De 25 beste babybøkene for nye og forventende foreldre

Beste babybøker Jewelyn Butron

Hvis det er en ting alle kan være enige om, er det at når det gjelder å oppdra en baby, kan du alltid bruke litt ekstra hjelp. Enten du er gravid eller har å gjøre med et tantrum-kaste småbarn (og en annen på vei), er disse bøkene viktige ressurser å ha rundt huset.

Foreldre er vanskelig, men å velge de beste babybøkene trenger ikke å være, takket være denne listen:

Vis galleri 25Bilder 1av 25Calm The F * ck Down: The Only Foreldringsteknikk du noen gang trengeramazon.com$ 17,37 HANDLE NÅ

En far til tvillinggutter, foreldreblogger David Vienna, er en selvutnevnt ikke-ekspert som anerkjenner at noen ganger er det beste rådet for nye foreldre å roe ned f * ck og stole på en god, gammeldags sunn fornuft. Hans veldig populære CTFD-metode hjelper deg med å lette tankene dine fra graviditet til tidlig barndom. I tillegg vil det minne deg på at foreldre er det vei morsommere når du nærmer deg det med sans for humor.toav 2550 ting å gjøre før du leverer: Mors graviditetsguide for første gangamazon.com $ 14,99$ 11,51 (23% avslag) HANDLE NÅ

50 ting å gjøre før du leverer detaljer nøyaktig hva forventende mødre bør gjøre for å gjøre seg klar for den store dagen. Jill Krause har vært der, gjort det — og henne rett på sak, ingen BS-tilnærming til graviditet vil gi gjenklang hos mange fremtidige mødre.

3av 25The Hot Mom To Be Handbook: Look And Feel Great From Bump To Babyamazon.com $ 19,99$ 16,99 (15% avslag) HANDLE NÅ

Ikke døm en bok etter omslaget - denne handler ikke om forfengelighet. Det er faktisk stappfullt av vittige og ukonvensjonelle tips hver forventende gal kan bruke, fra hvordan man skal håndtere uønskede råd til hvordan man lager en jomfru martini. Du vil merke bokmerke kapittel 8, Melker det, som snakker om å utføre fordelene ved graviditet (for eksempel å spille 'Jeg må tisse' -kort til din fordel).

4av 25Flott med barn: Brev til en ung moramazon.com$ 14,68 HANDLE NÅ

I Flott med barn , Beth Ann Fennelly deler sin mors visdom gjennom brev adressert til sin tidligere student som venter. Til tross for deres intime natur berører bokstavene universelle endringer kvinner møter når de blir mødre. Fennellys forfatterskap er ærlig, betryggende og en flott lesning for mødre - uavhengig av hvor de befinner seg i sin mors reise.

5av 25Sunn søvnvaner, Happy Child, 4. utgave: Et trinnvis program for en god natts søvnamazon.com $ 18,00NOK 9,76 (46% avslag) HANDLE NÅ

Graviditet er det ideelle tidspunktet å begynne å lære om sunne søvnvaner i barndommen, siden, la oss innse det, du vil ikke ha mye tid til å lese i løpet av de søvnberøvede første ukene. Dr. Marc Weissbluth, MD, er tidligere barnelege og har vært en av landets ledende barnesøvneksperter i mer enn 30 år. Hans forskningsstøttede bok tilbyr foreldrene mange søvntreningsmetoder å velge mellom, samt problemløsningsteknikker for mange søvnproblemer.

6av 25Hva å forvente når du forventeramazon.com $ 15,95$ 9,89 (38% avslag) HANDLE NÅ

Nesten alt du kan tenke deg å vite om å være gravid, blir forklart uke for uke i denne hellige graden av fødselsbøker. For tiden i sin femte utgave, Hva å forvente er den bestselgende graviditetsboken med god grunn.

7av 25Å bringe opp Bébé: En amerikansk mor oppdager visdom fra fransk foreldreamazon.com $ 18,00$ 13,63 (24% avslag) HANDLE NÅ

Tilsynelatende kaster franske babyer ikke mat og har ikke temperament. Nysgjerrig? Samme. I Bringe opp Baby , Pamela Druckerman beviser at det er mange amerikanere som kan lære om foreldre fra vennene sine over dammen. Gravide og nybakte mødre vil sluke denne lette og underholdende boka.

8av 25Forvent bedre: Hvorfor den konvensjonelle visdommen om graviditet er feil - og hva du virkelig trenger å viteamazon.com $ 17,00NOK 14,52 (15% avslag) HANDLE NÅ

Graviditet er vanskelig nok før du leser den komplette listen over må og ikke må. Men er den myke osten og et og annet glass vin virkelig utenfor grensene? Ikke ifølge den prisbelønte økonomen Emily Oster. I Forventer bedre , Oster bruker evidensbasert forskning for å utfordre langvarige graviditetsregler slik at kvinner kan ta informerte beslutninger. Amen til det.

9av 25Cribsheet: En datadrevet guide til bedre, mer avslappet foreldre, fra fødsel til førskoleamazon.com $ 28,00NOK 18,89 (33% avslag) HANDLE NÅ

I sin nyeste bok, Krybbelaken , Emily Oster er tilbake med enda flere fakta og data for å fjerne populær foreldres visdom. Foreldre blir ofte overveldet av råd (anmodet og uoppfordret), så mye at det å ta beslutninger kan føles umulig. Oster har som mål å bevæpne leserne sine med faktiske fakta, slik at de bedre kan navigere i spørsmål rundt amming, søvntrening, pottetrening, språkoppkjøp osv. Tross alt er kunnskap makt.

10av 25Sleepeasy-løsningen: Den utmattede foreldrenes guide for å få barnet til å sove fra fødsel til 5 åramazon.com $ 14,95$ 13,39 (10% avslag) HANDLE NÅ

Lei av å være sliten? Hvis du vil få barnet til å sove gjennom natten og ta lange lur, men ikke har tid eller krefter til å lese mye, Sleepeasy-løsningen er til deg. Det kutter rett til poenget, slik at alle i huset ditt kan begynne å få litt shuteye - raskt. Det tar ikke en ekspert å vite at en godt uthvilt mamma er en lykkelig mamma.

elleveav 25Nurture: En moderne guide til graviditet, fødsel og tidlig moramazon.com $ 22,95$ 20,29 (12% avslag) HANDLE NÅ

Erica Chidi Cohens arbeid som doula har informert Pleie , en vakker graviditets- og fødselsbok for fremtidige mødre som søker en mer helhetlig tilnærming. Denne domsfrie graviditetsveiledningen dekker alt fra trimesterspesifikke helhetsmidler til fosterutvikling til å bestemme om de skal føde på et sykehus, hjem eller fødesenter.

12av 25Den fjerde trimesteren: En guide etter fødsel for å helbrede kroppen din, balansere følelsene dine og gjenopprette vitaliteten dinamazon.com $ 18,95$ 14,37 (24% avslag) HANDLE NÅ

Graviditet er ingen spasertur i parken, men ofte er den vanskeligste trimesteren den som noen få diskuterer: den fjerde, alias de første tre månedene av barnets liv. I løpet av denne utfordrende perioden trenger mødre like mye - om ikke mer - omsorg enn sine nyfødte. I Den fjerde trimesteren , Kimberly Ann Johnson tilbyr kvinner et helhetlig veikart for fysisk, emosjonell og åndelig helbredelse etter fødselen.

1. 3av 25Hele 9 måneder: En uke-for-uke graviditetsnæringsveiledning med oppskrifter for en sunn startamazon.com $ 15,99$ 10,89 (32% avslag) HANDLE NÅ

Det er ikke tid som graviditet å begynne å spise godt fordi du, vet du, spiser for to og alle. Begynn å leke med de sunne oppskriftene i denne boken når du først lærer at du forventer, og la din ikke-gravide partner lage dem til dere begge når du er lei av takeaway.

14av 25Mama Natural uke-for-uke guide til graviditet og fødselamazon.com $ 22,00$ 14,28 (35% avslag) HANDLE NÅ

Genevieve Howland, aka Mama Natural, har gjort seg bemerket gjennom sine morsomme, men informative YouTube-videoer som beskriver naturlig graviditet, fødsel og foreldre. Hvis du er en mamma som vil gå den naturlige ruten, har denne detaljerte guiden hver uke dekket deg.

femtenav 25Vi er gravide! Første gang pappas graviditetshåndbokamazon.com $ 13,99NOK 6,38 (54% avslag) HANDLE NÅ

Dads-to-be trenger ikke å føle seg clueless eller utelatt takket være bøker som Vi er gravide! , som er spesielt rettet mot dem. Forfatter av 'Dad or Alive' -bloggen og far til tre, Adrian Kulp har selv vært i skyttergravene, så han kan gi pappaer råd fra den virkelige verden om hvordan de skal håndtere alle fire trimesterene. Partneren din kan være motvillig til å lese den innledningsvis, men Kulps humoristiske tone vil sikkert vinne dem.

16av 25Ina Mays guide til fødselamazon.com $ 18,00NOK 14,72 (18% avslag) HANDLE NÅ

Som en av de ledende jordmødrene i landet, Ina May Gaskin’s Veiledning til fødsel har alt du kan tenke deg å vite om fødsel med jordmor, eller uten epidural. Gaskins guide gir kvinner mulighet til å få kontakt med sinn og kropp for å få best mulig arbeidserfaring.

17av 25De første førti dagene: Den essensielle kunsten å gi næring til den nye morenamazon.com $ 29,99$ 18,26 (39% avslag) HANDLE NÅ

Heng Ou mener at nye mødre trenger god tid (40 dager for å være nøyaktig) for å komme seg etter fødselen. Så ikke føl deg presset til å sprette tilbake umiddelbart. Ta deg heller tid til å lese boken hennes med 60 enkle å følge oppskrifter som er spesielt laget for å imøtekomme dine unike helsebehov i løpet av denne tiden.

18av 25Hva du kan forvente det første åretamazon.com $ 16,95$ 7,17 (58% avslag) HANDLE NÅ

Mye som Hva å forvente når du forventer , denne boken av de samme forfatterne er en komplett ressurs for alle dine babyrelaterte spørsmål i løpet av de første 12 månedene av deres små liv. Er du usikker på hvor mye fast mat du skal mate syv måneder gamle? Det er der inne. Lurer du på de beste aktivitetene for din 10 måneder gamle? Yup, den er også der inne.

19av 25Eksperimentere med babyer: 50 fantastiske vitenskapsprosjekter du kan utføre på barnet dittamazon.com $ 16,00$ 12,99 (19% avslag) HANDLE NÅ

Fordi foreldre trenger å ha det gøy også, hvorfor ikke utføre noen vitenskapelige eksperimenter på den lille? Hvert eksperiment viser hvordan babyen din stadig lærer nye kognitive, motoriske, språklige og atferdsmessige ferdigheter. Det viser seg at det mest fascinerende forskningsfaget ditt har ligget rett foran deg hele tiden.

tjueav 25The Happiest Baby On The Block, Second Edition: The New Way To Calm Crying and Help Your Newborn Baby Sleep Longeramazon.com $ 17,00$ 11,25 (34% avslag) HANDLE NÅ

En rolig baby som sover godt er hver foreldres drøm, men dessverre er det ikke alltid en realitet (gjesp). I sin bestselgende bok har barnelege og søvnekspert, Dr. Harvey Karp, MD knekt gråtkoden og deler sine beviste hemmeligheter for å få babyen din til å sove godt.

tjueenav 25Wonder Weeksamazon.com$ 22,97 HANDLE NÅ

Barn er mystiske skapninger, og etterlater førstegangsforeldre forvirret ... mye . Wonder Weeks hjelper med å eliminere mye av gjetningen ved å gi en uke for uke en oversikt over utviklingsendringene alle babyer gjennomgår i løpet av de første 20 månedene av livet. Babyens hjerne utvikler seg stadig, så deres ekstra masete oppførsel kan faktisk være fordi de tilegner seg en ny ferdighet og ikke bare fordi, du vet, babyer.

22av 25Sippy Cups er ikke for Chardonnay: Og andre ting jeg måtte lære som ny mammaamazon.com $ 16,00NOK 13,87 (13% avslag) HANDLE NÅ

Sippy Cups er ikke for Chardonnay tilsvarer å snakke om morskap over drinker med BFF. Wilder-Taylors fortell-det-som-det-er-samling med korte essays er ugudelig morsomme og ideelle for de nettene når du egentlig bare trenger en latter.

2. 3av 25Det nye grunnleggende: A-To-Z Baby & Child Care For The Modern Parentamazon.com$ 16,99 HANDLE NÅ

De New York Post kalt Michel Cohen, MD, den kule 'må-ha' barnelege, hovedsakelig fordi hans første beskjed til foreldrene er: ikke bekymre deg så mye. Cohens bok forklarer hvordan man skal behandle astma, hodeskader, feber, magesvep, kolikk, øreverk, etc., og er en utmerket allroundressurs for hvordan man kan oppdra glade og sunne barn - uten å miste sunn fornuft i prosessen. Som Dr. Benjamin Spocks klassiker, Baby- og barnepass , men for et yngre publikum - du vil alltid ha Cohens bok hendig.

24av 25Belly Book: En ni-måneders journal for deg og din voksende mageamazon.com $ 16,99NOK 14,85 (13% avslag) HANDLE NÅ

For den fremtidige mammaen som vil huske graviditetsreisen, lar denne journalen deg dokumentere din voksende mage hvert trinn på veien. Organisert i henhold til trimester, Belly Book har et dedikert sted for magefoto og ultralydbilder, samt god plass til å skrive om minneverdige milepæler.

25av 25Tillatelse til foreldre: Hvordan oppdra barnet ditt med kjærlighet og grenseramazon.com $ 16,99$ 11,59 (32% avslag) HANDLE NÅ

Som barnepsykiater har Dr. Robin Berman, MD, viet sin karriere til å hjelpe barn og deres foreldre med å løse problemene sine. Følgelig behandler boken hennes problemer som nesten alle barn står overfor, inkludert teknologiavhengighet og mobbing, på en måte som er lett å fordøye.

NesteDe 25 beste badedraktene i 2019