De 17 beste bildene av Lady Gaga uten sminke

Vera AndersonGetty Images

Lady Gaga er en ekte kameleon. Hun har forvandlet utseendet sitt flere ganger mens hun bygde sin prisvinnende sang- og skuespillerkarriere. Jeg mener, det ene øyeblikket er hun i en rød teppekjole med full glam, så et rocker-no-pants ensemble, og det neste gratis og klart for alt med et helt sminkefritt utseende. Selv om hun lanserte et sminkeselskap, Haus Labs, som ikke har hindret henne i å vise frem sin helt naturlige hud i nye selfies. Hennes mangeårige makeupartist, Sarah Tanno, fortalte I dag at sangeren har 'den mest utrolige huden i bransjen.' Enten 'Shallow' -sangeren er helt opplyst eller produktfri og uformell, har hun en tendens til å se helt hard ut. For å bevise det, ta en titt på hennes beste #nomakeup-snaps gjennom årene.

1 Februar 2020
Se dette innlegget på Instagram

Sushi !!!!! Z & zwj; ️🤗 # 2020

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 12. februar 2020 kl. 21:10 PSTVentetiden er endelig over. Dessverre er # LG6 fremdeles MIA, men Lady Gaga droppet en ny bare ansikt-selfie for å tide fansen. 'Shallow' -sangeren er nesten ikke gjenkjennelig i øyeblikket, men hennes naturlige hud glød positivt. Hun fikk til og med litt kjærlighet, '💕💕💕💕💕', fra sminkeselskapet Haus Labs i kommentarene.

to November 2019 Lady Gaga / Instagram

Lady Gaga feiret sin trio av Grammy-nominasjonertil En stjerne er født med venner og sminkefrie bilder i hennes Instagram-historier. “Når vennene dine overrasker deg med 3 gigantiske buketter med blomster og ballonger. Og det er ikke bare fordi du ble nominert til 3 Grammys, det er fordi de elsker deg, »skrev sangeren på Instagram-historien.

3 Februar 2019
Se dette innlegget på Instagram

For Oscar-tilbudet tilbød @tiffanyandco å gå inn i hvelvet sitt og la meg bære deres ikoniske, 141 år gamle Tiffany-diamant. Den siste personen som hadde på seg dette var Audrey Hepburn mens hun promoterte Breakfast at Tiffany's 😭 Det var en ære å ha på seg den og gjorde den uforglemmelige natten min enda mer spesiell.

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 27. februar 2019 kl.11: 23 PST

Før hun gled opp til Oscar-utdelingen (og la til dyrebar maskinvare i samlingen hennes), delte skuespilleren et håndkle- og diamantkledd bilde til Instagram. Den ikoniske Tiffany-diamanten var mer enn nok til å lyse opp rammen, ingen sminke var nødvendig.

4 September 2018
Se dette innlegget på Instagram

#En stjerne er født

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 27. september 2018 kl.11: 01 PDT

Da Lady Gaga gjorde skjermtesten for En stjerne er født , Ba Bradley Cooper henne berømt om å tørke all sminke av seg, LA Times rapporterte. Som et resultat hadde scener i den prisbelønte filmen Lady Gaga uten sminke overhodet. Det gjorde at hennes naturlige skjønnhet og sterke vokal kunne få all oppmerksomhet.

5 Oktober 2017
Se dette innlegget på Instagram

Takk for at du mediterte / satt i stillhet / ba meg. Meditasjon forbedrer virkelig min mentale helse og minner meg om at det er viktig å være rolig slik at jeg kan føle meg trygg i kroppen min. Vi er alle én kropp, og jo roligere vi er, og jo mer vi finner indre fred, jo mer vil verden også. Du kjenner ordtaket. 'Vi er verden.' ️🌈🌎🌸

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 2. oktober 2017 klokken 16:13 PDT

Selv om Lady Gaga er svakt opplyst, ser hun strålende ut i sine side-ved-side-selfies som er krøllet inn i det som ser ut som sengen hennes. Sangeren delte også hvordan meditasjon hjelper henne mental helse, men holdt tilbake ledetråder til hudens perfeksjon.

6 Juni 2017
Se dette innlegget på Instagram

Ville bare si en kjærlig takk til monstre og fans av @ sonjad7777 over hele verden. Jeg har hvilt siden jeg pakket filmingen, og har begynt å behandle enda mer alt som har funnet sted. Jeg vil si om alle tingene du har vært der for meg og min familie og venner for, denne gjorde meg virkelig målløs mens jeg også overrasket meg. Det jeg har innsett er at min sanne livsdrøm fremfor alt var å spre fred og kjærlighet så langt som mulig gjennom musikk; og medfølelsen du har vist meg, Sonjas ektemann Andre, hennes familie og vennene hennes er et mirakel. Og jeg vet at det var hennes håp mens hun kjempet mot kreft for å fortelle historien sin og være et eksempel på tapperhet i verden. Takk for at du holder det samfunnet i takt, ikke bare for meg, for deg selv eller for sonja, men takk for eksemplet på godhet du viser til verden. Det er ikke hvor mange tilhengere du har, hvor tynn eller vakker det er av andre folks standarder. Det er virkelig de beste delene av deg på innsiden du velger sjenerøst å dele med søsteren eller broren din som gjør deg vakker. Det er det som teller. Det er arven din. Slik setter du spor. Overføre din positive energi til de rundt deg, og se den formere seg.

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 28. juni 2017 klokken 07:29 PDT

Lady Gaga delte takknemlighet sammen med en nydelig selfie, komplett med hennes feilfri hudfarge. 'Det jeg har innsett er at min sanne livsdrøm fremfor alt var å spre fred og kjærlighet så langt som mulig gjennom musikk,' skrev hun i bildeteksten.

7 Mai 2017
Se dette innlegget på Instagram

Hvor hver italiensk jente går for å samle seg. Kjøttdisk. 🔪

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 21. mai 2017 kl 20:52 PDT

Superstjernen delte et helt relatert bilde mens han løp et ærend. Det er en kjøttdisk i bakgrunnen, og hun er kledd i uformelle klær. Håret hennes blir kastet opp i en toppknute og hudfargen hennes er helt klar og helt feilfri.

8 Mai 2017
Se dette innlegget på Instagram

Og det er en wrap for i dag 🎥🎼🔥

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 5. mai 2017 klokken 05:59 PDT

Lady Gaga snappet en glødende selfie etter en dag med å jobbe på settet. Hvem trenger highlighter når du har sånne kinnben?

9 Januar 2017
Se dette innlegget på Instagram

Sende kjærlighet til små monstre. Jeg har et Million Reasons-øyeblikk og tenker på hvor takknemlig jeg er for å ha hatt slike fantastiske fans i alle år. Du er et kreativt og lidenskapelig samfunn, takk for at du elsket meg så mye at vi kom til Super Bowl sammen. Dere vil alle være der oppe med meg. I ånd gjennom musikken fremfører vi alle sammen. #superbowl

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 10. januar 2017 klokka 20.00 PST

Sangeren tok et øyeblikk for å sende kjærlighet til fansen (også kjent som Little Monsters), og inkluderte dem i feiringen av Super Bowl-forestillingen. Hun så koselig og helt naturlig ut i sin robe selfie.

10 Oktober 2016
Se dette innlegget på Instagram

Bare våknet i tide til at #AYO skulle komme ut! GODE MORGENMONSTER! 🏻🏼🏽🏾🏿 'Jeg gleder meg til å rev deg opp raskere enn du kan si FERRARI, rive opp grusen, se hvordan du ruller NÅ DET ER EN FEST .... HEY! #JOANNE UT fredag

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 18. oktober 2016 klokken 09.45 PDT

Teller ned til utgivelsen av albumutgivelsen Joanne , Lady Gaga la ut et morgenbilde med J-kaffekruset sitt. Hun har på seg hatt og gulløreringer, men ikke en dråpe sminke.

elleve Oktober 2016
Se dette innlegget på Instagram

Jeg elsker å våkne opp i ️og synge Sinner's Prayer. #JOANNE #JoanneVibes

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 17. oktober 2016 kl.11: 00 PDT

Lady Gaga belter ut Sinner's Prayer , fra henne Joanne album, mens du kjører langs kysten. Nærbildevideoen viser bare hennes lyse øyne og ikke litt sminke hvor som helst i nærheten av dem.

12 November 2015
Se dette innlegget på Instagram

Thanksgiving bilder, jeg brukte denne sammen med guttene 🍺

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 29. november 2015 kl. 21:40 PST

Lady Gaga delte en selfie fra kjøkkenet under Thanksgiving. Hennes sminkefrie hud så like bra ut som den deilige festen rundt henne.

1. 3 November 2015
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 16. november 2015 kl 10:50 PST

Taylor Kinney og Lady Gaga datet i flere år og forlovet seg før de til slutt brøt ting av. Paret koset seg sammen for en søt selfie, og Gaga med frisk ansikt glir den forelskede gløden.

14 September 2015
Se dette innlegget på Instagram

lang dagstid for et friskt ansikt og et bad! 🍷🚬🔪👠💋

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 31. august 2015 kl 21:56 PDT

Det er ikke behov for skjønnhetsprodukter under badetiden. Etter en 'lang dag' delte Gaga dette friske ansiktet før han hoppet i karet.

femten August 2015
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 9. august 2015 kl 22:37 PDT

Lady Gaga dokumenterte sin lange og vanskelige fargeprosess i salongen. Huden hennes er vanvittig klar uten sminke.

16 August 2015
Se dette innlegget på Instagram

Gyro-klasse, ikke den greske sandwich-typen !! 😭

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 5. august 2015 klokken 14.05 PDT

For å holde seg i toppform, inkorporerer Lady Gaga en rekke forskjellige treningsøkter i sin rutine. Hun demonstrerte trekkene sine i denne Gyro-klassen mens hun viste et friskt ansikt uten sminke.

17 Juli 2015
Se dette innlegget på Instagram

Meg? Å, jeg er ikke tilgjengelig. Kom tilbake senere 💋

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga) 27. juli 2015 kl 16:29 PDT

Gaga er alltid multitasker. Hun hadde på seg en arkmaske mens hun tørket håret og leste en bok. Øynene hennes titter knapt gjennom alt tilbehør.