. Lurer du på hvorfor? I følge eksperter er det ganske farlig å hoppe over solkrem for huden din.

Når det gjelder utseende, kan solens ultrafiolette (UV) stråler forårsake problemer som misfarging, fine linjer og rynker. Men enda viktigere, å være overeksponert for UV-lys gir deg en enorm risiko for å utvikle hudkreft, sier dermatolog i New York. Marnie valnøtt , MD. 'UV-stråler går til og med gjennom vinduer,' forklarer hun. 'Derfor er det viktig å ha solkrem daglig i ansiktet ditt, selv om du bare blir hjemme.'Og mens det å smelte på SPF virker ganske gjennomførbart (hvor vanskelig kan det være å innlemme et hudpleieprodukt til i skjønnhetsrutinen din?), Er problemet at mange formler kan være tykke, goopy og legge igjen motbydelige hvite striper (spesielt hvis du ' har fått en mørkere hudfarge). Når det er sagt, tappet vi dermatologer for å få tak i de beste solkremene for ansiktet ditt uansett hudtype . Uansett om du har kviser eller tørr hud, enten du leter etter en dugg glød eller en matt finish, er det solkrem for deg. Fordi TBH, solbeskyttelse bør være en no-brainer, ikke en evig kamp.

en Protect + Hydrate Sunscreen Lotion SPF 50 Aveeno walmart.com$ 8,97

'Denne solkremen gir bredspektret beskyttelse i en lysformel som inneholder beroligende havreekstrakt,' sier Joshua Zeichner, MD, direktør for kosmetisk og klinisk forskning innen dermatologi ved Mount Sinai Hospital i NYC. 'Havreekstrakt danner en beskyttende tetning over huden for å opprettholde en sunn hudbarriere.' Notert!

to Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 100 Neutrogena ulta.com$ 14,99

Leter du etter ekstra, ekstra beskyttelse? 'Denne solkremen har blitt klinisk vist å gi bedre solbrenthet sammenlignet med produkter med lavere SPF,' forklarer Dr. Zeichner. 'Det tørker helt på huden uten at ansiktet ditt blir fettete.'

3 Daglig ansiktsfuktighetskrem SPF 50 amazon.com Cetaphil ulta.com$ 16,79

Tørket hud trenger litt ekstra hjelp når det gjelder fuktighet. 'Prøv en fuktighetskrem med solkrem, som Cetaphil Daytime Moisturizer,' sier Dendy Engelman, MD, en dermatologisk kirurg i New York. 'Det gir fuktighet til huden samtidig som den gir beskyttelse.' Denne er veldig enkel å gli inn i hudpleierutinen din.4 Ren og gratis babymineral solkrem Neutrogena amazon.com$ 39,98 HANDLE NÅ

Dr. Nussbaum sier at denne formelen er flott for barn og babyer eldre enn 6 måneder så vel som voksne. 'Det er mineralbasert og veldig skånsomt mot huden med effektiv beskyttelse,' bemerker hun. Hvis du har superfølsom hud, er denne noe for deg!

5 Multibeskyttelse bredspektrum SPF 50 Dermstore Revisjon Hudpleie dermstore.com$ 70,00

Denne oljefrie daglige SPF er fullpakket med anti-aldringsegenskaper. Med THD Ascorbate (vitamin C), grønn te, granatepleekstrakt og hyaluronsyre beskytter dette produktet ikke bare din dyrebare hud mot solen, men kan også bidra til å forbedre utseendet på fine linjer og rynker.

6 On-The-Defense solkrem SPF 30 Eleven By Venus elevenbyvenuswilliams.com$ 42,00

Denne solkremen er ren og revsikker, og er 25% sinkoksid. Det smelter lett inn i huden din og gir en halvmatt finish. I tillegg støttes det avVenus Williams!7 Clarant B3 Even Skin Tone Daily Facial Moisturizer SPF 30 DAMME walmart.com$ 9,99

'Dette brede spekteret SPF 30 fuktighetskrem inneholder også niacinamid, et B-vitamin som hjelper med rødhet og hyperpigmentering,' sier Shari Marchbein, MD, klinisk professor i hudlege ved NYU School of Medicine.

8 Hudpleie HydraTint Pro Mineral Broad Spectrum Solkrem SPF 36 alastin.com Naken hudpleie alastin.com$ 55,00

'Denne rene mineralbaserte solkremen er lett, litt tonet og inneholder antioksidanter som beskytter huden mot forurensning,' Jordana Herschthal Heber, MD , hudlege i Boca Raton, Florida. 'Jeg foretrekker mineralsk eller fysisk solkrem fremfor kjemisk solkrem, siden den reflekterer solstrålene fra huden i motsetning til å absorbere dem i huden.' Hun bemerker også at mineral / fysisk solkrem er ideell for alle hudtyper.9 TIZO 3 Mineral solkrem for ansikt SPF 40 TIZO amazon.com$ 41,99 HANDLE NÅ

'Min personlige preferanse for min følsomme, melaninrike hud er tonet fysisk solkrem for bredspektret dekning,' sier Karen Chinoso Kagha, MD, hudlege i Boston. Hun er en fan av denne fra Tizo fordi den går glatt som en primer. 'Det kan være en kamp for å finne en estetisk tiltalende formulering, så jeg går nesten alltid for en tonet solkrem for lettere blanding og ekstra beskyttelse mot synlig lys.'

10 Colorescience Brush-On Solkrem Mineralpulver for sensitiv hud Colorescience amazon.com$ 69,00 HANDLE NÅ

`` Jeg liker solkrem med pulverbørste, som er motstandsdyktig mot endringer i temperaturen, '' sier Kavita Mariwalla, MD, en hudlege i New York. 'Jeg er en fan av OG i børstet solkrem fra ColorScience. Jeg har en i bilen til enhver tid i tilfelle jeg uventet blir fanget av en solrik situasjon. '

elleve Mineral solkrem bredspektrum SPF 50 Pipetter pipettebaby.com$ 16,50

Adeline Kikam, DO, en hudlege i Texas, er en fan av denne lette solkremen fordi den er 'fuktighetsgivende, ikke-klebrig og raskt absorberende solkrem som er estetisk tiltalende på all hud, inkludert mørkere hudtyper.' Hun legger til at den ikke har noe hvitaktig rollebesetning, bare fantastisk UV-beskyttelse. Hvis du har tørr og sensitiv hud, anbefaler jeg absolutt dette merket. Den har andre fantastiske ingredienser som squalane for å fylle på fuktighet og antioksidanter også. '12 CeraVe Hydrating Sunscreen Body Lotion SPF 30 Cerava ulta.com$ 17,99

'I vintermånedene velger jeg en fuktighetsgivende solkrem som inneholder ceramider som denne,' sier Pittsburgh-baserte derm Lindsey Zubritsky, MD. 'Denne solkremen er fantastisk fordi den er mineralbasert og inneholder tre viktige ceramider for å låse fuktighet.' Et godt valg for de med tørr hud!

1. 3 Mineral SPF 30 tonet solkrem Sun Bum amazon.com$ 17,99 HANDLE NÅ

'Denne solkremen bruker bare mineralbeskyttelse i en fuktighetsgivende base beriket med fuktighetsgivende planter,' sier Dr. Zeichner. En bonus? Den kan brukes på alle hudtyper, også de med sensitiv hud . 'Det gni seg også helt inn uten å etterlate et hvitt støp på huden.' Vinne!

14 Zincscreen 100% Mineral Lotion SPF 40 Supergoop! sephora.com$ 42,00

'Dette er et utmerket valg, da det er 100 prosent mineralbasert, lett og rosa-tonet som kommer gjennomskinnelig på de fleste hudtoner,' forklarer Dr. Nussbaum. Det har også ingredienser som kokosnøtt og blåbærekstrakt, som hun sier gir næring til huden samtidig som den danner en beskyttende barriere.femten Sea Clearly Gel Solkrem SPF 50 jeg smilte sonreiskin.com$ 63,00

ICYMI, solkremer som etterlater et fettete, hvitt stoff på huden er en total bummer. Derfor er denne gjennomsiktige gelen perfekt for alle hudtoner. 'Med så mange forskjellige solkremer på markedet, er det en formel og tekstur som passer alle preferanser og behov,' sier Dr. Zeichner. Det har også ingredienser som vitamin C, E og ferulinsyre for å låse hudens naturlige fuktighet.

16 Eryfotona Actinica sink Isdin isdin.com$ 55,00

'Dette er 100% sinkbasert, men superlett, så det er ingen rester i motsetning til andre sinkformler,' sier Dr. Morgan Rabach, sertifisert hudlege og medstifter av LM medisinsk i NYC. 'Det har også antioksidanter, peptider, slik at det beskytter mot fremtidig skade og samtidig reparerer huden din samtidig. Snakk om det ultimate hudpleieproduktet!

17 NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30, 1,75 unse NeoStrata dermstore.com$ 74,00

'Jeg liker at i tillegg til å være solkrem, har dette produktet tilsatt ingredienser som fukter, fester huden og reduserer utseendet på fine linjer og rynker,' sier Rosemarie Ingleton, MD, hudlege ved Ingleton Dermatology .

18 Complexion Rescue Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 bareMinerals sephora.com$ 33,00

'Dette er alt i en pakke,' utbryter Sapna Palep, MD, styresertifisert hudlege og grunnlegger av Spring Street Dermatology i NYC. 'Den beskytter mot forurensning, UV og HEV (blått lys), og kan brukes alene eller som en primer til sminken din - det gir huden en fantastisk glød!'

19 UV Clear Broad Spectrum SPF 46 dermstore.com EltaMD dermstore.com$ 37,00

'Jeg liker denne formelen fordi den er lett, og selv om den har en høy prosentandel sinkoksid, etterlater den ikke en hvit maske på huden når den påføres,' forklarer Dr. Ingleton.

tjue Mineralfarget Crème Broad Spectrum SPF 30 amazon.com MDSolarSciences amazon.com$ 32,00 HANDLE NÅ

Snakk om en tofer - dette gir lys fargedekning som fungerer for de fleste hudtoner. `` Det hydrerer med en fin fargetone for å etterligne litt bronsing uten skader, '' sier Mona Gohara, MD, førsteamanuensis klinisk professor i dermatologi ved Yale University, og Women's Healt h rådgivende styremedlem.

tjueen Tonet kompakt SPF 50 med høy beskyttelse amazon.com Avene dermstore.com$ 36,00

'Jeg elsker SPF-pulver for å absorbere oljer,' sier Dr. Gohara. 'De er praktiske og veldig enkle å bruke på nytt, og maksimerer beskyttelsen.' Denne fra Avene er tonet og passer lett i vesken din for regelmessige touchups hele dagen.

22 Fysisk matt UV-forsvar solkrem SPF 50 dermstore.com SkinCeuticals dermstore.com$ 35,00

'Fysiske solkremer er best for mennesker med kviser,' sier Dr. Engelman. 'Se etter oljefrie gelteksturer som ikke tetter porene, og ingrediensene titandioksid og sinkoksid. ' Hun sier at denne hjelper til med å absorbere olje uten å få huden til å se krittaktig ut. Perfekt for en matt finish!

2. 3 Prevage City Smart Broad Spectrum SPF 50 elizabetharden.com Elizabeth Arden ulta.com$ 68,00

'Jeg liker Elizabeth Arden Prevage City Smart, ettersom det fungerer mot aldring og beskytter mot skadelige stråler,' sier Dr. Engleman. Den inneholder også kraftige antioksidanter for bedre å beskytte huden din mot forurensning.

24 Total Defense + Reparer solkrem med bredspektret SPF 34 amazon.com SkinMedica amazon.com$ 68,00 HANDLE NÅ

Denne multitaskeren øker hudens evne til å helbrede seg selv. 'Det er kombinert med antioksidanten vitamin E, som hjelper deg med å gjenopprette huden og reversere fine linjer og rynker,' sier Dr. Gohara.

25 Peptidrik Defense Moisturizer SPF 50 CosMedix dermstore.com$ 58,00

'Denne bredspektrede fuktighetsgivende solkremen inneholder peptider, antioksidanter og andre naturlige ekstrakter for å redusere aldringstegn,' sier Sejal Shah, MD, grunnlegger av SmarterSkin Dermatology . Formelen inkluderer også algeekstrakt for å feste og stramme huden.