8 sminketips som gir deg kort

sminketips for å se yngre ut Shutterstock

Du har gjort dettesminkei mange år, og nå føler du deg sannsynligvis som en proff. Men det som kan ha vært smigrende i en alder av 16, er kanskje ikke så bra for deg nå. La oss innse det: Det kan være på tide for en oppdatering. Derfor ba vi ekspertene om å avsløre deres best bevarte hemmeligheter for å få frem din ungdommelige ånd uansett fødselsår.Forbered huden med en fuktighetsgivende ansiktsgrunning

hvordan du ser yngre ut med sminke rose byrne Joe Seer / Shutterstock.com

Ingenting aldrer huden mer enn når den ertørkeog flekkete - det er her grunning kommer inn. 'Grunning kan øyeblikkelig hjelpe huden til å se yngre ut ved å fylle i fine linjer,rynkerog porene, og la fundamentet fortsette jevnere, sier Alejandro Falcon, makeup artist og kunstnerisk leder for Osmosis Color Cosmetics. 'CC-kremer er en enkel måte å kamuflere, og de fungerer fint som en primer,' sier han. Han liker Osmose Color CC Cream ($ 44, osmosisskincare.com ). Etter fuktighet, dupp og bland forsiktigførstpå ansiktet ditt, begynner med pannen og beveger deg utover til kinnene. Husk at du vil ha lett dekning og ikke noe for tungt, sier Falcon.

I SLEKT:6 vaner som tetter porene dine som ingen andre

Med fundament er mindre mer

hvordan du ser yngre ut med sminke sandra bullock Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

En mild hånd og en lysreflekterende væske av høy kvalitet fundament kan gjøre underverker for å ta år av ansiktet ditt. 'Foundation kan legge til en varm, sunn, ungdommelig glød og skape en vakker feilfri base for resten av sminken din,' sier Kelly Coulter, makeup artist og nasjonal skjønnhetsekspert. 'Bare vær sikker på at du ikke overdriver det slik at huden din fortsatt kan puste og se frisk og sunn ut.' Hun liker Støvler nr. 7 Lift & Luminate Foundation , ($ 15, ). Velg en farge som er litt varmere enn hudtonen din for å motvirke rødhet og lysere kjedelig, livløs hud. Start fra nesen, trykk fundamentet inn i huden din med en svamp eller BeautyBlender og arbeid produktet utover mot deghårfestet. 'Blanding vil forhindre at fundamentet legger seg i fine linjer,' sier Coulter.

Bruk en øyevipper curler for et øyeblikkelig løft

jessica alba se yngre sminke tips Tinseltown / Shutterstock.com

Når vi eldes, har vippene en tendens til å synke, så krøller duvippervil bidra til å åpne øynene dine, slik at de ser større og lysere ut. “Velg enkrøllermed sterke fjærer for mye løftekraft, antyder Coulter. Hennes tur er Kevyn Aucoin Eyelash Curler ($ 21, amazon.com ). For å få den beste krøllen, plasser toppvippene i den polstrede krøllen og vri den på plass for å komme så nær vippekanten som mulig uten å klemme på huden. Lukk klemmen sakte med håndtaket og klem forsiktig på plass i noen sekunder. Påfør to strøk maske og bruk en vippekam for å skille klumper.

I SLEKT: 14 sliter bare brunetter som virkelig kan forstå

Gi brynene litt TLC

sofia vergara hvordan du ser yngre ut med sminke Helga Esteb / Shutterstock.com

Det er normalt hvis du har lagt merke til dintynne bryngjennom årene, men noen ganger er det bare å forme og bue for å få dem til å se unge og oppdaterte ut. 'Penner som er på punkt, rammer inn ansiktet ditt og definerer og åpner øyeområdet, og gir deg et yngre, løftet og polert utseende,' sier Coulter. For en mernaturlig panne, bruk et voksbasert produkt eller pulver som er lysere enn din naturlige hårfarge Cailyn Cosmetics Gelux Øyenbryn ($ 22, amazon.com ). Det er to unntak: “Blondinerskal gå en mørkere mørkere og de med grått, sølv eller hvitt hår bør velge en taupe-grå ​​farge. ” Bruk en pannebørste til å løfte hårene opp og utover, fylle ut sparsomme hår med lette, fjærete strøk, og sett med en pannegel for å holde alt på plass.Rett øynene dine for å legge til definisjon

8 sminketips som gir deg kort Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Øyeområdet vårt har en tendens til å miste form og definisjon når vi blir eldre, men det rette eyeliner kan gjøre hele forskjellen, sier Coulter. “Bruk en kremaktig eller gelformel, som Tarte’s Clay Pot Waterproof Liner ($ 21,), som vil gi deg en jevn applikasjon og ikke trekke eller trekke nedover. ' Starter i det ytre hjørnet avøye, arbeid deg inn langs den øverste vippekanten og hold deg så nær som mulig. Vink linjen din litt utenfor den øverste ytre kanten av øyet for å skape et løftet utseende. Legg til en tynnere linje i bunnen med svart for et mer dramatisk utseende eller brun, tinn eller plomme for et mykere utseende.

Lær hvordan du tørker tynt hår som en proff:

..

Lys opp leppene dine

8 sminketips som gir deg kort Tinseltown / Shutterstock

Når vi eldes, blir vårlepperhar en tendens til å tynnes ut og virke mindre klumpete - og mørke farger kan ofte gjøre at leppene virker tynnere og fremhever rynker. 'Mauve, rosa og rosa nyanser gir deg et mykere utseende, tilfører leppene fylde og får deg til å se mer ungdommelig ut,' sier Coulter. 'Leppeforing er også et must - den definerer lepper, forhindrer leppefarge fra å fjær og gir deg ekstra holdekraft.' Velg en naken eller rosetone som samsvarer med din naturlig leppefarge og fyll det med et snev av glans for å gi fylle. “Jeg elsker å parre Bobbi Brown Rich Color Lipstick i Uber Pink ($ 27,) med Bobbi Brown Lip Pencil i ballettrosa ($ 25,), sier Coulter.

I SLEKT: 6 frisyrer som får deg kortlagt

Prøv omvendt konturering

8 sminketips som gir deg kort Helga Esteb / Shutterstock

Kontureringkan være raseri i disse dager, men det er en trend det er verdt å hoppe over hvis målet ditt er å få et mer ungdommelig utseende. 'Når vi blir eldre, mister vi volum i ansiktet, og konturering fremhever dette ytterligere ved å forbedre hulrom og tranghet i hudfargen vår,' sier Tonya Crooks, kjendis makeup artist og panneekspert. “For å bekjempe dette, fremhev og kontur i omvendt rekkefølge ved å bruke highlighter på tempelet, nesespissen, øyneneoverleppeog hake. ” Også kjent som 'nontour' kinn look, det kan legge til volum og enungdommelig glødtil aldrende hud. Hun anbefaler Browgal Dual-Ended Highlighter Pencil ($ 20, amazon.com ).Gjenopprett kinnvolumet med en fargefarge

8 sminketips som gir deg kort DFree / Shutterstock

En liten bit avrødmepå kinnene kan lyse opp hele ansiktet og gi deg en sunn, ungdommelig glød. 'Krem rødme i varme rosa og rosa nyanser vil fungere med de fleste hudtoner for å skape et pent og naturlig utseende,' sier Coulter. 'I tillegg er kremaktig formel blandbar, byggbar og enkel å bruke.' Før du bruker etterbehandlingspulver, smil og tilsett kremblush sparsomt i kinnene dine. Sveip opp og ut mot hårfestet og bland det helt inn. 'Vær forsiktig så du ikke plasserer under kinnbenet, da dette kan gjøre ansiktet mer meislet og mindre ungdommelig,' advarer Crooks. Prøve: Laura Mercier Creme Cheek Color i myk varm rose ($ 26,).