De 15 beste BB-kremene som ble laget for fet hud

15 beste BB-kremer for fet hud Jewelyn Butron

Vil du falske en feilfri finish uten å ofre mer tid om morgenen? Det er et produkt for det. BB krem ​​er et enestående under som fukter, korrigerer, og beskytter . Og dekningen faller et sted mellom tonet fuktighetskrem og foundation. Hvis du har fet hud, vet du imidlertid hvor raskt en glød kan bli fet ... og enda verre, den tunge formelen kan være skyldige bak et dårlig utbrudd. Hemmeligheten til en formel som ikke smelter? Velg et oljefritt produkt som gir deg en mer matt finish. Jeg har avrundet de beste BB-kremene slik at huden din kan se ut som et Instagram-filter IRL. Værsågod.

1 Best for større porer amazon.com La Roche-Posay Effaclar BB Blur med SPF 20 amazon.com HANDLE NÅ

Leter du etter en pore-uskarphet, matt finish som varer hele dagen? Se ikke lenger enn denne lette formelen. 'Bokstavelig talt, hver gang jeg bruker den, får jeg komplimenter for hvor feilfri huden min ser ut,' sier Amazon-anmelder Courtney.

to Beste alt-i-ett sephora.com Tarte BB Tinted Treatment Primer sephora.com$ 37,00

Bytt ut fundamentet for denne fuktighetsgivende kremen som leveres komplett med en innebygd grunning og SPF 30. “Jeg har lett etter en god BB-krem i noen tid, og denne er perfekt for mine behov. Siden jeg har fet hud, trengte jeg noe som ikke var veldig tungt og som fikk meg til å se kakete ut eller som at huden min smelter, ”sier Sephora-bruker 2hearts1love.3 Beste dekning macys.com It Cosmetics Your Skin But Better CC + Cream med SPF 50+ ulta.com$ 39,00

Ok, så det er teknisk sett en CC-krem, men Deanne Mraz Robinson, MD, partner ved Modern Dermatology, sverger til denne oljefrie formelen. Anti-aging-produktet kan skryte av SPF 50, samtidig som det skaper en polert, full dekkingsfinish som ligner på et fundament.

4 Beste ren dekning sephora.com Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Foundation sephora.com$ 36,00

Denne nærende, lette formelen slør ut ufullkommenheter mens den forbedrer lysstyrke, tone og tekstur. “Jeg var sjokkert over hvor godt dette varte på huden min. Hvert fundament jeg har brukt til fet hud har alltid gjort meg veldig fet på slutten av dagen, men denne gjorde det ikke. Det føles veldig lett og ser ut som jeg ikke har på meg noe, ”sier Sephora-bruker Lexibrooke1.

5 Best for kviser høflighet Maybelline Makeup Dream Pure BB Cream amazon.com $ 8,99$ 6,74 (25% avslag) HANDLE NÅ

Denne akne-bekjempelsesformelen inneholder to prosent salisylsyre, noe som gjør det til et godt valg for å holde utbrudd i sjakk, samtidig som det gir en matt finish.

6 Beste solbeskytter nordstrom.com Supergoop! Daily Correct CC Cream Broad Spectrum SPF 35 nordstrom.com$ 36,00

Epleekstrakt, irsk mose, rødt tangekstrakt og natriumhyaluronat kombineres for å få huden til å fremstå jevnere og mykere. “Jeg har alltid vært redd for CC- og BB-kremer fordi jeg tidligere har brutt ut av dem. I uken jeg har brukt dette har det forandret hvordan ansiktet mitt ser ut og føles. Huden min er klar, myk og lys. Jeg elsker at det også ser så naturlig ut, sier Sephora-anmelder anpfister.

7 Beste mineral BB nordstrom.com Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream nordstrom.com$ 50,00

Dr. Robinson anbefaler dette 'rene, mineralproduktet', som er parabenfritt, sulfatfritt og ftalatfritt. Ikke bare glatter det hudfargen din og minimerer porene, men den beskytter også huden mot UV og frie radikaler.

8 Beste budsjettkjøp amazon.com Covergirl Clean Matte BB Cream for fet hud amazon.com $ 6,99NOK 5,55 (21% avslag) HANDLE NÅ

Denne lommebokvennlige formelen lever opp til navnet sitt og tilbyr et mattende utseende som varer hele dagen, i det minste ifølge denne Amazon-brukeren. 'Denne BB-kremen takler en 6-8 timers dag ganske enkelt.'

9 Beste anti-ager sephora.com Dr. Jart + Black Label Detox BB Beauty Balm sephora.com$ 36,00

Hvis du leter etter en BB-krem som beskytter huden din mot fine linjer og rynker samtidig som den gir lett dekning, er dette produktet for deg. Denne BB-kremen inneholder kaviarekstrakt for å øke kollagenproduksjonen.

10 Beste hydrator nordstrom.com 3LAB Perfect BB Cream SPF 40 PA +++ nordstrom.com$ 120,00

Ja, til og med fet hud trenger fuktighet. Denne fuktighetsgivende kremen gir fuktighet til huden uten at du føler deg fet, og gir deg en dugg glød som er så vanskelig å oppnå hvis du har fet hud.

elleve Beste kamera sephora.com Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35 sephora.com$ 42,00

Når det gjelder BB-kremer, er den vanligste klagen at de fleste produktene bare er tilgjengelige i noen få lyse nyanser, noe som gjør dem helt irrelevante for et flertall hudtoner - men det er der denne oljefrie formelen kommer inn. Ikke bare er det tilgjengelig i åtte forskjellige nyanser, men Amazon-brukere fantaserer om den ikke-fettete formelen, og mange sier at den erstattet deres vanlige fundament.

12 Best for på farten høflighet Laneige BB Pute Hydra Radiance SPF 50 sephora.com$ 49,00

Komplett med en antimikrobiell applikator, er dette det beste produktet å ta med seg - for selv det mest mattende produktet kan trenge en touch-up hvis du er på vei fra skrivebordet ditt til drinker.

1. 3 Beste skyggesortiment amazon.com BareMinerals Complexion Rescue ulta.com$ 32,00

Finner du fortsatt ikke den rette kremen som passer til hudfargen din? Se ikke lenger enn denne lette gelignende formelen som kommer i totalt 20 nyanser. En ULTA-shopper fantasert om hvor godt den passet hennes hudfarge. “Denne tonede fuktighetskremen er fantastisk! Jeg er NC42 i MAC, og jeg kjøpte skyggen Spice, og den passer perfekt til meg! ”

14 Best for sensitiv hud høflighet Kiehl's Skin Tone Correcting & Beautifying BB Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 sephora.com$ 40,00

Ikke bare er den fri for mineralolje, men den er også fri for silikoner, parabener og dufter, noe som gjør denne ikke-komedogene formelen til et godt valg for sensitiv hud. Bloomingdales-anmelderne sverger til den lette dekningen og måten den lett dekker opp mangler.

femten Beste sminke uten sminke sephora.com Bobbi Brown BB Cream SPF 35 sephora.com$ 48,00

Denne mattende formelen fra dronningen av 'sminke uten sminke' vil gi deg dekning som varer hele dagen, takket være silisiumdioksyd som fungerer for å absorbere olje slik det ser ut. Ifølge en Sephora-bruker: “Denne BB-kremen hjalp også til med min fet hud. Jeg måtte pleide ansiktet mitt midt på dagen, men siden jeg har brukt denne BB-kremen, har jeg ennå ikke måtte slette selv på de heteste dagene! ”