De 16 beste sminkeposene for oppbevaring av det daglige

sminkeposer Christine Giordano

Hvis din nåværende sminkepose ser ut som den er blitt rammet av en sandstorm av øyenskygger, kan det bare være på tide å trekke den tilbake. Løse hatter og ødelagte rødmer handler om det verste som kan skje med sminkeoppbevaringsplassen din, stol på meg. De som har vært der vet hva et mareritt det er å utslette hvert eneste spor av det fulldekkende fundamentet.

Den enkle løsningen: få en ny. Å bli kvitt det gamle er bittert søtt, men se på den lyse siden, du kan nå unne deg litt shoppingterapi og få en slank, ny veske du vil være helt besatt av.

Når du handler etter en ny sminkepose eller reisetaske, er det viktig å huske på noen ting, hovedsakelig hvor mye plass du trenger, hva du skal bruke den til - sminke, toalettsaker, flytende hudpleieprodukter eller en blanding - og hva slags oppbevaringsrom du trenger - mesh, lommer, glidelåser osv.For å gjøre valget litt enklere for deg, her er en liste over de beste * og peneste * sminkeposene og reisesakene du kan kjøpe akkurat nå.

1 LC to-delt togveske sett LC Lauren Conrad kohls.com$ 19,00

Fordi en bare aldri er nok, kommer dette Lauren Conrad-settet med to poser. Tenk en for hudpleie og en annen for å holde dine favoritt makeup produkter.

to Relavel Travel Makeup Train Case Relavel amazon.com $ 29,99USD 18,98 (37% avslag) HANDLE NÅ

Hvis du ikke er en fan av de sminkeposene der du bare kaster alt i ett rom, så er dette noe for deg. Den leveres med justerbare rom du kan organisere etter sminketype, og noen spor for å holde børstene ryddige og ryddige.

3 CLF Makeup-sak fentybeauty.com$ 25,00

Liten, men mektig, denne Fenty makeup-saken har massevis av skjulte funksjoner. Innvendig finner du to nettvesker, en liten snap-on-pose til miniene dine, et flatt panel med bånd for å holde børstene dine og en mesh-glidelåslomme til blyantene dine.

4 Kosmetisk pose med økologisk bomull BLK + GRN blkgrn.com$ 25,00 HANDLE NÅ

Denne kosmetiske vesken er laget av organisk bomull og har en illustrasjon laget av grunnleggeren av Black Girl In Om. Bruk den som en søt måte å lagre dine daglige sminkevarer på.

5 Rebel Queen Bag reinarebelde.com$ 19,00 HANDLE NÅ

Med makeup-kunst Reina Rebelde, er denne sminkeposen en ekte uttalelse. Den er perfekt for lagring av kosmetikk, men den metalliske røde gjør den til en dristig clutch for en kveld ute.

6 Kestrel Beauty Case Tårnfalk ulta.com$ 42,00

For jenta som alltid er på farten, gir denne skjønnhetssaken mer plass enn din typiske sminkepose. Den har flere skuffer laget for å organisere produktene dine etter type eller størrelse.

7 Kosmetisk sak 17 TRENER coach.com$ 75,00

Hvis du vil splurge uten å bryte banken, kan du bli forelsket i denne sminkeposen fra Coach. Det er et must-ha-grunnlag laget av crossgrain-lær. Saken er ganske kompakt, så lagre denne til det essensielle.

8 All Your Small Things Pouch Lululemon lululemon.com$ 38,00

Navnet gir det bort, men bruk denne posen til å lagre dine daglige ting. Du vil ikke kunne passe hele sminkeskuffen din i den, men den er perfekt for enkel tilgang til produktene du bruker hver dag.

9 Forfengelighet sak calpaktravel.com$ 85,00

Denne reiseposen er vanntett og laget for de som ikke kan gå noe sted før du pakker minst ti nyanser av leppestift. Tenk på det som en koffert for sminke. Den har en nettdeler og et innvendig fôr med lommer.

10 Pudinbag Small Makeup Cosmetic Pouch Bag Pudinbag amazon.com$ 18,85 HANDLE NÅ

Denne lille sminkeposen er kompakt, stilig og helt vegansk, og er vanntett og brannsikker, samt kompakt nok til å passe i din større hverdagsveske. I tillegg betyr syv fargevalg at du kan fange den i favorittfargen din.

elleve Reisesminkeposer AFSTEE amazon.com$ 9,99 HANDLE NÅ

Du trenger ikke å velge mellom å pakke toalettsaker og sminke igjen, fordi dette settet gir en pose til hver. De er lette og laget med et vannavvisende belegg for å beskytte dine mest verdsatte ansiktsskatter.

12 Herschel Supply Co. Kapittel Carry-On Travel Kit Herschel Supply Co. urbanoutfitters.com$ 30,00

Herschel er kjent for sine eksepsjonelle boksekker og dekker også dine behov for sminkeoppbevaring. Denne vesken har glidelås i hele og en tykk bærestropp for lettere reise.

1. 3 Marmor Makeup Poser LKE amazon.com$ 6,99 HANDLE NÅ

Denne sminkeposen ser ut som luksus, men det er et slikt kupp at du kan få den for mindre enn $ 10. Dens marmordesign stjeler showet, mens innsiden holder sminkeutstyr lagret og trygt.

14 Kosmetikk-saken Beis nordstrom.com$ 58,00

Tenk på dette som en beskyttende klespose for hudpleie og sminke. Den avtakbare ermet har en børsteholder på den ene siden og en glidelåslomme på baksiden for å holde orden på små ting mens det medfølgende speilet sørger for at du alltid er klar for en opprydding med et øyeblikk.

femten Lay-n-Go Cosmo kosmetisk veske Lay-n-Go amazon.com$ 26,95 HANDLE NÅ

Hvis du hater å sile gjennom vesken din og prøve å finne den leppeblyanten du ikke finner, utvides denne sminkeposen enkelt på en hvilken som helst flat overflate for å gi deg et fugleperspektiv på alle produktene du har lagret.

16 Sonia Kashuk Round Travel Makeup Organizer Sonia kashuk target.com$ 19,99 HANDLE NÅ

Denne er perfekt for de produktene du trenger for å holde deg oppreist av frykt for søl, pluss at den har flere rom, noe som gjør den perfekt til både sminke og toalettsaker.