8 tips for å gi den BESTE håndjobben han noen gang har hatt

Hvordan gi en god håndjobb Chris SteinGetty Images

Ut av alle ferdighetene i sexrepertoiret ditt, er det sannsynligvis ikke noe å gi en håndjobb som du pisker ut ofte. Ikke fordi du er helt uklar om hvordan du skal håndtere penis, men fordi den gode oljen HJ en gang etter videregående skole mistet glansen.'Håndjobben skjer absolutt ikke nok i soverommet for voksne,' sier Vanessa Marin , en lisensiert sexterapeut i Los Angeles. 'Det er veldig synd fordi en håndjobb er en fin måte å glede partneren din på.'

Årsakene er todelt: En, han får muligheten til å se sin sexy partner (deg) ta tøylene på noe han vanligvis gjør selv. Og to, når du gjør noe du ikke engasjerer deg i ofte, blir handlingen uendelig varmere. Rett og slett fordi det er nytt.

'Hjernen vår ønsker nyhet,' sier Marin - selv for noe som er helt gammeldags.

Mens du fornyer sexlivet ditt, kan du like godt vite hvordan det passer sammen med andres:Så her er hvordan du gir en god håndjobb, i tilfelle du (a) glemte, eller (b) hoppet over det trinnet på vei til å bli en fullverdig sexgudinne ...

1. Start med en samtale om håndjobber.

  God sex starter med å vite hva du og partneren din vil - og å kunne snakke om det. Håndjobben, til tross for sin 'grunnleggende' natur, er ikke noe unntak.

  'Den enkleste måten å finne ut hva som fungerer for ham, er å spørre ham hvordan han liker å berøre seg selv,' sier han Holly Richmond , PhD, en sertifisert sexterapeut og lisensiert ekteskapsterapeut med praksis i L.A., New Jersey og Portland, Oregon. 'La ham vise deg hva han gjør når han er alene, og se på.'  Relatert historie

  Ikke bare vil du få en generell ide om hastigheten og bevegelsen han bruker, du vil sannsynligvis også være slått på.

  'For mange kvinner [og menn] er det enormt å se på partneren deres onanere,' legger Richmond til. Og å komme i humør for å gi en god hendig er halvparten av kampen (amiritt?).  2. Legg merke til hva du jobber med.

  Hver mann og hver penis er forskjellig (obvs), men for håndjobbsformål kan du dele dem i to leirer: omskåret og uomskåret .

  Omskårne penis (også kjent som forhuden er fjernet) er vant til å bli berørt på spissen, så det kan være lurt å bruke ekstra tid på det området, sier Richmond.

  Uomskårne peniser kan imidlertid være ekstremt følsomme rundt hetten (fordi de vanligvis ikke blir utsatt). Så med denne typen, du helt sikkert vil se hvor aggressivt han trekker i seg selv før du hopper inn. Han trekker kanskje ikke forhuden så mye ned, så vær oppmerksom.  3. Bruk smøremiddel - alltid - for en god håndjobb.

  Hvis du ikke har funnet ut av det som smør gjør alt bedre, kanskje du vil nå.

  'Når du bruker hendene i stedet for munnen eller skjeden, som er våt i naturen, trenger du smøremiddel for å minimere friksjon fra hud til hudkontakt,' forklarer Marin. 'Håndjobben blir mye, mykere og lettere for deg og mye morsommere for ham.'

  Relatert historie

  Selvfølgelig trenger du ikke å være en total tradisjonalist med håndjobben din. 'Det er ingen grunn til at du ikke kan bruke litt spytt for å tilføre fuktighet,' legger Richmond til. Bare vet at mens spytt tørker / fordamper raskt, vil en god smør ikke.  4. Ikke vær redd for press.

  'Et stort' spørsmål 'som kommer opp fra menn er at kvinner er for delikate med penis, sier Marin. Det er egentlig ikke din feil: 'Siden klitoris er veldig følsom, har vi en tendens til å nærme penis med mer følsomhet enn nødvendig. Du kan være mye fastere enn du tror. '

  Selvfølgelig vil du ikke presse fyren så hardt at auberginen hans blir faktisk lilla. Så en god måte å fortelle? 'Når partneren din er hard, vikle hånden rundt penis og øke trykket gradvis. Når du gjør det, må han fortelle deg når det er for mye, 'foreslår Marin.

  Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor mye press han faktisk vil ha.

  5. Bland opp håndteknikken.

  Sjansen er stor for at fyren din er vant til å komme seg avgårde med en ganske rett opp og ned bevegelse. (Jeg mener, han har gjort dette siden, hva, 11 år? Han har det ned pat.)

  Så når du gir ham en håndjobb, er enkelt bedre. 'Mange kvinner blir for kompliserte med teknikk,' sier Marin, 'som kan være litt for mye for ham.'

  'Mange kvinner blir for kompliserte med teknikk, noe som kan være litt for mye for ham.'

  Hennes råd: Bytt opp ting litt hvert minutt. Det betyr ikke å stoppe det du gjør og starte på nytt med en helt annen type berøring, men 'gjør en liten justering, som å bruke litt mer trykk eller gå litt saktere eller raskere,' sier hun.

  Ha to eller tre forskjellige teknikker som du kan veksle, og gå gradvis over mellom dem.

  For eksempel, prøv å kuppe hele hånden rundt bunnen av penis og gjøre en liten vri bevegelse (igjen, med smøremiddel!) Når du beveger skaftet opp og ned. Bytt deretter til å skyve bare tommelen og pekefingeren (forestill deg det 'ok' håndsignalet) raskere opp og ned i penis.

  6. Bruk begge hender.

  Når vi snakker om teknikk, er en måte å få ham til å fullføre fort (det er litt av målet når armene blir slitne, ikke sant?) Er å bringe begge hendene til penisfesten.

  'Han er mest sannsynlig vant til å bare bruke en hovedhånd når han onanerer, så hvis du bruker to, legger du til spenning og stimulering rett utenfor balltre,' bemerker Richmond.

  I tillegg viser du deg å bruke to hender at du virkelig investerer i å gi god ytelse. 'Han vil være mye mer i håndjobben hvis han lett kan fortelle at du også er det,' sier Marin. (Sanne ord.)

  7. Eksperimenter med forskjellige områder.

  Med dette mener jeg (for det meste) ballene hans.

  Relatert historie

  'Ikke la ballene være ute av det, med mindre du vet at han ikke er i ballspill,' sier Marin. Kuler er vanligvis ganske enkle: 'Enten holder du dem mykt i den ene hånden, gni fingrene rundt dem, eller stryker lett området mellom de to testiklene, som er superfølsomt.'

  Du kan også prøve å spre hånden din slik at du tar tak i kulene hans mellom fingrene dine (ikke. Klem.) Eller beiter en finger fra toppen av kulepakken og ned, legger hun til.

  Og ikke stopp der: 'Området mellom penis og anus, perineum, har mange nerveender, så du kan også berøre der,' sier Richmond. Han kunne også like littrumpehandling-men bestandig spør først. Aldri ass-ume (heh).

  For omskårne peniser kan det også være ekstremt stimulerende å stryke området der hodet hans møter skaftet, så vel som spissen. Igjen, fokuser oppmerksomheten din der han gjør seg selv og du er god.

  8. Vær oppmerksom på hans tegn.

  Når en (eller begge) av dere er naken, verbaliserer når noe gjør ikke det føles bra kan være vanskelig, om ikke rett og slett forferdelig. Men å kommunisere om det du ikke liker er veldig viktig - spesielt i tilfelle en håndjobb, når du faktisk kunne gi ham litt smerte.

  Ideelt sett vil partneren din fortelle deg når han er ukomfortabel eller bare ikke opptatt av noe, men uansett, 'ta hensyn til kroppsspråket hans, som vil fortelle deg alt om hvordan det føles,' sier Richmond. Det inkluderer hans ansiktsuttrykk, (lykkelige) stønn, pustetempo og - den åpenbare - styrken til ereksjonen.

  'Det er fullt mulig å bruke en håndjobb som den viktigste sexbegivenheten i stedet for bare forspill.'

  Hvis du lurte på, er det fullt mulig å bruke en håndjobb som den viktigste sexbegivenheten i stedet for bare forspill, fortsetter Richmond. 'Vi ønsker alle å bli berørt - det skaper en mulighet for et helt nytt nivå av intimitet.'

  Så der har du det, folkens: En god håndjobb er endelig i dine, ahem, hender ... og forhåpentligvis vil det være resten av ditt voksne liv.