De 11 hotteste kjendisstumpene

Elsa Pataky

Elsa Pataky Shutterstock.com

Har du sett Elsa Pataky på forsiden av juniutgaven av våre ? Omslaget lyder 'Flott rumpe!' - og det er ingen vits. Et blikk på hennes supertone booty er bare inspirasjonen du trenger for å spenne på snikene dine og få noen knebøy, stat. Til ære for Rask og rasende 6 stjernens bodacious bakfra, og i navnet stusspirasjon har vi avrundet 10 andre kjendiser med fantastiske eiendeler utenom denne verden. (Tilgi frekkheten - vi kunne ikke motstå!)/

Bar refaeli

Bar refaeli FameFlyNet

Det er ingen tvil om det: Israelsk modell Bar Refaeli er tydeligvis ikke fremmed for rumpetrening.

Jessica Biel

Jessica Biel FameFlyNet

Berømt for sin buff bod, er fitnessnarkoman Jessica Biel bevis på at hardt arbeid seriøst lønner seg.Beyoncé

Beyoncé Getty Images

Det ville være en forbrytelse å ikke ta med dronning B på denne listen - hun introduserte tross alt verden for ordet 'bootylicious'.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez FameFlyNet

Sangeren og skuespilleren viste frem sine kjevefallende kurver i en kroppsnær Michael Kors-kjole på 'PUNK: Chaos to Couture' Costume Institute Gala på MET Museum i New York City.

Salma Hayek

Salma Hayek Getty Images

Den kurvete skuespilleren ser like god ut som alltid, og viser at 46 virkelig kan være den nye 26.Jessica Alba

Jessica Alba FameFlyNet

Forfatter, skuespillerinne, mor, forretningskvinne, tidligere våre cover star ... Jessica Alba gjør alt. Og hun rocker helt en bikini mens hun er i gang.

Eva Longoria

Eva Longoria Getty Images

Den kaste baksiden av Eva Longorias rødglødende kjole fremhever hennes drapsside.Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Getty Images

Alles fantasi BFF praler med sin overordnede bakre etter sin store seier på årets Oscar. Det er trygt å si at oddsen definitivt er i hennes favør.

Eva mendes

Eva mendes Getty Images

I tilfelle det faktum at hun dater Ryan Gosling ikke er grunn nok til å misunne Eva Mendes, sjekk ut stjernens helt fantastiske kroppsbygning.

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere FameFlyNet

Roberto Cavalli kler Nashville-skuespilleren og tidligere våre coverstjernen hadde på seg årets Golden Globe Awards-show klemte figuren hennes på de riktige stedene.