De 10 beste vaskekurvene og hindringene fra 2021 for å oppbevare skitne klær i

skittentøyskurv Christine Giordano

Hvis den nåværende vaskekurven din alltid renner over, kollapser hver gang du kaster et par jeans i den, eller rett og slett er øye, bør du vurdere å løse problemene dine og få en ny. Vaskekurver er ganske billige, og med så mange der ute, er du nødt til å finne noe som tilfredsstiller dine behov.

Noen ting du bør vurdere når du handler: om kurven din er holdbar nok til å takle store belastninger, om kurvens materiale er laget for å transportere tørre og våte klær, og om du trenger noe som lett kan bevege seg opp og ned trappene. Når du vet hva dine preferanser er, er du klar til å handle.

Hvis du ikke vil skure Amazon den neste timen, er det noen valg for de beste vaskekurvene i 2020.1 Water Hyacinth Double Laundry Hamper Basket Beste valgprodukter amazon.com$ 119,99 HANDLE NÅ

Denne kurven ble håndvevd med 100 prosent naturlig hyasint, noe som gjør den til et miljøvennlig alternativ for ethvert hjem. Dens metalltrådramme kan bære opptil 28 kg, og de to bomullsdukforene på innsiden beskytter både klærne dine og det indre av kurven.

to Stair Climber Klesvask Bag Dolly dbest produkter amazon.com$ 65,71 HANDLE NÅ

Walk-up leilighet beboere, denne er for deg. Denne kurven er designet med seks hjul som gjør at den lett kan gli opp og ned trappene. I tillegg konverterer hemmeren til en vogn som er i stand til å holde opptil 110 pund hvis du fjerner kurven.

3 Slank rullende vaskekurv Caroeas amazon.com$ 17,98 HANDLE NÅ

Å flytte kurven din fra soverommet ditt til vaskerommet vil være veldig enkelt med denne tøykurven på hjul. Den slanke designen gjør den perfekt for oppbevaring i små skapområder.

4 Sammenleggbar stor vaskekurv DOKEHOM amazon.com $ 15,99$ 11,04 (31% avslag) HANDLE NÅ

Trenger du noe som passer inn i soveromsinnredningen din? Denne vaskekurven kommer i ni farger og design, og i sjeldne tilfeller er alle klærne dine knirkende rene, den sammenleggbare kurven går i stykker for enkel oppbevaring.

5 Stor tauvevd kurv OLLVIA amazon.com$ 26,79 HANDLE NÅ

Denne vaskekurven virker nesten for pen til å kaste de skitne klærne dine i. Så hvis du foretrekker å ikke, kan du også bruke denne kurven som ekstra lagringsplass for ting som tepper eller barneleker.

6 CleverMade sammenleggbar klesvask CleverMade amazon.com $ 25,99$ 21,00 (19% avslag) HANDLE NÅ

Vaskekurv eller en ekstra stor totepose? Du bestemmer. Denne vaskekurven inneholder omtrent to skitne mengder tøy og er designet med ekstra lange håndtak for enkel transport. Når den ikke er i bruk, kan du også bruke den som reiseveske.

7 Laundry Hamper Basket Sorter FUNFLOWERS amazon.com$ 29,98 HANDLE NÅ

For de som hater å sortere på klesvaskedag, kan du organisere klærne dine mens du skitner dem opp med denne kurvesortereren. Den har lommer for mørke, lyse og fargede klær.

8 Greenstell håndvevd klesvask Greenstell amazon.com$ 49,97 HANDLE NÅ

For de som ikke liker påminnelser om at de trenger å planlegge en vaskedag snart, kommer denne vaskekurven med et lokk for å forsegle alle dine skitne linproblemer. Det indre fôret er avtakbart, slik at du ikke trenger å flytte selve kurven når du endelig bestemmer deg for å gjøre klesvasken din ferdig.

9 Whitmor 3-seksjon vaskesorterer Whitmor amazon.com$ 29,99 HANDLE NÅ

På de dagene du er for sår til å bøye deg, kommer denne vaskekurven i clutch. Kurven sitter på en høy stålramme med fire hjul i enden. Kurven er også delt inn i tre seksjoner for enkel sortering.

10 Ekstra stor sammenleggbar klesvask Tribesigns amazon.com $ 19,99$ 16,99 (15% avslag) HANDLE NÅ

Forsiktig, bred tøybelastning kommer gjennom. Denne ekstra store kurven er et flott alternativ for par som vasker sammen siden den er designet for å holde en ekstra stor belastning. Ta tak i denne søte stjernedesignen, eller velg striper, et flisemønster eller chevrons.

Assistent Editor Jasmine Gomez er assisterende redaktør i vår og dekker helse, kondisjon, sex, kultur og kule produkter.