All The Bachelor: Listen To Your Heart Spoilers From Reality Steve

 • Bachelor Presents: Lytt til hjertet ditt er på vei inn i finaler og Fantasy Suites i kveld.
 • ABC’s nye Bachelor spinoff har nedfelt rollebesetningen av sangsingler som konkurrerer om kjærlighet på scenen til tre par .
 • Reality Steve sølte allerede all reali-tea og kjenner vinnerne av den første sesongen.

  Woah, roseelskere, det har vært mange uventede vendinger Bachelor Nasjon de siste månedene. Fylle på Bachelorette -stort hull i TV-skjemaet ditt (og hjertet ditt) er Bachelor Presents: Lytt til hjertet ditt . Uke etter uke har sangsinglene konkurrert om kjærlighet og en platekontrakt.  Det er vanskelig å tro at finalen (fantasy-suiter inkludert) endelig er her, og bare tre par er igjen. Tonnevis av drama har allerede gått ned på det overraskende elskelige nye datingshowet. Elsker trekanter! Svik med datokort! Og selvfølgelig siiiinging! (Dessverre ble Sheridan sendt hjem før semifinalen, og jeg er det fortsatt ikke greit.)

  Selvfølgelig, som med noe som skjer i Bachelor Nasjon, spoilers blogger extraordinaire Reality Steve vet allerede omtrent alt som skjer på og utenfor scenen med alle coeds som konkurrerer om kjærlighet på Bachelor Presents: Lytt til hjertet ditt .

  ADVARSEL: STOR BACHELOR: Hør på hjertet ditt SPOILERS FREM.

  Ikke fortsett å lese hvis du ikke vil vite hva som skjer med musikerne som leter etter kjærlighet Bachelor Presents: Lytt til hjertet ditt før den går!  Nye kjendiser kommer for å dømme parene i Nashville.

  En Bachelor Nasjonaparet, Kaitlin Bristowe og Jason Tartick, og tre musikalske kjendiser Jewel, Rita Wilson og Taye Diggs, sitter foran og senter for å bedømme forestillingene. De har siste ord og vil krone vinnerne.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Listen to Your Heart (@listentoyourheartabc)

  De resterende parene, Jamie og Trevor, Bri og Chris, og Rudi og Matt, tar scenen og beviser sin kjærlighet i Nashville.  Jamie åpner seg for sine tillitsproblemer.

  Jamie og Trevor har en pre-Fantasy Suite hjerte-til-hjerte-samtale, pr Mennesker . 'Når jeg går inn på denne datoen i kveld og vet at det er en Fantasy Suite på linjen, vil jeg sørge for at jeg får svarene jeg trenger for at jeg skal føle meg helt komfortabel med å komme videre,' forteller Jamie til Trevor. 'Jeg føler meg nervøs fordi hver fyr jeg noen gang har gått ut på alvor har jukset på meg, så åpenbart har jeg de tillitsproblemene.'

  Trevor har et rykte som et playboy-kamera.

  Trevor kan være en smidig snakker og sanger på skjermen, men han har et mindre enn fantastisk rykte, ifølge Reality Steve. “Uansett, alt jeg har fått om ham etter at denne rollebesetningen ble kunngjort, var at kvinner kom frem og snakket om hvilken hund han er. Og like etter å ha twitret i går kveld, sendte fire kvinner flere e-post for å fortelle meg hvilken gutten han er, ”skrev Reality Steve.  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Trevor Holmes (@ trevorholmes86)

  Finalen filmet på Country Music Hall of Fame.

  Parene som er igjen, hopper tilbake på bussene og går til Nashville, aka Music City. De siste forestillingene ble filmet 12. februar, Virkeligheten Steve rapporterte.

  Og to par sang for å bevise sin kjærlighet.

  De to siste parene som synger hjertene sine var Trevor Holmes (yep, at Trevor) og Jamie Gabrielle, og Chris Watson og Bri Stauss. Begge parene gikk sammen for å synge to sanger. Trevor og Jamie sang en original sang og “Speechless” av Dan + Shay. Chris og Bri sang “Give Me Love” av Ed Sheeran.  Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

  Kaitlyn spurte Jamie og Trevor om de var forelsket, og Trevor svarer at de ble forelsket, og de planlegger å fortsette å se hverandre etter showet. Alle som vet noe om Trevors tidligere barn, vet at Jamie er i en frekk oppvåkning når dette er over.

  - RealitySteve (@RealitySteve) 13. februar 2020

  Virkeligheten Steve vet allerede hvem som vinner.

  Det var et live publikum for finalebåndet, noe som betyr mange, mange sleuths å fortelle Steve alt om høye og lave toner.

  Drumroll please ... de kronet Chris og Bri til vinnerne. “De vant muligheten til å skrive og spille inn original musikk og lage minst en musikkvideo. De skal også på turné når finalen går, ”tvitret Reality Steve.  Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

  Etter overveielse bestemte dommerne at Chris og Bri var vinnerne. De vant muligheten til å skrive og spille inn original musikk og lage minst en musikkvideo. De skal også på turné når finalen går.

  - RealitySteve (@RealitySteve) 13. februar 2020

  Er vinnerne fortsatt sammen?

  Det virker som om begge parene hadde planer om å gi det et show etter showet. Bri og Chris sa de tre små ordene ('Jeg elsker deg') til hverandre rett før den endelige forestillingen deres. Trevor og Jamie var på vei i den samme retningen og sa at de ble forelsket da dommerne spurte. Trevor og Jamie var åpne for å se hvor forbindelsen deres kunne gå etter showet også. I tillegg snakket Trevor om å flytte til Nashville for å være sammen med Jamie.

  Men, Reality Steve tror ikke et par vil vare.

  Trevor og Jamie kom på andreplass og virket alle lovey-dovey, men Steve sier at det vil være kortvarig på grunn av Trevors typiske oppførsel. Reality Steve skriver: ”Så Jamie aner ikke hva hun er inne for når alt dette er sagt. Han vil la henne være i hjerterytme når dette er over. Jeg har to sifre nå av kvinner som har kontaktet meg og fortalt meg om denne fyren og hans playboy-måter. Lykke til, Jamie. ”

  Jennifer Nied er en medvirkende skribent for oss med mer enn 10 års skrive- og redigeringserfaring, som spesialiserer seg på velvære, opplevelsesreiser og fitness, med arbeid som vises i Budget Travel, American Spa, our og mer.Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io