De 12 mest komfortable bryllupsskoene du faktisk vil ha på deg hele natten

komfortable bryllupssko Jewelyn Butron

Når det kommer til bryllupstøy, er et behagelig par sko helt essensielt - enten du er den som blir hitched eller den som leder 'Cha Cha Slide'. Når alt kommer til alt må du gjøre det fra seremonien til mottakelsen til den uunngåelige etterpartiet - alt på beina. Å, og for ikke å nevne, timer med å stå foran kameraet.Og selv om du kanskje blir fristet til å bruke leiligheter i stedet for hæler for å skåne tøysene dine fra smerter etter bryllupet (og om lag et dusin blemmer), er det faktisk ikke den beste ideen, sier Miguel Cunha, MD, fotpleier og grunnlegger av NYC-basert Gotham Footcare . Helt flate sko, sier han, kan rote med buen i foten din, og føre til smerter i hælen, skinnebensskinner , og kne ellerryggsmerte.

I stedet ser du etter en sko med en til 3-tommers hæl og innebygd buestøtte for maksimal komfort og holdekraft, sier Dr. Cunha. Fra kattungehæl til lysbilde til kiler, disse 12 komfortable bryllupsskoene har alt.

1 Gran Ankelstropp Sandal Ni vest nordstrom.com$ 83,95

Disse nakne, klumpete sandalene passer perfekt inn i ethvert bryllup - uansett årstid. Og med anmeldelser som 'dette er de mest komfortable hælene jeg noensinne har brukt' og 'Jeg har nå vært på to bryllup der jeg var den siste kvinnen som fortsatt hadde på seg hælene på slutten av natten,' vil du elsker også hvordan de har det.

to Iris Kitten Heel Slingback Pump Badgley Mischka Collection nordstrom.com$ 178,20

Disse lysbildene med kattungehæl er både lekne og diskré med bare et snev av gnist. Med bare 1,5 tommer høyde gir de deg fra juli nok buestøtte uten å legge for mye press på dine dyrebare griser. I tillegg kommer de i tre farger - hvitt, rosa , og blå —Så du kan velge hvilken nyanse som passer best med antrekket ditt.3 Hadwin kammusling todelte sandaler I.N.C. I.N.C. macys.com$ 79,50

Med en 2,5-tommers blokkhæl, minneskumkonstruksjon og en elastisk ankelrem er denne skoen en klar vinner. En anmelder ga sandalene fem stjerner og legger til: 'Den tykke hælen på disse stilige skoene gjør det å stå og gå ved dressy anledninger mye mer behagelig!' Musikk i ørene dine, ikke sant?

4 Spisse tå Mid Kitten Heel Slingback XYD amazon.com HANDLE NÅ

På jakt etter 'noe blått'? Disse søte XYD kattungepumpene er bare tåbesparende billett til bryllupsdagen din. Knytter du ikke knuten? Disse komfortable sparkene vil fortsatt komplimentere den showstoppende safirkjolen (du kjenner den) som har ventet på å lage sin bryllupsgjestdebut.

5 Zenia Wedge Sandal Naturalizer nordstrom.com$ 55,00

Denne elegante skoen har en 2,5-tommers kilehæl og Contour Plus-demping (høres fancy ut, ikke sant?), Som oversettes til optimal komfort når du bryter den ned på dansegulvet. Åh, og de kommer i tre nøytrale farger.6 Metallic Jacquard Heeled Sandals & OtherStories stories.com$ 129,00

Dette er et total kunstverk, ikke? Fargekombinasjonen på disse jacquardhælene er ideell hvis du tar en ikke så tradisjonell rute med antrekket ditt på bryllupsdagen. Åh, og du vil elske dem enda mer fordi de kommer inn i komfortable 3 inches i høyden.

7 Dagshælen Everland Everlane everlane.com$ 145,00

Ikke bare hælene på disse skoene klokker seg inn på en supes komfortabel 2 inches, de har også en solid blokkhæl, som er slags all raseri i disse dager. I tillegg sørger den elastiske ryggen for at de strekker seg for å passe til hælen din, ikke kutt i den.8 Issy Mule Steve Madden revolve.com$ 90,00

Ok, gjennomsiktige sko er veldig mye , og hvis du ikke allerede har hoppet på vognen, bør du vurdere dette som din personlige invitasjon. Du vil elske at disse muldyrene ikke bare har en 2,5-tommers lucite hæl, men også rhinestone aksenter. All glamour, ingen smerte.

9 Hazel Pointy Toe Pump Sam Edelman nordstrom.com$ 97,46

Den klassiske, rene silhuetten av disse pumpene passer til praktisk talt alle bryllupskjoler, mens den lave hælen og den polstrede sålen holder ting superkomfortabelt. Men de er ikke bare for bruder - du kan vippe disse hælene i 13 forskjellige søte farger.

10 Hot Zone Wedge Sandal CL av Klesvask dsw.com$ 44,99

Lurer du på hva du skal ha på et utendørs bryllup? Cue kilen. Disse uformelle hvite kilene har en polstret fotseng, slik at tærne kan hvile lett, uansett hvor du tar dem. Vurder dette som ditt nye valg når du ikke vil at hælene skal synke ned i sand eller gress.elleve Emilia Mid Heel Pleated Knot Slide Loeffler Randal Loeffler Randall loefflerrandall.com$ 350,00

Det er noe med disse morsomme små skoene som gjør dem så kjærlige og unike for et bryllup. Par disse 2-tommers muldyrene med en enkel kjole uten frills for å komme med en subtil uttalelse.

12 Lima Pumps Franco Sarto amazon.com HANDLE NÅ

Disse er litt over 3-tommers merket, men du vil gjøre et unntak siden de - med en ekstra polstret fotseng - er ganske pene perfekt ellers. Disse Franco Sarto pumpene kommer i en rekke farger, inkludert vann, slangeskinn og koraller , men tbh, rødmeparet var laget for en rødbrud.