De 16 beste silkeark-settene for din mest luksuriøse søvn noensinne

Anmeldelser av Silk laken Janine Mclaren / EyeEmGetty Images

Mellom Netflix, lur og alt detarkmaskerdu har gjort under karantene, sjansen er stor for at du har brukt mye tid på å slappe av mellom lakenene dine. Og hvis du har hoppet på silke putevar trend, føler du sannsynligvis at du nettopp har oppdaget svaret på all din krøllete hud, sengehode og helhet meh søvnproblemer. Så hvorfor ikke spre kjærligheten til resten av kroppen din? Vanlige ark er ute, og luksuriøse silkeark er så, så inn.

Foruten å føle deg bokstavelig talt fantastisk, er det massevis av silkefordeler for både hår og hud. Naturlig silke inneholder aminosyrer som kan bidra til å reparere hudskader og myke utseendet på fine linjer og rynker, og fordi silke reduserer friksjonen mens du kaster og snur deg i søvnen, reduserer det trekk og krøll i huden din og beskytter håret ditt mot splittede ender og krus. I tillegg er stoffet naturlig allergivennlig, så det er skånsomt for alle hudtyper.

Fortsatt ikke overbevist om å bytte til luksuriøse silkelaken? Tenk på dette: Silke er et utrolig pustende stoff som er temperaturregulerende. For alle dine sovende der ute, betyr det at de beste silkearkene er raske å tilpasse seg kroppstemperaturen din, slik at du kan få en kjølig, lykkelig natts søvn. Ikke mer å våkne opp i svette (registrer meg!).Så hva er det beste å se etter når du handler silkeplater?

  • Når du plukker ut et kvalitetssidesett av silke, er det viktig å se på momme teller (silken tilsvarer en trådtelling). Standard silkeark har vanligvis en momme-telling på rundt 19, mens versjoner av høyere kvalitet viser 22 til 25 teller.
  • Det beste av de beste silkearkene som finnes morbærsilke , som er på den dyrere siden, men vil være supermyk, holdbar og med den høyeste kvaliteten du finner.
  • Satin laken er det nest beste alternativet hvis du ikke vil slippe massevis av $$ på nye ark, men vil prøve den silkeaktige følelsen. Vevet av arkene i seg selv er faktisk det som er sateng (stoffet er silke, hvis det er ekte). Advarsel: Satinene kommer til å være glatte, så fortsett med forsiktighet.

Nedenfor er en oversikt over de beste silkeplatene som finnes der (og noen få silkeduker når du er på budsjett), slik at du og sengen din kan se og føle seg like bra.

1Enklest å ta vare på100% morbær silke utstyrt ark ZIMASILK zimasilk.com$ 220,00 HANDLE NÅ

Mens de fleste silketøy krever renseri eller håndvask, kan ZimaSilk-ark kastes i vaskemaskinen din. Best av alt, stoffet er rip-proof og krympebestandig. Her er det for enkel, stressfri søvn.

toMest holdbarSilk Sheets - 19 Momme Pure Mulberry Silk Sheet Set Celestial Silk celestialsilk.com$ 350,00

Celestial Silk ark har luksus skrevet over dem. Arkene inneholder 25 prosent mer silke per kvadrat tomme enn det gjennomsnittlige settet med silke (derav den høye prislappen). Den tette vevingen deres gjør dem sterke, men lette, samtidig som de beskytter arkets glans og glans over tid.

3Beste dyneMommesilk All Seasons Silke dyner / dyner / dyner Mommesilk amazon.com$ 129,99 HANDLE NÅ

Hvis du vil gå utover bare silke ark, kan du prøve en silke dyne for å gå på toppen. For i underkant av $ 130 er det mye for en dyne som holder, og holder deg kjølig mens du sover. Bare vær oppmerksom på at den bare er renseri!

4Beste Silk DupeSatin laken sett Madison Park macys.com$ 45,99

Er silke litt utenfor din prisklasse? Gå for et sett med sateng som dette 6-delte til dronningmadrasser, tilgjengelig i 8 forskjellige farger.

5Beste verdi100% rent silkesett Bedify Sengetøy amazon.com$ 138,00 HANDLE NÅ

For under $ 200 kan du få et totalt sett på 7 deler, inkludert et laken, flatt ark og fire putetrekk. I tillegg er det vaskemaskin og tørketrommel.

6Beste fargevariantLuksuriøst 4-delt laken sett med ultra myk silke Pålitelig sengetøy amazon.com$ 100,00 HANDLE NÅ

Disse monterte og flate laken med to putetrekk er den livlige popen soverommet ditt trenger. Settet leveres i 32 forskjellige farger, og til den prisen kan det være lurt å kjøpe et par forskjellige sett i tilfelle du vil bytte ut innredningen, avhengig av humøret ditt.

7Beste Silke PutetrekkSilk Queen Putetrekk SLIP amazon.com$ 89,00 HANDLE NÅ

Du trenger et silke-putevar for å gå med lakenene. For den beste søvn natten, gå med dette 100% Pure 22 momme morbær silke putetrekk fra Slip i et morsomt mønster. Det er pustende, allergivennlig og vil ikke ødelegge utblåsingen din.

8Best utstyrte ark22 Momme Pure Mulberry Silk Fitted Sheet Olesilk olesilk.com$ 249,99 HANDLE NÅ

Et silketilbehør er grunnlaget for hele sengetøyopplevelsen. Disse er spesielt clutch fordi de er temperaturregulerende (det vil si at de holder deg i å svette gjennom om sommeren og fra skjelving om vinteren).

9 Luksus flatt silke laken THXSILK amazon.com$ 329,00 HANDLE NÅ

THX Silks 25 momme tellerark kommer i rike fargetoner som metallisk gull og blågrønn. Dette flate laken ser kongelig ut på sengen din, og kan deretter enkelt vaskes i hånden eller maskinen.

10Beste hudsparerSilk Sheet Set LOVA HJEM amazon.com$ 589,00 HANDLE NÅ

Ikke bare transporterer det bort fuktighet fra svette, men dette 25 momme 100% rene morbærsilkesettet kan også beskytte huden mot å danne mørke flekker (takket være tilstedeværelsen av sericin i silke, som ikke lar melanin akkumuleres i en få øye på). Det er silke av beste kvalitet, så det er litt av en splurge (kanskje kaste den på bryllupsregisteret ditt?).

elleveBeste samletMulberry Park Silks Queen Silk Sheetsett i rosa Mulberry Park amazon.com HANDLE NÅ

Hvis du leter etter kvalitetssilkeplater, kan du se lenger enn til Mulberry Park. Deres 22 momme, rene Mulberry-silke (den høyeste kvaliteten på silke), tilsvarer en trådtelling på 900. Og hvis huden din tilfeldigvis er ekstra følsom, vil du gjerne vite at disse arkene er fri for kjemikalier og harde fargestoffer.

12Beste bærekraftige alternativ100% Tencel myk ark sett i salvie Like overdådig amazon.com HANDLE NÅ

Sengetøy av høy kvalitet betyr ikke å ofre bærekraft. Disse arkene er laget av 100 prosent lycelcellfibre av tencel, som kommer fra eukalyptusplanter og fungerer som en dupe for silke. Den er ideell for å absorbere fuktighet, slik at de elegante laken holder deg tørr og kjølig hele natten.

1. 3Beste splurgeSilk Sheet Set Manito manitosilk.com$ 1.315,00 HANDLE NÅ

Selv om Manitos sengetøy kommer med en heftig prislapp, kommer det også med høy kvalitet. Laken settet er laget av 100 prosent Mulberry silke med en momme antall på 22.

14Mest tilpasses22 Momme sømløs silkesengesett LilySilk lilysilk.com$ 556,00

Har allerede et par putetrekk i silke ? Med LilySilk kan du lage din egen lakenpakke og tilbyr varer som dynetrekk og sengeskjørt. Så hvis en monokrom seng bare ikke er din greie, gjør deg klar til å blande og matche din vei til lykke.

femtenBest for reiserNaturlig allergivenlig silke reise ark i naturlig hvit Modig tid amazon.com$ 87,99 HANDLE NÅ

Brave era lager et 100 prosent rent silke reiseark som fungerer som en luksuriøs sovepose av silke for de som bare ikke kan sove på noen annen måte. Lakenet kan vaskes i maskin, motstandsdyktig mot veggedyr og mygg, og kompakt - perfekt for reisende som fremdeles prioriterer skjønnhetssøvn.

16Beste budsjettvalgSatin laken sett Bryllupsreise hjemme moter amazon.com$ 26,99 HANDLE NÅ

Satin er som den avslappede fetteren av silke. Utstyrt med en like jevn følelse, vil dette Amazon-favoritt satinsark-settet få deg til å føle deg som Blair Waldorf, minus penthouse Upper East Side. Og i motsetning til standard silkeplater, er disse egnet for både maskinvask og tørking.