Alt du noen gang har ønsket å vite om Lash Heiser

Øyenbryn, Øyevipper, Øye, Ansikt, Hud, Hår, Iris, Panne, Organ, Nærbilde, Chelsea Burns

Jeg sluttet å bruke mascara for to år siden etter at jeg ikke kunne finne en som ville holde seg. Ikke bare sparte dette meg tid om morgenen, det gjorde også at vippene mine kunne komme i virkelig god form. Ikke misforstå, jeg savnet definitivt utseendet til mascara. Jeg har blondt hår og lys hud, så vippene mine er naturlig lyse og mascara gjør en stor forskjell. Jeg føler meg umiddelbart 'ferdig' når jeg har den på.Så, for en måned siden, mens jeg skrev en historie om behandlinger som sparer deg tid i det lange løp - tenk mikroblading eller keratinbehandling - kom jeg over vippeløfter og fargetoner. De lover utseendet til mascara uten flekker, smøring eller nedfall. Det hørtes for bra ut til å være sant. Naturligvis måtte jeg prøve - det er jo forskning!

Jeg bestilte time kl Misunnelige vipper i New York City, hvor en vippeløft er $ 175 og en fargetone er $ 45. Grunnlegger Clementina Richardson har vært vippetekniker og ekspert siden 2007, og Envy har hatt kjendiskunder, inkludert Jenna Dewan, Naomi Campbell og Mary J. Blige - så jeg visste at jeg ville være i gode hender.

Ansikt, hud, nese, øyenbryn, kinn, panne, øyevipper, øye, nærbilde, hode,
Lash lift trinn ett.
Chelsea Burns

Hele vippeløftingsprosessen tar en time.

Jeg la meg tilbake i stolen og ble komfortabel da teknikeren begynte med å pusse vippene opp på en silikonkrøllestang (det er forskjellige størrelser for hver vippelengde og krøllpreferanse). Så påførte hun en øyesikker, perming løsning på bunnen av vippene mine. 'Dette hjelper med å bryte ned båndet i håret ditt slik at det kan forme seg til krøllen,' sa Richardson. Deretter fulgte hun med en innstillingsløsning for å hjelpe til med å restrukturere håret på plass. Det siste trinnet var fargen, et blå-svart fargestoff som er lagt på fra rot til spiss.

Ansikt, nese, hud, øyenbryn, kinn, øyevipper, panne, øye, hode, nærbilde,
Lash lift trinn to.
Chelsea Burns

Vippeløfter er ikke vondt i det hele tatt.

Jeg skjønner at disse bildene kan se litt skremmende ut, men jeg forsikrer deg om at prosessen ikke skader. Du må holde øynene lukket hele tiden, noe som kan være ubehagelig for noen - spesielt hvis du har følsomme øyne, men teknikeren min fortalte meg at de fleste av hennes klienter ender med å sovne fordi det er så avslappende.Ansikt, øyenbryn, nese, hud, øye, hode, kinn, panne, øyevipper, nærbilde,
Fargen.
Chelsea Burns

Ikke få vippene våte i 24 timer.

Mens en vippeløft og fargetone ikke har så mye vedlikehold som utvidelser (du kan aldri få dem våte og ikke sove på dem direkte, for det første), bør du prøve å unngå å fukte dem de første 24 timene etter avtalen din. at obligasjonen har tid til å sette seg - på samme måte som en reell perm.

Heisen varer omtrent fire til seks uker.

I mellomtiden varer fargen bare rundt fire. Teknikeren min fortalte meg også at varigheten varierer avhengig av hudtype. Hvis du har fet hud eller bruker mye oljer i ansiktet ditt, kan det bryte ned keratinbehandlingen raskere.

Øyenbryn, ansikt, øyevipper, øye, hud, nese, panne, kinn, nærbilde, organ,
Vippene mine umiddelbart etter fargetone og løft.
Chelsea Burns

Du bør først be om en lappetest for løsningen hvis du har sensitiv hud.

Du lurer kanskje på, men er det faktisk trygt? Hver gang du bruker kjemikalier nær øynene dine, er det en risiko for allergisk reaksjon , sier Jacqueline R. Carrasco, MD, en okuloplastisk kirurg ved Wills Eye Hospital i Philadelphia. Du kan også være i fare for dermatitt, en hudtilstand som forårsaker rødhet, hevelse og til og med blemmer, spesielt hvis løfteløsningen kommer i øyet eller på den omkringliggende huden.For å være sikker på at du er i gode hender, se etter en tekniker som også spesialiserer seg på behandlinger rundt øynene (som vippeforlengelser, fargetone eller panneforming). Og hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner fra skjønnhetsprodukter eller har følsomhet overfor visse ingredienser, er det alltid lurt å be om en lappetest.

Totalt sett følte jeg at denne behandlingen var en vinn-vinn.

Jeg trenger fortsatt ikke å legge til et trinn for mascara i morgenmakeup-rutinen, men jeg får fordelen av å se ut som jeg gjorde. Selv om jeg liker det naturlige utseendet, kan du også legge til et lag mascara hvis du foretrekker mer volum. Mange jeg snakket med som gjør det, gjør det bare for ekstraheisen, slik at de ikke trenger å bruke en vippecruller. De trenger heller ikke så mange sveip av mascara når de har gjort et løft og en fargetone.