Courteney Cox sier at hun har fjernet ansiktsfyllstoffene - her betyr det

courteney cox ansiktsfyllstoffer injeksjoner oppløst Michael Tran / Getty Images

Så mange kjendiser blir mamma om plastikkirurgien de har hatt, selv om det er en ikke-invasiv prosedyre som Botox eller fyllstoffer. IkkeCourteney Cox. Skuespilleren avslørte nylig i Ny skjønnhet at hun har fått henneansiktsfyllstofferoppløst.

'Jeg er så naturlig som jeg kan være,' sa hun til publikasjonen. 'Jeg føler meg bedre fordi jeg ser ut som meg selv.' Forandringen hennes kommer ikke som et sjokk. I fjor fortalte hun Bear Grylls i en episode av Løper løpsk at hunangret på hennes kosmetiske prosedyrer. 'Å bli eldre har ikke vært ... Jeg synes ikke det er den enkleste tingen,' sa hun den gangen. 'Jeg tror jeg prøvde å holde tritt med å bli eldre, og prøve å jage det ... det er noe du ikke kan følge med.'

I SLEKT:6 Kjendiser blir virkelig om de kosmetiske prosedyrene de har gjort

Fortalte Courteney Ny skjønnhet at hennes erfaring med fyllstoffer var gradvis, å gå til forskjellige leger for å få gjort små ting som bygget seg opp over tid - som 'Du aner ikke fordi det er gradvis før du går,' Åh, det ser ikke riktig ut. ' Hun legger til at hun ikke kjente igjen hvordan hun så ut på bilder.Kroppen din kan gjøre fantastiske ting — denne videoen er bevis:

.

Mens de flesteansiktsfyllstoffer oppløses av seg selvover tid (derfor hvorfor de betraktes som en midlertidig behandling), kan du når som helst fjerne fyllstoffer hvis du ikke liker dem. I følge RealSelf.com , fyllstoffer laget av hyaluronsyre kan fjernes med en injeksjon av hyaluronidase, som oppløser syren. Andre mer permanente fyllstoffer vil kreve steroidinjeksjoner eller kirurgisk fjerning.

Hun er ikke den første som angrer på at hun gikk under kniven eller nålen. Glede skuespillerinneHeather Morrissa hun fjernet implantatene. Gwyneth Paltrow avslørt for Harper’s Bazaar i 2013 at Botox fikk henne til å se 'gal' ut. Og Skitten dans fortalte skuespillerinnen Jennifer Gray Speil i 2012 at hun angret på å få en nesejobb fordi det fikk henne til å se ukjennelig ut. (Den enkleste måten å beskytte huden din mot aldring? Bruk regelmessig SPF, som dettekokosnøtt solpinnefra vår Boutique.)

Når det gjelder Courteney, er hennes nye syn på aldring forfriskende: «Jeg tror at jeg nå ser mer ut som den personen jeg var (før justeringer). Jeg håper jeg gjør det. Ting kommer til å endre seg. Alt kommer til å falle. Jeg prøvde å få det til ikke å falle, men det fikk meg til å se falsk ut. ”