De 12 beste T-skjorte-BHene fra 2021 for den følelsen det bare er der

t-skjorte-BH Christine Giordano

Når det gjelder BH, får ikke T-skjorteBras den rosen de fortjener. Ok, de er ikke akkurat dameundertøy, men de er ikke bestemors bh'er heller, og de kan sømløst, noen ganger bokstavelig talt, gi uoppdagelig dekning uansett hva du har på deg.

Men ikke alle t-skjorte-BH er laget likt. Dine preferanser vil avgjøre hvilken som passer best for deg. Noen hater polstring, mens andre liker litt løft. Noen foretrekker at BH-ene har lett fôr, og andre nekter å bruke noe med bånd. Ja, det er mye å vurdere.

Men hvis du vil koke det ned til en ting, er det dette: BH-en din må være komfortabel. Tross alt tilbringer du sannsynligvis mer enn halvparten av dagen i det, og å nå inn der for å justere ting kan bli vanskelig ganske raskt.

Klar til å finne din nye hverdagsfave? Her er de beste t-skjorte-BHene i 2020, ifølge kunder som har kjøpt dem.1 Passer til alle T-skjorte-BH Skum skims.com$ 48,00

Denne BH er neste nivå komfort delt i to kopper. Den er laget med smørmyk stoff, lett polstrede kopper og støtte for bøyler som gir deg en sikker, men ikke påviselig følelse.

to True Body Underwire T-skjorte-BH True & Co. trueandco.com$ 51,20

Din favoritt-T-skjorte vil se mye bedre ut uten at den enorme silhuetten av BH-en du har under, ser ut. Anmelderne elsket spesielt at BH-en går høyt opp på sidene, slik at søl på sidebob ikke er noe problem.

3 24/7 klassisk T-skjorte-BH ThirdLove thirdlove.com$ 65,00

Hvis du sliter med å finne en BH som passer akkurat i stedet for nesten perfekt, kommer denne fra ThirdLove i halv størrelse. Memory skum koppene er designet for å sømløst og komfortabelt konturere til din naturlige brystform.

4 24/7 Pima bomulls T-skjorte-BH ThirdLove thirdlove.com$ 34,00

Selv om de fleste t-skjorte-BH-er er veldig behagelige, er de fleste ganske enkle når det gjelder design. Men denne bomulls-t-skjorte-BHEN har en utskjæring som gir den litt ekstra bluss. I tillegg er den tilgjengelig i morsomme farger som stormfull syrin og asurblå.

5 Bra-llelujah! Full Coverage BH-bh SPANX nordstrom.com$ 68,00

De tykke stroppene på denne BH-en gir deg en sikker passform uten å grave i skuldrene, siden de ikke har plast- / metallbitene BH-er må vanligvis gjøre dem justerbare. I stedet har disse stroppene SPANX Smart Stretch, som gjør at de kan holde seg på plass og imøtekomme kroppsformen din.

6 Maidenform One Fab Fit T-skjorte-BH Jomfruform amazon.com $ 39,00$ 23,83 (39% avslag) HANDLE NÅ

T-skjorte-BHer gjør at du føler deg litt mindre sexy? Den avstikkende halsen på denne vil gjøre susen, og ikke bekymre deg, det kan være lavt snitt, men det er fortsatt veldig sikkert.

7 T-skjorte-BH Bruk livlig wearlively.com$ 35,00

Flatterende, funksjonell og full dekning, hva mer kan du be om i en t-skjorte-BH? I tillegg er det en bonus. BHen kommer med kroker for å forvandle den til en racerback hvis du trenger det.

8 Warner's This is Not a Bra Full-Coverage Underwire Bra Warner's amazon.com HANDLE NÅ

Hvis du ønsker den følelsen som knapt er der, kan du møte din nye favoritt. Kritikere på Amazon sier at de elsker at denne BH ikke peker eller klør, mens de fremdeles holder deg fullt støttet.

9 Warner's Women's Easy Does It No Bulge Wire-Free Bra Warner's amazon.com $ 38,00$ 19,99 (47% avslag) HANDLE NÅ

Lagt til dekning uten ledninger som graver inn i brystet? Denne BHen passer til regningen. I tillegg er den laget med ekstra sidepaneler som glatter ut armhulen og holder bh'en ikke oppdagbar under t-skjorter.

10 Lett trådløs bh Uniqlo uniqlo.com$ 24,90

Denne BH fra Uniqlo ble laget uten sømmer, slik at den i utgangspunktet er usynlig under t-skjorten, og du glemmer at du til og med har på deg en. I tillegg vil du elske de myke fargenyanser som BH er designet i.

elleve Fruit of the Loom T-skjorte-BH for damer Fruit of the Loom amazon.com $ 20,00NOK 14,94 (25% avslag) HANDLE NÅ

To-for-en-avtaler er vanskelig å slå. Dette bh-settet inneholder to t-skjorte-BH'er, begge laget med tykke komfortable stropper foran og en elastisk blanding av bomull og spandex, og du kan også blande / matche fargene du får.

12 Calvin Klein Perfectly Fit Memory Touch T-skjorte-BH for kvinner Calvin Klein amazon.com$ 36,80 HANDLE NÅ

Hvis du leter etter et lite løft uten å ofre komforten, kan du legge til denne lett fôrede BH fra Calvin Klein i bh-skuffen din. Den er tøyelig nok til å konturere til hvilken som helst form for en perfekt passform.

Assistent Editor Jasmine Gomez er assisterende redaktør i vår og dekker helse, kondisjon, sex, kultur og kule produkter.