De 21 beste fuktighetskremene med SPF for den enkleste beskyttelsen noensinne

SPF fuktighetskrem blybilde Christine Giordano

Selv om du tilbringer dagene først og fremst inne, og solen ikke er ute, har huden din fortsatt behov for SPF. Siden solkrem skal brukes hver dag — ja, bokstavelig talt hver dag - hvorfor ikke konsolidere trinnene ved å bruke en solkrem / fuktighetskrem hybrid? De fuktighetsgivende formlene gir deg fordelene med solbeskyttelse uten det hvite, stripete etterspillet. I tillegg gjør det det mye enklere å bruke (aka ikke flere unnskyldninger for å glemme å ta på solkrem), spesielt nå når det nærmer seg varmere vær, og vi ønsker å bruke mer tid utendørs ( Hallo , vår !). Se etter fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre ,ceramider, ellerniacinamidsom gir huden din en drink uten å etterlate den fet.

Og hvis du fremdeles er i leiren til 'huden min ikke blir brent', er det ikke en unnskyldning for å hoppe over daglig SPF. I følge Skin Cancer Foundation , 'uansett hudtype, UV-stråling fra solen og andre kilder kan forårsake farlig, varig skade på huden din.' Solkrem handler ikke bare om å beskytte huden mot solbrenthet. det reduserer også risikoen for å utvikle plateepitelkarsinom (den nest vanligste typen hudkreft) med omtrent 40 prosent (igjen, ifølge The Skin Cancer Foundation) og senker melanomrisikoen med 50 prosent. Og hvis det blir eldre du er bekymret for, har det også huden din dekket, da det også forhindrer rynker, hengende og aldersflekker.

Spøkelsesaktig hvit rollebesetning som slår deg av? Det er fordi solkremer (selv i fuktighetskremer) vanligvis er “hvite og tykke av natur, noe som får dem til å skille seg ut - hovedsakelig i mørkere hudfarger. Dette etterlater det hvite kastet, som er den grå-lilla spøkelseseffekten forårsaket av solkrem, ”sier Kemi Fabusiwa , MD, styresertifisert hudlege.Hvis du har en mørkere hudfarge, velger du kjemiske solkremer som ikke etterlater det hvite støpet. 'Kjemiske solkremer gir veldig høy, bredspektret UV-beskyttelse og gjør dette i mindre konsentrasjoner, bemerker Dr. Fabusiwa. Disse SPF-ene er 'lettere og er formulert spesielt slik at de ikke etterlater seg en hvit rollebesetning.'

Og hvis du fremdeles vil forvise den hvite rollebesetningen, si hei til farget solkrem! (Fortsett å lese for noen favoritter.)

For å få alle disse fordelene med SPF, må du sørge for at du bruker den riktig: 'Bare husk, du trenger minst en dråpe solkrem i nikkelstørrelse eller SPF-fuktighetskrem for å dekke ansiktet hver morgen,' sier Mona Gohara, MD, hudlege og våre rådgivende styremedlem.

Her er de 21 beste fuktighetskremene med SPF som du ikke har noe imot å bruke hver. Enkelt. Dag.

1. Bolden SPF 30 Brightening Moisturizer

Hvis du trenger å innlemme en fuktighetskrem med SPF i rutinen, kan du nå denne. Den er fullpakket med saflorolje for å reparere hudens barriere og roe tørr hud. Vitamin C som også er i denne fuktighetskremen vil gjøre huden lysere og glatte misfarging. Ikke glem SPF 30 som beskytter mot UV-skader.

SPF 30 Brightening MoisturizerBallen boldenusa.com$ 28,00 HANDLE NÅ

2. UnSun Mineral Tinted Face Sunscreen

Spesielt formulert for de med mørkere hudtoner, vil denne mineralbaserte fuktighetskrem ikke etterlate en hvit støpe. Den tonede solkrem multitasks ved å legge til beskyttelse mot skadelige stråler og fargekorrigerende hyperpigmentering.

Mineralfarget solkrem SPF 30UNSUN dermstore.com $ 29,00$ 23,20 (20% avslag)

3. La Roche-Posay Toleriane Double Repair Face Moisturizer SPF 30

Har akne utsatt hud? Da er denne fuktighetskremen noe for deg. Formelen inneholder en prebiotisk blanding av ingredienser som holder hudens mikrobiom sunn. Og du får akkurat den rette mengden SPF for å beskytte huden din.

Toleriane Double Repair Face MoisturizerLa Roche-Posay amazon.com$ 19,99 HANDLE NÅ

4. Origins A Perfect World SPF 40 Moisturizer med hvit te

Ingen trenger å vite at du kjemper mot aldringstegn mens du mottar nødvendig beskyttelse mot skadelige UV-stråler samtidig. Denne fuktighetskrem kombinerer SPF med antioksidantrike ingredienser (som hvit te) for å beskytte huden din og holde den ungdommelig.

En perfekt verden SPF 40 Age-Defense Moisturizer med hvit teOpprinnelse sephora.com$ 47,00

5. Paula’s Choice Essential Glow Moisturizer SPF 30

Enten du er ny i å legge SPF til hudpleierutinen din, eller om du er en veteran som ønsker å kutte hudpleietrinnene dine ned, gjør denne fuktighetskremen beskyttelsen din enkel. Den kremete teksturen smelter inn i huden din uten å etterlate en fettete følelse. Selv om det er en mineralbasert formel, er det ingen hvit støpt, noe som skaper et glatt lerret for sminkepåføring.

DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30Paula's Choice dermstore.com$ 29,00

6. Dermalogica Prisma Protect SPF 30

Hvis du elsker solen, men elsker huden din mer, kan du prøve denne høyteknologiske fuktighetskremen. Lyset aktiverer fuktighetskrem for å engasjere den intelligente drone-teknologien i formelen for å gi huden din en subtil glød. Du finner også salvie i formelen som jevner ut og glatter huden.

Prisma Protect SPF 30 fuktighetskremDermalogica sephora.com$ 65,00

7. Drunk Elephant Umbra Tinte Physical Daily Defense Solkrem SPF 30

Du vil aldri vite at denne naturlige solkremen huser et enormt 20% sinkoksid takket være den blandbare fargen. (Les: Du har ikke noe imot å bruke dette hver dag.) Du får også antioksidantbeskyttelse takket være alger og solsikkeekstrakt.

Umbra Tinte Physical Daily Defense SPF 30 drunkelephant.com$ 36,00 HANDLE NÅ

8. Glossier Invisible Shield SPF 35

Begynner huden din å se fett ut bare tanken på å bruke solkrem? Denne er til deg. Den klare, gelformelen absorberes raskt og smelter sammen uten å etterlate noe hvitt støpt eller tynger huden din. Tør vi si at det nesten jevner ut huden?

Usynlig skjoldGlossier glossier.com$ 25,00

9. Fenty Skin Hydra Vizor Invisible Moisturizer SPF 30

Denne oljefrie, lette fuktighetskremen smelter så fort du glemmer om du til og med har påført den. Og hvis du ikke vil høre på WH om å bruke solkrem, kanskje du tar en side ut av Rihannas bok: “Du må beskytte huden din mot solen uansett hvilken hudfarge du har”, sier hun på. 'Hvis du har misfarging, gjett hva, kan du få det fra solen. Jeg tror mange mennesker med mørkere hudfarger tenker fordi de ikke brenner for at de ikke trenger SPF, men vi kan fortsatt få solskader. '

Fenty Skin HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER SPF 30fentybeauty.com$ 25,00

10. Enkel hudbeskyttende lett fuktighetskrem 15

Enten du har fet hud eller bare foretrekker en lettere konsistens, vil denne lotionen være din nye favoritt. Den suger raskt inn i huden og er i utgangspunktet vektløs etter at den er påført - du kan til og med glemme at du har den på - noe som gjør den ideell for lagdeling. I tillegg er det ikke-komedogent, så akneutsatte folk trenger ikke å bekymre seg.

Enkel hudpleie, Protecting Light Moisturizer, SPF 15iherb.com$ 10,27

11. Black Girl Solkrem SPF 30

Laget av svarte kvinner for svarte kvinner, kan du stole på at denne solkrem / fuktighetskrem-hybrid ikke kommer til å legge igjen hvite striper. Avokado, jojoba og solsikkeolje bidrar alle til den rike, fuktighetsgivende teksturen som synker inn uten å tette porene eller føre til kviser.

Black Girl Solkrem SPF 30blackgirlsunscreen.com$ 18,99 HANDLE NÅ

12. CeraVe Hydrating Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 Face

Hvis du er utsatt for en fet T-sone, er denne fuktighetsgivende solkremen noe for deg.Ceramidesog niacinamid gir næring til huden din uten at den føles fet, og mineral SPF-ingrediensene (den inneholder både titandioksid og sinkoksid) holder deg solsikker.

CeraVe Hydrating Sunscreen SPF 50 Faceulta.com$ 15,99

13. Suntegrity 5-i-1 tonet fuktighetsgivende solkrem

Fuktighetsgivende hyaluronsyre i gullstandard er parret sammen med kokosnøttolje og aloe vera for en forfriskende og fuktighetsgivende formel. Og takket være fargen (det er fire nyanser å velge mellom), vil den også utjevne hudfargen din.

Suntegrity 5-i-1 tonet fuktighetsgivende solkremcredobeauty.com$ 45,00

14. Aveeno Absolutely Ageless Daily Moisturizer SPF 30

De fleste derms anbefaler en kombinasjon av solkrem og et antioksidantprodukt (for å bekjempe aldring av frie radikaler fra UV-eksponering) for best mulig daglig beskyttelse. Denne lette lotionen har alt i ett. Den hydrerer, har SPF 30, og inneholder en kombinasjon av bjørnebærekstrakt og vitamin C og E for et antioksidant boost.

Aveeno Absolutely Ageless Daily Moisturizer SPF 30ulta.com21,99 dollar

15. Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion SPF 50

Hater følelsen av tykk, fettete solkrem? Møt det stikk motsatte. Denne solkremen med gel hydrerer (takket være hyaluronsyre, glyserin og vitamin E) og beskytter (takket være en kombinasjon av påviste kjemiske ingredienser for solkrem) mens du føler deg som ingenting på huden din.

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion SPF 50ulta.com$ 15,99

16. Dr. Jart + Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30

Denne tredobbelte trusselen korrigerer rødhet, gir fuktighet og beskytter huden din mot UV-skade. Centella asiatica (en urt hjemmehørende i Asia) er heltebestanddelen som arbeider for å beskytte huden mot miljøbelastning som kan føre til irritert, betent hud. Mens kremen blir grønn, blir den raskt til en nøytral nyanse for å blande seg inn i hudtonen din for en jevnere hudfarge.

Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30Dr. Jart + sephora.com$ 19,00

17. Sobel Skin RX Plant Stem Cell Cell Day Cream SPF 30

Ja, dette er en fuktighetskrem med solkrem, men hvis du ikke kunne fortelle fra navnet, er den også fullpakket med plantestamceller (de utgjør faktisk 15,5 prosent av formelen) som bekjemper frie radikaler for å forhindre kollagennedbrytning, fremmer fastere utseende hud, og hjelper glatte fine linjer.

Plantestam Cell Day Cream SPF 30SOBEL SKIN Rx sephora.com$ 75,00

18. Murad Oil And Pore Control Mattifier SPF 45 ++++

Har du noen gang følt at solkremet ditt etterlater huden din som en oljeplattform? Møt din nye SPF BFF. Ikke bare beskytter det huden din mot UVA (hva som forårsaker aldring) og UVB (hva som får huden din til å svie), det hevder også å minimere porene med 54 prosent og holder huden matt i opptil 10 timer.

Olje- og porestyring Mattifier Broad Spectrum SPF 45 PA ++++Murad sephora.com$ 42,00

19. Supergoop! Superscreen Daily Moisturizer Broad Spectrum SPF 40 PA +++

Kombinasjonen av kjemiske solbeskyttelsesingredienser (avobenzon, homosalat og oktisalat) i denne nærende kremen gir huden din sikkerhet mot UVA- og UVB-stråler. Den inneholder også cerium, et mineral som beskytter mot det blå på dataskjermen, TV og telefon. Så du er dobbeltbeskyttet.

Supergoop! Superscreen Daily Moisturizer Broad Spectrum SPF 40 PA +++sephora.com$ 38,00

20. Olay Total Effects Whip Face Moisturizer SPF 25

Ekstra fet hudtyper, møt fuktighetskrem-SPF ansiktskrem som ikke vil la deg se ut som et fettball. Den har en pisket tekstur som absorberes på sekunder og etterlater en fløyelsaktig glatt overflate som ser bra ut under sminke.

Total Effects Whip Face Moisturizer med solkrem, SPF 25Begivenhet amazon.com $ 28,99$ 21,99 (24% avslag) HANDLE NÅ

21. L'Oréal Paris RevitaLift Bright Reveal Brightening Day Moisturizer SPF 30

Hvis du begynner å se hyperpigmentering, må du øke SPF-spillet ditt. Start med et lysende produkt som L'Oréal. Denne solkremkremen inneholder SPF 30 for å forhindre dannelse av nye mørke flekker og en kombinasjon av glykolsyre, vitamin C og retinol for å behandle eksisterende misfarging.

L'Oréal Paris RevitaLift Bright Reveal Brightening Day Moisturizer SPF 30lorealparisusa.com$ 19,98 HANDLE NÅ