De 10 beste hoppetauene du kan kjøpe for kondisjonstrening, HIIT og CrossFit

beste hoppetau Christine Giordano

Hvis du ikke har lagt hoppetau inn i treningsregimet ditt via boksing eller CrossFit opplæring ennå, det er en rekke veldig overbevisende grunner til å vurdere å gjøre det, stat. For det første forbrenner det kalorier som gal - mellom 667 og 990 i timen, hvis du hopper på 120 hopp i minuttet , for å være nøyaktig. Faktisk hopper celeb-hengivne som Halle Berry regelmessig av tau som en oppvarming av nettopp den grunn. Berry kalte det, 'en av de mest anstrengende kardiovaskulære treningsøktene jeg noensinne har gjort. '

Ikke bare vil hoppetau skaffe deg noen alvorlige gevinster i forbrenning av fettforbrenning og å bygge mager muskler, men det er en ganske lavrisikoinvestering i bytte fordi du kan kjøpe ett tau og trene * for alltid * (eller så lenge tauet varer). Og det er ingen unnskyldning for å gå glipp av en hopptrening, egentlig, fordi utstyret lett kan reise med deg uansett hvor du går. I tillegg er det vanskelig å finne en legitim unnskyldning for å unngå 15 minutter med raskt å hoppe over noen ganger i uken. Hei, noen ganger er den beste motivasjonen for en trening å ikke ha noen levedyktig unnskyldning for ikke å gjøre det.

Hoppetau har den ekstra fordelen av å være morsom også! Det er egentlig en hypernostalgisk form for spill som bare skjer med multitask som kick-ass cardio. Du vil imidlertid ikke nødvendigvis engasjere tauet ditt i åttende klasse hvis du planlegger å bli seriøs med denne delen av rutinen. Store oppgraderinger av det OG-produktet er gjort, og det er nå hoppetau for alle typer brukere, enten du er en nybegynner, CrossFit-hengiven, kan gjøre dobbelt-unders uten å hoppe over et slagsom Jennifer Garner, eller er bare en total treningsfanatiker. Nedenfor har vi avrundet 12 av de beste tauene for alle typer skippere.1Mest allsidige hoppetauCrossrope Get Strong Set Crossrope amazon.com HANDLE NÅ

Fra grunnleggende til blinged ut - Crossrope er et av de mest premium tauene på markedet. Selv om det kan virke sinnssykt å betale over $ 100 for et hoppetau, kommer denne versjonen med en rekke proprietære vektede tau som enkelt kan klikkes inn og ut av håndtakene. I tillegg ledsages den av en gratis app som tilbyr en rekke treningsøkter - som alle kan gjøres på under 30 minutter - for å sikre at du kontinuerlig blir utfordret.

toBeste budsjettvennlige hoppetauSpeed ​​Jump Rope Respin respin.com$ 9,99

Halle har sitt eget tau, som er en nøkkelkomponent ihennes nylig kondenserte ukentlige treningsregime. Hvis hun bruker dette tøffe tauet for å være, vel, Halle Berry, det er en tung anbefaling for akkurat dette utstyret. På bare $ 10 er det en enkel investering.

3Beste hoppetau for nybegynnereXYLsports Jump Rope Adjustable XYLsports amazon.com $ 16,99$ 10,99 (35% avslag) HANDLE NÅ

Dette er et tau av høy kvalitet til en lav pris, et som er holdbart nok til å vare hvis du blir avhengig av å hoppe. I tillegg tilbyr selskapet livstidsgaranti på produktet. Den er lett justerbar for høyde, de komfortable skumgrepene vil ikke forårsake hard hud, og den har en spesielt jevn rotasjon for et slikt budsjettvennlig tau også.

4Best for CrossFitWOD Nation Speed ​​Jump Rope WOD Nation amazon.com $ 24,95$ 18,18 (27% avslag) HANDLE NÅ

Dette kabeltauet i stål er bare bra for bruk innendørs, da grove overflater vil slite det. Som sådan er det det perfekte CrossFit-tauet, spesielt fordi det er designet med et patentert, fire-bærende system for å spinne raskt nok for dobbelt og til og med trippel-unders. Det er også et godt kjøp for prisen, gitt at det kommer med et ekstra tau, erstatningsutstyr og livstidsgaranti. I tillegg er den tilgjengelig i ni forskjellige fargebaner.

5Beste hoppetau for boksereEverlast Evergrip vektet hoppetau Everlast amazon.com$ 14,99 HANDLE NÅ

For boksere som føler seg mest komfortable med å stole på et ekspertmerke i feltet med utstyret sitt, er dette Everlast-tauet et ideelt alternativ. Det er et enkelt hastighetstau i plast med vektede grep for å forbedre overkroppen og styrke hendene og håndleddene.

6Beste hoppetau med justerbar lengdeAlterTurn Jump Rope AlterTurn gophersport.com$ 27,95 HANDLE NÅ

De fleste tau krever kutting for å oppnå perfekt lengde, men dette kan enkelt justeres for hver bruker. Som sådan er det et ideelt alternativ for familier som trenger et felles tau som kan brukes til flere voksne og / eller barn. Det er ganske bare bein, men vil gjøre susen for uformell trening.

7Beste smarte hoppetauTangram Smartrope Rookie Tangram amazon.com$ 39,95 HANDLE NÅ

Denne nedtrappede versjonen av Tangram Smartrope er den perfekte gaven for fitteknologiske fanatikere. Den eneste virkelige forskjellen mellom Rookie og dens dyrere motstykke er at denne mer budsjettvennlige modellen ikke projiserer tautelling via en LED-skjerm; det holder imidlertid telle via appen likevel. Den leveres også med et utvalg av fire forskjellige håndtakfarger, noe som gjør det til et ideelt alternativ for estetiske eller designsnobber også.

8Beste hoppetau for utholdenhetstreningZiyue Jump Rope Ziyue amazon.com $ 6,99$ 3,99 (43% avslag) HANDLE NÅ

Dette hastighetstauet er designet for å lette håndutmattelse både med høyhastighets kulelager og spesialisert grepdesign, slik at du kan fortsette å hoppe og hoppe forbi utmattelsesstedet. Den er også rotfast, justerbar og kommer med en rekke fargealternativer.

9Beste samlede hoppetauDEGOL Hoppetau Desimal amazon.com$ 10,89 HANDLE NÅ

Dette er ganske enkelt det mest solgte tauet på Amazon, og etter mer enn 3000 anmeldelser forblir rangeringene høye. Til en rimelig pris, tilbyr dette populære utstyret en rekke ønskelige funksjoner, inkludert myke skumhåndtak, et anti-floke design med et kulelagersystem for hastighet og justerbar lengde. Det er en god allsidig valg med betydelig sprøytenarkoman for å berolige ubesluttsomme kjøpere.

10Beste segmenterte hoppetauChampion Sports Segmentert hoppetau Desimal amazon.com$ 3,25 HANDLE NÅ

Ok, så du vil sannsynligvis ikke bruke dette til hardcore-treningsøkter, men det kan være et billig tillegg til arsenalet med veldig sporadiske moro-treningsverktøy som gir en uslåelig nostalgi-faktor hvis du er i en viss alder. (Merk: Hvis du hatet gymnasiet på ungdomsskolen, vil du derimot kanskje ta et pass på dette til fordel for et mindre utløsende tau!)