7 måter å finne en treningskamerat du faktisk vil like

trening-kompis-tips MARTIN RUSCH

1. mars er det National Workout Buddy Day! Legg ut et bilde med treningsstudioet ditt og merk oss.

Se for deg dette: Du ligger i sengen og sover fredelig når alarmen din sprenger og river deg ut av drømmelandet. Du ruller groggily og treffer slumret. Klokka er seks. Du hadde planlagt å gå på treningsstudioet før jobb i dag ... men du er så sliten. Hvem bryr seg om jeg hopper over? tror du.

[image id = 'c5c8da43-1fa7-40d7-be51-171899a56067' mediaId = '432d65ae-cb7c-47b8-9af4-9c335ad1a046' align = 'right' size = 'small' share = 'false' caption = '' expand = ' 'crop =' original '] [/ image]

Du lover å dra i morgen, og så kose deg under dekslene. Tenk deg det samme scenariet, men du har laget en plan for å møte noen. Ikke flassing nå, ikke sant? Faktisk kan du til og med innse at du gleder deg til å ta igjen henne - og selvfølgelig å trene.[instagram align = 'center' id = 'BfzckKpn8qw'] https://www.instagram.com/p/BfzckKpn8qw [/ instagram]

Det er makten til en partner. Og fordelene strekker seg utover den øyeblikkelige ansvarlighetskontrollen: Folk som gjennomførte et årslangt treningsprogram i et par hadde bare 6 prosent frafall, sammenlignet med 43 prosent for solo-gensere, fant en studie. (Whoa.) Å svette med en god venn IRL er fantastisk, men det er andre måter å omfavne treningsskip. Uansett hvem, hva, når eller hvor du går sammen, vil du både score viktige resultater og styrke båndet ditt. Vinn-vinn, vinn-vinn .

Slik får du mest mulig ut av enhver situasjon.

1. Gjør din langdistanse bestie til din treningsløp.

Har du en venn du vil trene med hele tiden, hvis du bare bodde i samme postnummer? Nå, det er nå enklere enn noensinne å opprettholde et treningsforhold når du er milevis fra hverandre. Og det langdistanse-partnerskapet (hvor du blir ansvarlig gjennom tekstmeldinger, via FaceTime under treningsøktene, eller ved å logge på samme streamingklasse) kan være like effektivt som et personlig møte. Hvis du er i forskjellige tidssoner og ikke kan trene samtidig, har du en person som kjenner målene dine og sjekker inn med et raskt 'Fikk du trening i?' kan øke sjansene dine for å holde deg til en rutine, sier Deborah Feltz, PhD, en fremtredende professor i kinesiologi ved Michigan State University. Hvordan du konstruerer det - en daglig tekst med en venn som bor, borte, et innlegg til en Facebook-ansvarsgruppe eller til og med å dele dinApple klokkeaktivitet med søsteren din - er ditt valg.

[pullquote align = 'center'] 1. mars er #NationalWorkoutBuddyDay, og vi er pumpet! Bli med på Instagram for en dag med feiring. [/ Pullquote]

2. Finn en app som føles som en falsk bestie.

Har du ikke en bestemt avstandskompis? Ikke svett det. 'Mennesker som trener med en videospilllignende virtuell venn - en som presterer litt sterkere enn de gjør - går lenger og vanskeligere enn de ville gjort alene,' sier Feltz. Last ned Zwift for å gjøre solosesjonene dine til et interaktivt spill som lar deg delta i sanntids gruppeløp og turer med mennesker over hele verden ved hjelp av en avatar. Eller bli med i Strava, en sosial app der du kan dele og sjekke andres løpe- og sykkeldata, for å få et lite slag av tilkobling og sunn konkurranse når du vil (eller trenger) det.

3. Gjør poochen din til din treningspartner.

Hvem sier at treningskompisen din må være menneskelig? Firbente venner er gode følgesvenner. Folk som regelmessig går med hundene sine, er mer sannsynlig å være i bedre form enn de som spaserer med andre mennesker, ifølge forskning. I tillegg kan skylden fra valp-hundens øyne være større enn skylden for å avslå en venn. I en studie ved Purdue University økte de som mottok en e-post om viktigheten av å gå med hunden sin aktive tid med pocher fra 10 minutter til 80. På spørsmål om hvorfor sa fagene at de var bekymret for hundens helse og ikke vurderte fordelene de selv fikk. Valpekjærlighet er en veldig kraftig motivator, folk!

Halvparten av alle turgåere passer i gjennomsnitt 30 minutters trening minst fem ganger i uken.

Foruten hverdagsturer, kan du registrere deg for et hundevennlig løp og vurdere å investere i en håndfri løpebånd for å holde deg og Fido på sporet.

4. Finn en annen firbeinte venn.

Ingen pooch? Å bytte TV-tid for spilletid med katten din eller et annet kjæledyr og lekene deres, kan også støte på aktivitetsnivået ditt. Og hvis du mangler en lodden venn, kan du gjøre en ridetimegeiteyoga(yep, det er en ting), eller meld deg frivillig til å gå hunder på ditt lokale ly.

5. Svett med kolleger i stedet for å planlegge en kaffeinnhenting.

Å møte en kollega for en sykkelklasse i stedet for en drikkeoppfylling blir stadig mer populært (secret’s out!), Og med god grunn. Visst, det er en utmerket måte å multitaske og passe trening på travle dager, men det kan også være en velsignelse for dine arbeidsforhold. Et rush av hormoner vil sannsynligvis få deg og dine kolleger til å føle seg lykkelige og mer komfortable rundt hverandre - åpenbart gode vibber å bringe tilbake til kontoret, sier Jack Raglin, PhD, professor i kinesiologi ved Indiana University Bloomington. 'Hvis du kan jobbe sammen i treningsstudioet og støtte hverandre, kan det også overføres til ditt daglige arbeidsliv.' Lagt til bonus: Trening har vært knyttet til forbedret produktivitet, minne og fokus - desto større grunn til å ta arbeidskona til treningsstudioet i stedet for baren.

[poll id = 'dd231fcd-5868-49f4-94fd-f169941f80d1_b4a1208a7ed37' type = 'text' question = 'Foretrekker du to- eller firbente treningskamerater?' answer1 = 'Valpen min, hele veien!' answer2 = 'Menneske, vær så snill'] [/ poll]

Prøv å gjøre en idédugnad med en kollega til en 15-minutters spasertur. Folk er mer kreative når de er på farta (og rett etter aktivitet), fant en studie fra Stanford University, så dette er spesielt clutch hvis du sitter ved skrivebord hele dagen. Nivå opp ved å reservere en trimklasse. Velg de som fremmer kommunikasjon - som en teamarbeidsfokusert oppstartsleir eller en boksekurs der du trener kombinasjoner sammen - for å få den største båndfordelen.

6. Bli opptatt (i treningsstudioet) med din betydningsfulle annen.

Å takle en fysisk utfordring med S.O. har vist seg å hjelpe par til å føle seg mer fornøyde i forholdet og mer forelsket. Faktisk rapporterer par som trener sammen hyppigere sex i undersøkelser. Soverom fordeler til side, å trene foran partneren din - og lene deg på dem for motivasjon når du trenger det - er en smart måte å øve på sårbarhet. Det kan også styrke din egen ansvarlighet: Menn i en hjerteundersøkelse hvis ektefeller satte stor pris på å holde seg til sunne vaner, hadde mye større suksess enn menn hvis partnere ikke nappet dem.

[editoriallinks id = 'ef8ea530-e8e5-4324-8a27-7429af4743f0'] [/ editoriallinks]

En måte å forsikre deg om at du og partneren din er et treningsdrømmeteam? Lær hverandres foretrukne motivasjonsstiler, foreslår Raglin. Å finne ut hva som er mest nyttig for deg hver for seg, er den beste måten å unngå konflikter og øke forbindelsen. «Ingen ønsker å bli skammet hvis de sliter, men noen mennesker vil ha tøff kjærlighet. Sett opp grenser for motivasjon - som: ‘Noen ganger må jeg savne en klasse for arbeid, og jeg trenger at du forstår det. Men hvis jeg prøver å hoppe over av andre grunner, vil jeg at du skal presse meg til å gå. ’På den måten er det forventninger til hvordan dere vil motivere hverandre, og ingen blir irritert,” sier Raglin.

7. Rekrutter alle knoppene dine til en stor treningsfest.

Gruppetrening reduserer stress med 26 prosent og forbedrer livskvaliteten, ifølge en studie. Forskere mener at den sosiale opplevelsen du får i teaminnstillinger er en faktor i de psykiske fordelene. Du får mest mulig ut når du deler et spesifikt, felles mål (som å trene for samme løp) og når gruppen er på den mindre siden, sier Feltz.

[instagram align = 'center' id = 'BtPMc-tHNuB'] https://www.instagram.com/p/BtPMc-tHNuB [/ instagram]

Når troppen er liten, blir det fortsatt lagt merke til hvis du ikke er der. Ellers kan du bli offer for 'sosial loafing', som skjer når du stoler på størrelsen på gruppen for å unngå å jobbe hardt eller å føle deg mindre skyldig over å savne et møte. CrossFit, novemberprosjekt, og organisertløpende grupperplanlegg treningen for deg, noe som gjør det enda enklere å bare møte opp. Å bli med i en rec league (hvor laget ditt virkelig trenger at du spiller) eller en klubb (som er liten nok til at alle kjenner hverandres navn), gjør det også vanskeligere å kausjonere når du ikke er i humør.

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp i mars 2019-utgaven av vår. For mer informasjon om hvordan du kan leve et lykkeligere og sunnere liv, ta et problem på aviskiosker nå.