7 ting gutta gjør når de ikke er over eksen

Uoffisielt tredje hjul Alyssa Andrews

Ingenting dreper gleden ved et forhold som den gnagende følelsen av at boo fortsatt ikke er helt over hans eller hennes eks. Enten du fant ham å bla gjennom IG-feedet sitt, eller om han gjorde noe enda mer verdig til side-øye, kan denne oppførselen til og med la deg lure på ... 'Elsker han meg fortsatt?'

“Hvis den nye kjæresten din hele tiden snakker om sin eks, bruker tid på telefonen med henne, møter henne uten å inkludere deg, sammenligner deg på en måte som får deg til å føle deg mindre enn henne, peker alle på muligheten for at han fortsatt være koblet til henne på en eller annen måte, sier Jane Greer, Ph.D., sexterapeut og forfatter av Hva med meg? Stopp at egoisme ødelegger forholdet ditt .

Men ærlig talt er enhver oppførsel som gir deg en grov følelse i magen din, nok til å vurdere å revurdere forholdets status. 'Noe er et rødt flagg hvis det forårsaker betydelige og pågående forstyrrende følelser som vondt, bekymring, mistenksomhet, sinne, usikkerhet, frustrasjon eller følelse av respektløshet,' sier Manhattan-basert lisensiert klinisk psykolog. Joseph Cilona, Psy.D.Med andre ord, hvis partneren din gjør noe (eller alt) av nedenstående, er det en sjanse for at han fortsatt kan holde et lys for sin tidligere flamme.

De snakker — Ofte

Snakker Alyssa Andrews

Det er ikke akkurat rettferdig å forvente at han stenger eksen helt ut av livet sitt - med mindre hun fortsatt er veldig varm for sin form - fordi det ikke er kult. Men hvis de snakker hele tiden, er det ikke av muligheten for at han fortsatt har følelser for henne. 'Enten føler han seg skyldig i at han forlot henne, eller så er han ikke over henne,' sier Greer. 'Han er fortsatt for involvert. Hvis dette er tilfelle, snakk med ham om han virkelig er klar til å være i et nytt forhold til deg. ”

Det kan også bare være usunt over hele linja, sier lisensiert familieterapeut David Klow, eier av Skylight Counselling Center i Chicago og forfatter av Du er ikke gal: Brev fra terapeuten din . 'Å snakke med en eks vil ofte bringe tilbake noen gode følelser, men det kan også stimulere grunnen til at oppbruddet skjedde i utgangspunktet,' sier han. “Dette kan gjenantente gamle, uhelte sår og ytterligere usunne relasjonsmønstre. “

Visst, kanskje de berget aplatonisk forhold—Eller kanskje han holder kontakten i tilfelle ting ikke ordner seg med deg. Dudes ser av og til på ekser som sikkerhetsnett.

Han dobbeltklikker og liker sine sosiale innlegg regelmessig

Sosiale medier liker Alyssa Andrews

Vi vil sannsynligvis alle ha det bedre å ikke følge eksene våre på Facebook, Instagram og Twitter - spesielt når de legger ut varme selfies som vi fremdeles sikler over. Men en komplett digital frysing er ikke alltid noe en fyr vil gjøre. Ser du, en blokk eller unfollow kan skape drama etter forholdet, og det kan også gjøre ting enda merkeligere når du har felles venner.

'Avhengig av hva forholdet er til en eks, kan det å like deres sosiale medier være en måte å holde kontakten med gamle måter, eller det kan bare være et uttrykk for vennskap,' sier Klow. 'Det ville være viktig å vite hvordan forholdet endte.'

Imidlertid er det fortsatt enrødt flagg.

Han hater stadig henne

chugging haterade Alyssa Andrews

Det er helt forståelig om han er litt bitter, men hvis han er saltere enn # SaltBae og går ut av hans måte å snakke om hvor mye hun sugde, slå alarm. Han prøver kanskje å minne seg selv på hvorfor han ikke er sammen med henne i et forsøk på å overbevise seg selv om at han har det bedre.

Han går ham på dette forholdet

Forholdsmål konkurranse Alyssa Andrews

Det er denne tingen noen gutter gjør når de vil komme tilbake til eksen sin. De går i konkurransemodus ved uoffisielt å kjøre med eksen for å se hvem som kan komme til#Forhold målstatus først. Dette kan være drevet av angst, sier Klow, og det er en kamp du ikke vil vinne.

Du vet mer om hans eks enn du burde

Uoffisielt tredje hjul Alyssa Andrews

Hvis han hele tiden sier ting som, 'Min eks aldri verdsatt Amerikanske plukkere som du gjør!' Eller 'Hun sendte alltid SMS til andre mens vi var på middag.' Gå mot åsene. Det høres kanskje ut som et kompliment, men han sammenligner deg bare med henne. Og du bør løpe. 'Dette kan være en bekymring ved at han fremdeles er fanget opp i fortiden og ikke har løst aspekter av det forholdet,' sier Klow.

Han beholder den tilpassede t-skjorten hun laget for ham

Eks kjæreste Alyssa Andrews

At innsiden vits omTaylor Swiftvar sannsynligvis morsom tilbake i 2013, men på dette punktet er det bare vanskelig for alle som ser det. Han burde ha blitt kvitt den, gitt den tilbake til henne eller, som, tent den på brann. Greer sier imidlertid at folk ofte holder minner fra tidligere forhold for minnene, så det er ikke alltid et tegn på at han ikke er over eksen - men det kan være. Ta en prat om grunnen til at han føler behov for å holde på disse minnene, sier Greer. Det er fullt mulig at han bare ser på det som et minne om en morsom tid, sier Klow - ellers kan han feste seg til fortiden.

Han er fremdeles nær familie med henne.

Lukk med eks kjæreste Alyssa Andrews

Vanligvis når du slutter med noen, slutter du å henge med familien hans eller hennes. Men hvis han sier at han fremdeles er tett med foreldrene til eksen sin - til tross for at han 'ikke snakker med eksen min i det hele tatt.' Jeg kommer til å fortsette og bli ekte: Det er sannsynligvis en del av ham som håper dette holder en forbindelse mellom dem. Selv om det er mulig at han er forbi sin eks og bare liker noen av hennes familiemedlemmer, sier Greer.

Det har også betydning om han har barn med eksen sin - det gir litt mer mening, sier Klow. Kanskje det er verdt å diskutere ettersom forholdet ditt blir mer seriøst.

Igjen, hvis du er bekymret for kjærestens forhold til eksen eller hvordan han snakker om henne nå, er det viktig å snakke om det. 'Det viktige å gjøre er å åpne for en respektfull, rolig og ærlig dialog om årsakene og spørsmålene som driver de negative følelsene og bekymringene,' sier Cilona. Det er fullt mulig at han ikke innser hvor mye hans handlinger opprører deg - og hvordan de kommer over. Forhåpentligvis kan dere sammen finne et lykkelig medium.