De 10 beste produktene for å fjerne ansiktshår hjemme

Produkt, merke, logo, grafisk design, font, design, illustrasjon, drinkware, grafikk, reklame, Christine Giordano

ICYMI: alle kvinner har fint, tynt hår som dekker ansiktet og nakken - og det er helt normalt. (Nei, du er ikke alene om å plukke haken.) Hvor grovt eller mørkt håret er, er et resultat av genetikk. “Kvinner i visse etniske grupper (ikke nødvendigvis rase) har mer hår enn andre, sier Morgan rabach , MD, en hudlege i NYC. 'For eksempel hadde kaukasiske britiske kvinner i denne studien statistisk mindre ansiktshår enn kaukasiske italienske kvinner. 'En ting å merke seg er at for en liten andel kvinner kan ansiktshår være et tegn på en underliggende hormonforstyrrelse, noe som betyr at hormonene dine er i ubalanse, noe som kan være et resultat av forhold som PCOS, sier Dr. Rabach. 'Hvis du er kvinne og har grovt mørkt ansiktshår, bør du sørge for at alt er i orden i kroppen din ved å få hormonene dine sjekket av en sertifisert hudlege eller endokrinolog,' sier hun.

Uansett årsak er det ditt privilegium å velge å fjerne noe av eller hele ansiktshåret ditt - og naturlig nok har skjønnhetsverdenen kommet på en rekke måter å gjøre om hårfjerning i ansiktet. Les videre når vi har samlet alle alternativene dine, slik at du kan velge den som passer best for deg. Og uansett hvilken rute du velger å ta, 'vær oppmerksom på medisiner, som visse antibiotika eller prevensjon, som kan føre til at huden blir følsom,' minner , MD, en hudlege basert i Brooklyn, NY. Spesielt for voksing sier hun at American Academy of Dermatology anbefaler å unngå retinoidkremer i to til fem dager før voksing for å unngå ekstra irritasjon eller potensialet for å fjerne hud sammen med håret (ouch!).

Voksing

'Voksingssett hjemme er en annen ikke-permanent, men effektiv måte å fjerne hår på,' sier Dr. Rabach - hun advarer 'om å følge instruksjonene merket på pakken nøye!' Når du bruker et sett som krever oppvarming, må du være forsiktig så du ikke overoppheter voks for å forhindre forbrenning. En annen påminnelse: Ikke glem å følge opp med solkrem hvis du er på vei ut. 'Daglig bruk av solkrem er avgjørende for å forhindre hyperpigmentering, da voksing av ansiktet eksfolierer det øverste laget av huden, og etterlater det mer utsatt for solskader,' sier Dr. Okereke.Dermaplaning
I følge Dr. Rabach er dermaplaning hjemme 'en god måte å fjerne fine vellushår (også kjent som ferskenfuzz) og også fjerne det tynne topplaget av død hud.' Som nesten alle muligheter på listen, er dette en midlertidig løsning. For hår som er 'krøllete, krøllete eller kinky' som Dr. Okereke beskriver, anbefaler hun bare å bruke en barberhøvel (også kjent som den du barberer bena med), da dette strukturerte håret allerede er mer utsatt for inngroinger og flerblad. barberhøvel er en utløser for inngrodde.

Epilatorer
En epilator fungerer som flere pinsetter som fungerer samtidig. 'Det er en hjemmeenhet som fjerner hår ved å rive mange hår ut fra røttene samtidig,' forklarer Dr. Rabach. På samme måte som voksing, vil utbetalingen vare litt lenger siden du får håret på roten, men denne metoden kan også være litt mer smertefull for noen.

IPL
Disse hjemmelaserne (IPL er en forkortelse for Intense Pulsed Light) konverterer lys til varme og dreper i hovedsak hårsekken - dette er en permanent løsning, selv om laser kan trenge vedlikehold et par ganger i året. Skjønt, mørkere hudtoner vil kanskje unngå denne. 'For mørkere hudtyper foretrekker jeg NdYag-laseren, da det er mindre risiko for hyperpigmentering,' forklarer Dr. Okereke. 'IPL er ikke spesifikk nok og retter seg mot for mange bølgelengder og forstyrrer pigment, mens NdYag 1064-laseren er tryggere fordi den har en lengre bølgelengde.' Dr. Okereke sier dette er viktig fordi 'det omgår pigment i huden og kommer direkte til pigmentet i hårsekken.'Depilatory Cream
'Sørg for å bruke solbeskyttelse flittig, (som alltid!)', Sier Dr. Rabach - fordi kremhårfjerning, selv om det er smertefritt, kan være irriterende og etterlate huden mer følsom for solen.

Her er de beste verktøyene for hver kategori.VoksingAnsiktsvoks-sett Flamingo shopflamingo.com$ 10,00

Dette nybegynnervennlige settet inneholder ferdige voksstrimler (ingenting å varme opp eller spre seg på). Etter voks kluter eliminerer klebrighet, og et aloe-belastet serum hjelper til med å berolige huden etter rip.

VoksingHair Remover Wax Strip Kit Sally Hansen ulta.com$ 7,99

Hvis smerte forhindrer deg fra voksalternativer hjemme, må du ikke se lenger enn disse Sally Hansen Insta Wax Strips, som kommer med 'ouch-relief' numbing kluter. Disse krever heller ingen prep, så de er veldig enkle å bruke.

VoksingPoetic Waxing Hair Removal Kit lykksalighet target.com$ 22,99 HANDLE NÅ

For å etterligne spaopplevelsen hjemme (og lek estetikeren), gå for denne mikrobølgbare voks som påføres direkte på huden, og deretter trekkes av, og tar uønsket hår med den.Dermaplaning2.0 Luksus ansiktseksfoliering og fjerning av ferskenfuzz DERMAFLASH sephora.com$ 189,00

Hvis du vil at ansiktet ditt skal være et helt glatt lerret, kan du prøve Dermaflash, hjemmesystemet for dermaplaning (en tjeneste der en hudlege eller estetiker bruker et medisinsk blad for å eksfoliere og fjerne det øverste laget av hud og ferskenfuzz). Dermaflash vibrerer og bruker et blad. Lojale fans er spesielt besatt av hvordan sminke fortsetter etter bruk.

DermaplaningGrooming Dermablade Trio Joey Healy joeyhealy.com$ 18,00 HANDLE NÅ

Joey Healy er en skjønnhetsredaktørfavoritt når det gjelder vedlikehold av panner. Disse kan brukes til å holde området mellom og rundt brynene glatt — eller for å dermablade ferskenfuzz rundt. Sørg for å trekke huden stramt for å unngå hakk. De sammenleggbare dermabladene brettes inn i seg selv slik at bladet ikke blir utsatt, noe som gjør dem reisevennlige.

EpilatorFace Perfection hårfjerning for kvinner Venus walmart.com$ 37,71

Dette praktiske (batteridrevne) verktøyet har ti mikroåpninger som griper og fjerner selv superfine hår. Det presise, lille verktøyet lar deg målrette mot områder som haken, overleppen, pannen og til og med mellom brynene.IPLSilke · ekspert Pro 5 IPL hårfjerning brun bedbathandbeyond.com$ 329,99

Selv om dette $ 300 + verktøyet kan virke som en splurge, er virkeligheten at det koster mindre enn din gjennomsnittlige økt med profesjonell laserhårfjerning (og det kreves mer enn en økt). Denne høyteknologiske (FDA-godkjente) dingsen lar deg gjøre prosessen på en trygg og rask måte - pluss at den kan brukes over hele kroppen din, slik at du får mer penger.

Depilatory CreamAnsiktshårfjerningskrem Nad er amazon.com$ 5,99 HANDLE NÅ

Spesielt formulert for ansiktshud, inneholder denne kremen mykgjørende mandel- og beroligende calendulaoljer og dispenserer fra en vinklet presisjonstips for enkel påføring. Når du er ferdig, er det en pleiebalsam som sørger for at huden beroliger etter hårfjerning.

Elektrisk barbermaskinFeilfri smertefri hårfjerning for kvinner Prikken over i'en amazon.com $ 19,99$ 17,66 (12% avslag) HANDLE NÅ

Denne gadgeten på under $ 20 er virkelig en kultfavoritt - spesielt fordi den er følsom hudvennlig og ikke føles som om du bruker noe i det hele tatt. Den unike 'Butterfly' -teknologien parerer håret mikroskopisk via et spinnende hode.

Razor PenSatin Compact Touch-Up pennetrimmer Philips ulta.com$ 100,00

Denne veskevennlige beskjæringspennen (det er som en liten barberhøvel) er en du kan trekke ut for en rask opprydding omtrent hvor som helst. Det kommer til og med med et klikk på kam for å stelle brynene på farten.