9 ting ingen noensinne forteller deg om balsam

hår-balsam.jpg ,

Denne artikkelen ble skrevet av Samantha Freeman og brukt på nytt med tillatelse fra Beauty High .

Balsam har alltid vært et av de vanskelige hårproduktene å mestre - som å bruke det daglig hjelper eller skader håret ditt? Og selv om det virkelig kommer an på hårtekstur (og balsam du bruker), er det noen ting du bør vite om sjampos beste venn. Her beskriver vi 10 ting du kanskje ikke vet om balsamet ditt.

De lager gode stylingprodukter
Leave-in balsam kan gjøre mye for håret ditt både inne og ute. Hvis du leter etter raske strandbølger, spray en liten mengde etterlatt balsam til fuktig hår, kam gjennom og flett. Du får tykke bølger på kort tid.



Balsam hydrerer folliklene dine
I løpet av de kalde vintermånedene har håret en tendens til å tørke ut. Ved å påføre en dyp konditioneringsmaske direkte i hodebunnen en gang i måneden, vil tørre flak bli eliminert, slik at håret blir mykt og glatt.

Du bør tilstand Før Du sjampo
Dette kan høres sprøtt ut, men kondisjonering før sjampo kan faktisk øke hårets kropp. Eksperter sier at når du dusjer, skyller balsamet aldri helt ut. Hvis du etterlater balsam etter dusjen, kan det tyngre håret ditt og til slutt redusere volumet. Å reversere denne vanen er en rask løsning for å skape ekstra sprett.

Den samme balsam fungerer ikke for alle
Å velge et balsam kan være vanskelig, men den beste måten å ta en beslutning er basert på hårets struktur. Hvis du har tynt hår, velg et volumiserende balsam. Og hvis du har tykt, fettete hår, velg et balsam formulert med mindre olje. Å velge den perfekte formelen kan endre håret ditt drastisk.

Røtter skal aldri, noensinne være betinget
Å unngå røttene mens kondisjonering er ekstremt viktig. Å starte fra endene og kamme balsamet til midtlengden på håret ditt er den beste måten å hydrere strengene dine der de trenger det mest.

Hårfargede tråder trenger en annen tilnærming
Dyp kondisjonering er enda viktigere for damer som farger håret. En hårmaske vil sørge for at fargen din blir lenger ved hver vask, tetter fargen og beskytter hårets neglebånd.

Du trenger ikke sjampo til tilstand
Sjamponering av håret hver dag kan skape tørre og splittede ender - men det betyr ikke at du bør hoppe over kondisjonering. Uten det kan håret ditt tørke ut, utsatt for krus og brudd.

Noen balsam kan skade håret ditt
Balsam skal gi næringsstoffer og glans i håret ditt. Ved å bruke silikonbaserte produkter, stripper du håret for de naturlige næringsstoffene - så se etter etiketter som er merket 'silikonfrie'.

En balsam vil vare livet ut
Selv om du kanskje tror at håret ditt kan bli vant til balsamet ditt, er dette en myte. I stedet for å kaste favorittproduktene dine, kan du bruke en klargjørende sjampo som skal brukes annenhver uke for å redusere restene som blir igjen av balsamene.

Mer fra Beauty High:
11 vaner med kvinner med sunt hår
Rare løgner du har blitt fortalt om håret ditt
101 skjønnhetstips hver jente burde vite