De 20 beste fargede fuktighetskremene for å få kvelden hudtonen din

ung kvinne ler Jonathan KnowlesGetty Images

Nå er det den perfekte tiden å ta en pustepause fra et fullt ansikt med sminke. Når du bor hjemme og sosialt samvær, har du total lisens til å gi huden din en pause med en minimalistisk tilnærming til skjønnhetsprodukter. Og mens vi * alltid * støtter å leke med sminke for moro skyld (det kan være et sårt tiltrengt kreativt utløp), er en tonet fuktighetskrem den ideelle løsningen hvis du ønsker å omfavne en mer vedlikeholdsfri tilnærming til hverdagsglød.

'Tonet fuktighetskrem er et flott alternativ for folk som ikke vil ha foundation eller bare vil ha noe lett og luftig på huden,' forklarer Nour Agha, en YSL Beauty National Makeup Artist. Fuktighetskrem-første, dekning-andre tilnærming kan virkelig gjøre underverker for å ta huden din fra rød, kjedelig eller ujevn til å se ut som du prøvde (uten å måtte gjøre mye). Det er en multi-tasking underarbeider som slør flekker og får huden til å se en veldig naturlig utstråling.

Men det er mer å se etter i en tonet fuktighetskrem enn bare feilfri dekning. Sejal Shah, MD, en hudlege som praktiserer i New York City, sier at du også bør se etter antioksidanter for å motvirke miljøskader, SPF for å beskytte mot solen, hyaluronsyre for å fylle opp huden, glyserin for å fukte og niacinamid for å redusere porestørrelsen . Og PSA: Hvis du er noen med en mørkere hudfarge, bør du alltid gå etter tonede fuktighetskrem nyanser som har beige eller gyldne undertoner.Trenger du litt hjelp med å handle? Fremover, finn de beste tonede fuktighetskremene ifølge makeupartister og redaktører.

1 Skin Tone Evener BB Crème Tro imancosmetics.com$ 16,00

Denne tonede fuktighetskremen inneholder fuktighetsgivende ingredienser som aloe og vitaminene A, E og C (AKA, huden din vil ikke bare se jevnere ut, men vil også unngå tørking, flassende effekt som ofte er resultatet av å ha på seg tykke fundament).

to BB Cream Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 Sephora Erborian sephora.com$ 39,00

Ikke bare vil denne tonede fuktighetskrem gi deg det helt null-porene utseendet, men det vil også holde huden din beskyttet mot solens skadelige stråler. Det stemmer, dette topprangerte produktet inneholder også SPF, som alltid er en stor bonus.

3 Pro Filt'r Hydrating Longwear Foundation Sephora FENTY BEAUTY av Rihanna sephora.com$ 35,00

Selv om det ikke er merket en 'tonet fuktighetskrem' i seg selv, kan dette superfuktende fundamentet fra Fenty Beauty gi deg den jevne hudtonen du leter etter, og vil ikke tørke ut huden din som andre foundationformler. I tillegg, hvis det er en perfekt nyansematch du leter etter, har Rihanna deg dekket her.

4 Ærlig skjønnhetsrensende korrigerende med vitamin C-farget fuktighetskrem - SPF 30 - 1.0oz Ærlig skjønnhet$ 15,00 HANDLE NÅ

Dette2020 våre Vinner av Beauty Awardshar seriøst imponerende dekning uten vekten. Alt du trenger er en pumpe for å utjevne hele ansiktet ditt, og du trenger ikke å bruke på nytt hele dagen siden den har 12 timers levetid. Huden ser dugg og frisk ut (vi garanterer at du får alle Zoom- og FaceTime-komplimenter).

5 Anti-Aging Armour med SPF 50+ Det kosmetikk ulta.com$ 38,00

Du trenger ikke en gang concealer etter å ha prøvd denne flytende fuktighetskrem. Den har en universell fargetone som magisk tilpasser seg forskjellige hudtoner (virkelig!). En av redaktørene våre som har brukt dette daglig i et par år, legger tildenne anmeldelsenat den virkelig kan bygges hvis du vil ha mer dekning.

6 Super Serum Skin Tint SPF 40 Foundation ILIA sephora.com$ 48,00

Det føles som et serum, ser ut som foundation og beskytter med solkrem. Hver dråpe av denne alt-i-ett-mirakelarbeideren vil gi deg feriehud, aka, det glødende, lykkelige, uthvile utseendet vi alle ønsker.

7 ColourPop Pretty Fresh Hyaluronic Acid Tinted Moisturizer ColourPop ulta.com$ 14,00

Med hyaluronsyre som hovedingrediens, gir denne fargede formelen ikke bare god dekning, men får også huden til å se dugg ut og føles ultrahydrert.

8 Touche Eclat alt-i-ett-glød Yves Saint Laurent sephora.com$ 48,00

Forvis rødhet og minimer mørke flekker på en gang med YSL's ta på den daglige stiften. Det vekker huden din for å se frisk ut, ikke dekket av foundation.

9 IT Cosmetics CC + Cream med SPF 50+ sephora.com$ 39,50

'Denne CC-kremen er perfekt for når du vil ha mer solbeskyttelse (hei SPF 50!) Og mer dekning enn en tradisjonell tonet fuktighetskrem,' sier makeupartist av kjendiser. Mary Irwin . 'Dekningen er vakker - nesten et fundament, men ikke helt - og den kommer i 12 forskjellige fargevalg.'

10 Tonet fuktighetskrem Natural Skin Perfector Broad Spectrum SPF 30 [variation_tag_finish: Natural] Laura Mercier sephora.com$ 47,00

Irwan sier at hun bruker denne fargede fuktighetskremen hver dag for et slag av fuktighet: 'Det holder tørr hud ser strålende ut.' Det er også en 'en prøvd og sann favoritt' for Bartlett: 'Denne har en fin, myk dekning som du kan lagde vakkert for en rask dag-til-natt-bryter. '

elleve L'Oréal Paris Makeup True Match Lumi Glotion Amazon amazon.com$ 11,44 HANDLE NÅ

'L'Oréal Paris True Match Lumi Glotion lyser virkelig opp huden, smelter godt sammen og kommer i et stort utvalg av nyanser,' sier Irwin.

12 Burt's Bees BB Cream med SPF 15 amazon.com$ 18,28 HANDLE NÅ

Denne BB er tilsatt antioksidantrikt Noni-ekstrakt for å fukte ansiktet ditt og SPF 15 for å beskytte huden. I tillegg er den fri for ting som parabener og syntetiske dufter.

1. 3 NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 nordstrom.com$ 45,00

'Dette er alt du vil ha fra en tonet fuktighetskrem,' sier Kelli J. Bartlett, kunstnerisk leder i Glamsquad. Det gir mer dekning enn gjennomsnittet og etterlater huden 'umulig perfekt'.

Irwin elsker det også for sin 'nydelige glansfulle livlignende finish', spesielt for blek hud. 'Det kan være vanskelig å få riktig undertone for blek hud, men NARS slo den ut av parken med denne,' sier hun.

14 COVERGIRL Clean Matte BB Cream for fet hud amazon.com $ 6,99NOK 5,55 (21% avslag) HANDLE NÅ

'Dette er et feilfritt alternativ til en super rimelig pris,' sier Irwin. 'Det holder olje i sjakk mens det gir ren, naturlig utseende.'

femten tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 Solkrem sephora.com$ 36,00

'Denne fargede fuktighetskremen er lett, oljefri og har SPF 20,' sier profesjonell makeupartist Jillian Dempsey. Formelen har kamille for å berolige huden og vitaminene A, C og E for å gi næring.

16 Neutrogena Protect + Tinted Tinted Moisturizer SPF 30 walmart.com$ 8,47

Neutrogena knuser det når det gjelder sol- og hudpleie, og denne tonede fuktighetskremen er ikke noe unntak. Den er full av vitamin A, C og E pluss SPF 30 for å forbedre og beskytte huden samtidig som den gir et rent dekklag.

17 Lancôme Skin føles god, fuktighetsgivende hudfarge, sunn glød SPF 23 nordstrom.com$ 35,00

På den fetere siden? Nå for denne oljefrie hudfargen. Den er beriket med hyaluronsyre for å låse fuktighet i og klump, og moringa frøekstrakt for å beskytte mot frie radikaler.

18 Josie Maran Argan Daily Moisturizer Tinted SPF 47 Protect + Perfect sephora.com$ 36,00

Dr. Shah elsker denne fargede fuktighetskrem for sin kraft til å gi deg kjedelig hud. Den inneholder ren arganolje, grønn te, essensielle fettsyrer og vitamin E for å gi anti-aging fordeler.

19 Trish MeEvoy Beauty Balm Instant Solutions SPF 35 Amazon amazon.com $ 87,00$ 72,00 (17% avslag) HANDLE NÅ

Trish McEvoy Beauty Balm har en fløyelsaktig finish, men holder glansen til et minimum. 'Den har også en innebygd grunning,' sier Sarah Lucero, global administrerende direktør for kreativ kunst i Stila.

tjue MDSolarSciences Mineral Beauty Balm Broad Spectrum SPF 50 Amazon amazon.com$ 39,00 HANDLE NÅ

Denne multitaskeren er en av Shahs fargede fuktighetskremer. Den dekker mangler, glatter zaps og beskytter med naturlige mineral UV-filtre. Som en helsehelsebonus har den også antioksidanter (vitamin C og E) for å beskytte huden mot skade.