De 10 beste nakkekremene å løfte, stramme og glatte

nakkekremer Christine Giordano

Huden din stopper ikke ved haken din, så hvorfor gjør hudpleierutinen din? Selv om du kanskje har et omfattende utvalg av produkter for ansiktet ditt, kan du ignorere et av de viktigste områdene som viser tegn på aldring hvis repertoaret ditt ikke inneholder en nakkekrem.'Halsen har den tynneste huden på kroppen, bortsett fra øyelokkene, så den er ekstremt utsatt for kollagennedbrytning,' sier dermatolog i New York. Marnie valnøtt , MD. Solskader og overdreven bruk av muskelfibrene som forbinder kragebeinet med kjeven (kjent som platysma) forårsaker et tauete og hengende utseende i nakken over tid. Dr. Nussbaum bemerker også at dette området (på samme måte som hendene dine) ikke har talgkjertler for å holde det hydrert og klumpet. Og når vi eldes, 'begynner musklene å synke, fett begynner å bøye seg og forårsake at det dannes vannrette rynker,' sier Dr. Nussbaum. I tillegg til alderen er tyngdekraften heller ikke på nakken din.

Men selv med alt dette i tankene, er fortsatt den største lovbryteren mot huden på nakken solskader. Siden huden er så tynn, er det et enkelt mål for solskader og dehydrering - spesielt med tanke på at folk flest glemmer å bruke fuktighetskrem og SPF ned på nakken og brystet. Hvis du bruker krem ​​i dagtidsrutinen, “bør den inneholde en SPF 30 eller høyere. Hvis ikke, er det viktig å bruke en bredbånds-SPF på nakken og dekolleten om morgenen og annenhver time når du er ute i solen, sier Dr. Nussbaum.

Nå som du vet hvorfor du trenger en nakkekrem i rutinen, er det dette du bør se etter når du handler. 'En god nakkekrem bør gi huden fuktighet,' sier San Antonio hudlege Vivian Bucay , MD. Se etter mykgjørende midler som sheasmør og glyserin, samt beroligende ingredienser som pantenol og sjøpisk, bemerker hun. Sjekk også for antioksidanter for å bekjempe skader på frie radikaler, som vitamin E og niacinamid, for å redusere solskader. Du kan også velge en krem ​​som tilbyr kollagenstimulerende ingredienser som peptider og retinol (så lenge du ikke er gravid eller ammer).

Dr. Nussbaum anbefaler at du bruker kremen oppover og utover for å løfte huden og oppmuntre til stramming, for å få full nytte av en nakkekrem. 'Bruk hendene i denne repeterende bevegelsen til å påføre kremen til den gnides inn,' forklarer hun. Vær imidlertid forsiktig slik at du ikke drar i huden og forårsaker irritasjon.Her er de 10 beste nakkekremene som bekjemper alle tegn på aldring.

1 NeoStrata Triple oppstrammende nakkekrem dermstore.com$ 88,00

'Jeg elsker denne kremen siden den inneholder pro-aminosyrer som synliggjør utseendet på fine linjer og rynker,' sier Dr.Nussbaum. 'Det holder også huden fuktig.'

to Dr. Dennis Gross Hudpleie Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion dermstore.com$ 75,00

'Denne formelen inneholder retinol for å øke hudcelleomsetningen og redusere utseendet på fine linjer,' sier Dr. Nussbaum. 'Vitamin C behandler skader på frie radikaler, og melkesyre eksfolierer huden mildt for et virkelig multitaskingprodukt.'3 Roc Multi Correxion 5 i 1 bryst, hals og ansiktskrem med SPF 30, Hexyl-R-kompleks og vitamin E, 1,7 gram amazon.com HANDLE NÅ

Hvis du leter etter en kostnadseffektiv krem ​​å legge til i sortimentet ditt, se ikke mer. Denne kremen inneholder glyserin, en viktig ingrediens for hydrering, og en dose SPF for å beskytte mot solskader (ja, du trenger det daglig).

4 StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS dermstore.com$ 95,00

Hvis målet ditt er å målrette crepey tekstur, prøv denne kremen. Denne unike formelen bruker et gravitite-CF løftekompleks som glatter linjer på nakken. Den er også fullpakket med fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, ceramider og niacinamid for å styrke og fukte hudens barriere.5 Prai Beauty Throat & Decolletage Creme amazon.com$ 40,00 HANDLE NÅ

Denne kremen takler hengende hud på nakken og områdene rundt. Blandingen av glyserin, sheasmør og squalane gir synlige resultater med jevn bruk. Teksturen glir jevnt til huden for å gjøre den oppadgående og utvendige masseringsteknikken enda enklere.

6 BeautyStat Universal Pro-Bio Moisture Boost Cream skinstore.com$ 50,00

Beauty Stat's Pro-Bio Moisture Boost Cream er lett, men fullpakket med fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre som trenger dypt inn i huden. Ceramider og granateple beskytter hudbarrieren din og bidrar til å redusere fine linjer og rynker over tid.

7 Skinbetter Science InterFuse Treatment Cream skinbetter.com$ 125,00 HANDLE NÅ

Hvis du ikke har prøvd denne multitasking-kremen, må du. Jeg elsker teksturen - den er kremaktig, men tilfører ikke overflødig olje til huden min. Det får heller ikke eksemet mitt til å blusse opp i nakken. Kremen har også en unik merkevareblanding av kollagen og peptider. ICYMI: Dr. Bucay sier å se etter disse ingrediensene i en nakkekrem for de beste resultatene.8 OMOROVICZA oppstrammende nakkekrem nordstrom.com$ 149,00

Denne kremen har to former for hyaluronsyre som låser i fuktighet, noe som etterlater huden din fyldig. Du vil også finne hvite trøffelenzymer som forbedrer hudens elastisitet.

9 Perricone MD Cold Plasma Plus + Neck & Chest SPF 25 dermstore.com$ 89,00

Tenk på denne kremen som terapi for dekolletéen din. Den behandler hud som ser crepey ut og glatter ut rynker, mens vitamin B3 reduserer ujevn hudtone og tegn på solskader.

10 Dr. Brandt Hudpleie Aldrer ikke med Dr. Brandt Moisturizing Neck Cream sephora.com$ 67,00

Med viktige ingredienser som glykolsyre til jevn hudtone og aminosyrer for å styrke huden, lever denne kremen opp til navnet 'Do Not Age'. Ingrediensene leker pent med hverandre for å tilby intens fuktighet og en strammere, dugg finish.