De 10 billige treningsklærmerkerne med de beste stilene

Klær, aktive bukser, gul, oransje, sportsklær, bukser, leggings, stående, menneskelig ben, joggebukse, Jewelyn Butron

Visst, du har lyst på det splitter nye par rumpeskulpturerende, fuktighetsgivende, helt søte leggings— buuut de kommer til en heftig pris, og du trenger å betale leie denne måneden. (Womp, womp.) Ikke misforstå meg. Jeg elsker et godt par Lululemon-leggings eller performance-joggesko like mye som den neste aktive kvinnen, spesielt hvis den har litt ny teknologi eller innovasjon som tar sikte på å hjelpe meg med PR.Men når det gjelder det grunnleggende og hverdagslige stifter, er den gode nyheten at du fremdeles kan se og føle deg bra under treningsøktene dine, uten å slippe $ 100 på et eneste par leggings. Trikset er å holde fast ved billige treningsklærmerker som er rimelige og søte. Ja, stol på meg, de finnes. Old Navy, Target, Kohl og Macy er alt lager billige treningstøy for kvinner som definitivt kan passere for sine dyrere kolleger. Ta en titt på disse 10 forhandlerne som kan hjelpe deg med å bygge treningsgarderoben din uten å ødelegge budsjettet.

1 Old Navy Medium-Support Racerback Ombré Sports Bra oldnavy.gap.com$ 18,00

Old Navy tilbyr mange treningsklær, og jeg elsker spesielt sports-BHene deres. De gir høy og middels støtte for A til C kopper og medium eller lett støtte for D / DD damer, noe som gjør dem til et godt alternativ for en sykkel- eller yogakurs. Denne BH-en kommer i to morsomme farger (lilla eller blå), og prisen er billig nok til at du også kan kjøpe matchende leggings.

to Aerie Chill Twist Front Bralette ae.com$ 11,98

Aerie sports-BH gir deg støtten du trenger, med de morsomme fargene og utskriftene du elsker. Denne racerback-bh har supermyk, pustende bomull for å holde seg kjølig under lite trening som Pilates . Den beste delen: Denne BH-en er under $ 20 dollar og kommer i størrelse XXS til XXL.

3 Russell Athletic Cotton Performance Tank Top russellathletic.com$ 10,00 HANDLE NÅ

Russell Athletic er en klassiker av en grunn: Klærne er rimelige og holdbare. Denne tanken har fukttransporterende teknologi, luktbeskyttelse og en UPF 30+ vurdering - noe som betyr at den hjelper deg med å beskytte huden din mot solen mer enn en standard tank - og den eneste $ 10. Hamstre!4 GapFit Overdimensjonert Tie-Dye T-skjorte gap.com$ 15,99

GapFit-utstyr er alltid så mykt og behagelig, og det er laget av stoff av høy kvalitet. Denne store tee er perfekt for yoga eller pilates, og har en søttie-dye mønsterdet passer bra med dine favoritt svarte leggings.

5 Champion High Rise Tights champion.com$ 39,00

Champion er et solid valg for inn og ut av treningsstudioet. Jeg elsker den høye midjen på disse leggingsene for en sikker og behagelig passform. I tillegg til den søte racingstripen langs sidene, hjelper disse klassiske sorte leggings til et unikt utseende.

6 Macy's Nike Pro shorts macys.com$ 17,50

Macy's har et bredt utvalg av treningsutstyr til konkurransedyktige prispunkter, inkludert disse korte Nike Pro-shortsene. Dette er min tur til varme sommerløp eller hjemmetreninger. Passformen deres er utrolig, og de kjører ikke opp. Disse shortsene er også perfekte å kaste på under en kjole ... i tilfelle vinden blåser feil vei.7 Mål All in Motion High-Rise 7/8 Leggings target.com21,25 dollar

Jeg elsker All in Motion-linjen fra Target. Klærne er av god kvalitet og leggingsene holder helt. Spesielt dette høye paret er behagelig, smigrende og fukttransporterende. Og hvis du liker å lytte til musikk når du svetter, tilbyr dette paret en lomme for å holde telefonen.

8 Alltid 21 Aktiv iriserende anorak forever21.com$ 27,99

Forever21 er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker på treningstøy - men de har faktisk et utrolig utvalg, og til en total stjele. Jeg elsker sports-BHene med lite innvirkning, som er ideelle for yoga, barre eller Pilates, så vel som treningsjakkene som denne å kaste på seg.9 Amazon Under Armour Essential No Show Socks amazon.com$ 18,38 HANDLE NÅ

Amazon tilbyr utstyr med høy ytelse til en ganske rimelig pris. En av favorittpoengene mine? Under Armour's fantastiske atletiske sokker. Ha på disse livlige, fuktighetsgivende parene uten oppmøte.

10 Kohls Adidas Runfalcon joggesko for kvinner kohls.com$ 35,99

Hvis du trenger å fylle på nyetreningsutstyr, Kohl's er et flott sted å score avtaler. De har alle de fantastiske atletiske merkene du kjenner og elsker, som Fila, Adidas og New Balance, til fantastiske priser.