De 10 reglene for uformell dating Hver kvinne burde vite

Lav seksjon av kvinne og mann på trinn Ansgar Schwarz / EyeEmGetty Images

En jente har behov, og noen ganger vil du bare date og holde ting uformelle. Høres kjent ut? Da bør du kjenne reglene for uformell dating.

Men først: Hva er et uformelt forhold? Visst, de fleste forstår at uformell dating betyr at du ikke ønsker å gifte deg med personen, men hva annet er involvert?

For det første innebærer uformell datering generelt at du ikke planlegger å holde noen på lang sikt. Trikset er å sørge for at dere begge er på samme side og har de samme forventningene.Nå som du kjenner definisjonen, kan du spørre deg selv: 'hva er den beste måten å få til et uformelt forhold?' Og 'er det fordeler med et uformelt forhold?'

Spoilervarsel: Ja, det er fordeler, og ikke så alvorlige forhold er lettere å navigere enn du tror. Disse uformelle datingtipsene vil hjelpe.

1. Forsikre deg om at alle involverte kjenner poengsummen.

Hvis du ikke vil ha noe seriøst, er det viktig at personen (eller folk) du dater, vet det. 'Gjør det klart at du ikke leter etter noe alvorlig fra begynnelsen,' sier Lindsey Metselaar, en relasjonsekspert som spesialiserer seg i tusenårsdating som verten for Vi møttes på Acme podcast. 'Den andre personen har da muligheten til å si at de ikke er interessert i det, eller å tenke seg om og bestemme at de er det.'

Relatert historie

Du trenger ikke å lage en enorm ting av det eller til og med ta det opp første gang du henger, men sier tydeligvis noe som: 'Jeg liker å tilbringe tid med deg, men jeg vil forsikre deg om at du vet at jeg er ikke ser etter noe seriøst akkurat nå ”kan komme langt.

2. Du trenger fortsatt respekt.

Uformell dating innebærer fortsatt å ha et forhold til noen, og respekt er viktig i noen forhold: uformell, alvorlig eller et sted i mellom. Det betyr å behandle personen med den samme godheten du vil behandle ethvert annet menneske - bare uten forpliktelse, sier Metselaar.

3. Gjør det du jævla bra takk.

Å være i et forhold betyr at du må være villig til å inngå kompromisser, sjekke inn ofte og generelt bruke en solid del av tiden din på å bry deg om hva din S.O. behov. Men med uformell datering trenger du ikke gjøre noe av det. 'Du kan komme og gå som du vil med lite ansvar,' sier Rosalind Sedacca, en dating- og forholdscoach, og forfatter av 99 ting kvinner ønsker at de visste før de gikk sammen etter 40, 50 og ja, 60 !.


4. Hold noen få mennesker i blandingen.

Du kan tilfeldigvis date bare en person om gangen hvis det er alt du føler at du kan takle, men en av fordelene med hele denne tingen er at du ikke er bundet til konvensjonelle forhold til standarder, sier psykoterapeut Tina B. Tessina, Ph. D., forfatter av Hvordan være et par og fremdeles være fri .

Så ikke vær redd for å se noen få mennesker samtidig. 'Det er greit å treffe mer enn én person tilfeldig,' sier hun. 'Forventningene er minimale.'

5. Ingen besittelse, vær så snill.

Hvis du tilfeldigvis ser på sosiale medier at din uformelle date ser andre mennesker, må du være kult med det, sier Metselaar. Det samme gjelder for dem med datingslivet ditt. Og hvis du begynner å legge merke til at noen du ser blir besittende, må du slå den av raskt. Det er ikke noe sted for det i uformell dating.

6. Ikke lag fremtidige planer utover noen få dager.

Hvis du vil ha noen å henge med på lørdag kveld, er det helt greit å legge planer en dag eller to i forveien. Men alt mer enn det kommer inn i forholdet territorium. 'Det er viktig å virkelig leve i øyeblikket, vel vitende om at øyeblikket kan være alt du har, fordi de kan møte noen de vil date på alvor,' sier Metselaar. Du kan også enkelt møte noen andre før du ser dem igjen, og du vil ikke være bundet til planer du plutselig ikke vil beholde.

7. Fokuser på andre ting i livet ditt.

Forhold tar massevis av mental energi, og, hei hei, du har ikke å gjøre med en akkurat nå! Bruk den energien du ville ha brukt på et forhold, og legg den mot jobb, skole eller bare hva du enn liker. 'Casual dating gir deg et sosialt, og kanskje seksuelt utløp, uten å stille krav til tid og følelser,' sier Tessina.

8. Personlige tjenester er en no-go.

Det betyr at du ringer til noen andre når du planlegger å flytte eller trenger noen til å se på katten din mens du er utenfor byen. 'Uformelle forhold har ikke slike forventninger,' sier Tessina. 'Det er forvirrende å spørre.' Du vil heller ikke trenge å gjøre slike ting for dem, så ...

9. Ikke ta dem som pluss en.

Bryllup og fester er for å møte nye mennesker for å treffe tilfeldig - uten å bringe noen du ikke er investert i, for å samhandle med venner og familie. Gå solo til disse hendelsene. 'På denne måten vil ikke venner og familie begynne å identifisere deg som et engasjert par, og datoen din vil ikke få ideen om at du har tenkt å innlemme dem i venner og familie,' sier Tessina.

10. Avslutt det som en voksen.

Hvis du ikke lenger er interessert i noen, til og med tilfeldig, kan du gjøre en av to ting: Slutt å be dem om å gjøre ting og håper de forsvinner (og de kan kanskje), eller fortelle dem at du bare ikke føler det lenger når de si at de vil henge med. 'Ærlighet er den beste politikken,' sier Tessina. Gitt at dette ikke var en enorm ting, kan du til og med svare på en invitasjon med en tekst som sier noe i retning av: 'Jeg har virkelig likte å tilbringe tid sammen med deg i det siste, men jeg tror dette har gått sin gang.' Alt er bedre ennå spøke noen- det er bare vondt.

Virkelig, nesten alt går når det gjelder uformell dating. 'Casual dating har få regler utover høflighet,' sier Tessina. Og hvis du bare ikke kan ha et seriøst forhold akkurat nå, er det definitivt et flott alternativ for deg.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io