65 beste gaver til hundelskere som definitivt ikke vil bjeffe deg opp på det gale treet

Gul, Illustrasjon, Danielle Daly / Trevor Williams

Feriesesongen er rett rundt hjørnet, noe som betyr at det * har vært på tide å lage hjernen din for den perfekte gaven til alle på listen din. Spoilervarsel, siden du er her, blir du veldig nær å være en last-minute shopper i år. La oss jobbe smartere. Hva er den eneste tingen i livet til mamma, pappa, tante eller bestie som får dem til å smile mer enn noe annet? Tips: Den går på fire ben og er sannsynligvis bundet for første gang med deg som favoritt.Hvis du ikke har gjettet det ennå, er det hunden deres. Enten din valpekjære venn har vært enlevetid hundeeiereller de adopterte nylig sin lodne venn, stort sett alle kan være enige om at bjeffende kompiser lyser opp selv de mørkeste dagene. Så hvorfor ikke fåhundeelskerpå din handleliste en gave som minner dem om akkurat det?

Før du blir stresset over å søke på internett for å få den beste gaven, har vi allerede gjort det du leter etter. Fra unike gaver med potetrykk, nyttige gizmos som gjør grooming til en lek til gjennomtenkt dekor som vil bringe dem til tårer, har denne listen alt du kan forestille deg. Vil du ha de beste lekene, godbitene, tilbehøret og antrekkene til Fido (tenk: en søt doggie bandana eller en vegansk pelsfluffy seng)? Det hele er her. Og selvfølgelig er det mange ting hunden din også kan bruke - fra valpeformede binders til stasjonære som vil gjøre dem gå, 'Woof!'

Ikke bekymre deg for å bli satt i gavegiverhunden i år, denne samlingen med 65 beste gaver til hundelskere vil få deg til å dekke denne høytiden.

Vis galleri 65Bilder 1av 65Hundemamma skjorteHeymiss amazon.com$ 23,99 HANDLE NÅ

Hvis alle ikke allerede visste at de var en kjæledyrsforelder (foruten deg, natch), la dette kosete krøllhalsen erklære det for verden.toav 65MudBuster Portable Dog Paw CleanerDexas amazon.com $ 24,99$ 16,88 (32% avslag) HANDLE NÅ

Skitne gulv og gjørmete baksetet er borte! Denne bærbare enheten renser hundens elskers pooch's poter med myke silikonhår. Alt de trenger å gjøre er å tilsette vann og dunzo.

3av 65ReturadressestempelPaperPeachShop etsy.com$ 35,99

Returadresser gir folk beskjed om hvor vennen din til hundelskere kommer fra - duh! - men det lar dem også vite om deres favoritthunderase også.

4av 65My Adorable Dog: A Journal & Keepsake BookChronicle Books amazon.com $ 14,95$ 13,36 (11% avslag) HANDLE NÅ

Hvilken bedre gave til din doggy foreldre enn en bok dedikert til hennes hårete beste venn? Hold oversikt over alle de derpy bildene og dumme øyeblikkene med poochen din for å vise potensielle partnere, besøkende og gjestepupper likt.Amazon 5av 65Egendefinert kjæledyrportrettOnTheEdgeCreations etsy.com$ 80,00

Du kan ikke gå galt med dette tilpassede kjæledyrportrettet. Bare stjel hundens favorittbilde av kjæledyret ditt, og denne Etsy-skaperen vil gjøre det til den perfekte veggkunst. Voila!

6av 65Personlig hundenotatblokkCurioPress etsy.com$ 15,00

Oppgrader BFFs skrivesaker samling med denne søte, tilpassbare designen. Perfekt for hundevennen i livet ditt.7av 65Tilpasset kjæledyrkrusCartoonMyPic etsy.com$ 35,20

Gjør skrivebordet til det ultimate helligdommen for kjæledyret sitt med dette tilpassede hundekruset. Bare send inn bilder av kameratens valp og få dem konvertert til en søt skisse.

8av 65Pearhead Clean-Touch blekkputePearhead chewy.com$ 5,99

Hvis din andre kjæledyrseier føler seg lur, er mulighetene uendelige takket være denne blekkpute som fanger labbene på valpen uten rot (seriøst!).

9av 65Custom Pet Silhouette ArtMyntet minted.com$ 38,00

Valpen til vennen din har aldri sett så kongelig ut. Velg mellom forskjellige rammer og fargetemaer for å tilpasse dette mesterverket ytterligere. To poter opp.10av 65Egendefinerte hundeansiktsmerkerMitt klistremerkeansikt amazon.com$ 15,99 HANDLE NÅ

Vi er ikke sikre på hva som er bedre: Et dumt hundeklistremerke eller det faktum at du kan pusse disse dårlige (gode) guttene på en hvilken som helst overflate. De er til og med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, i tilfelle du lurte på.

elleveav 65Leken valp personalisert hund behandler krukkepersonalizationmall.com$ 17,99

Du hørte valpen! Den beste delen av denne glassburken - du vil aldri 'ved et uhell' gå tom for hundens favoritt godbiter igjen.

Etsy 12av 65Personlig hundebåndholderDavenportsDogs etsy.com$ 38,00

De trenger sannsynligvis ikke å bli påminnet om hundens navn hver gang de går på tur, men hvem vil ikke ha denne spesialinngraverte båndholderen? I tillegg til navnet på hunden deres, kan du også tilpasse rasen.Amazon 1. 3av 65Personlig kjæledyrhund halskjedeMignonandCute etsy.com$ 27,49

Gi hunden mamma i livet ditt en av disse personlige valpekjedene. Hun vil elske å kunne ha navnet på beaglebestie rundt halsen hennes.

14av 65Custom Dog of Honor Cocktail ServietterMissDesignBerryInc etsy.com$ 168,00

Enten venninnen din og hennes S.O. gifter seg eller bare holder en fest som fortjener cocktailservietter, hvorfor ikke feire poochen samtidig?

femtenav 65Redningshund jeg er stearinlysScriptedFragrance etsy.com$ 34,00

Vedta, ikke handle. Venninnen din elsker redningspuppen sin - ville ikke ha det på noen annen måte - og dette lyset hyller de andre sjansen hundene.

16av 65Bolt BiteVill en$ 22,00

Omfavn din poochs ville side med et BPA-fritt gummiforsterket tyggeleke. Bonus: Du kan til og med skjule godbiter i hver ende.

17av 65Big Stick Energy Crew Neck T-skjorteSilkandivy etsy.com$ 24,00

Få det ... få det? Flytt deg over Pete Davidson, det er en ny valp i byen.

18av 65Slow Treater Treat Dispensing Wall-Suctioning MatAquapaw amazon.com$ 10,95 HANDLE NÅ

Denne behandlingsdispenseren er den perfekte følgesvenn til håndvaskemaskinen, og er løsningen for vride valper. Bare hold den på veggen og fyll med peanøttsmør for å distrahere hunden deres mens de får en rub-a-dub-dub i karet.

19av 65Calming Shag Vegan Fur Dog BedBest Friends av Sheri amazon.com$ 31,99 HANDLE NÅ

Denne kjæledyrsengen er optimalisert for bedre søvn og tildekket med myk shag, og er designet for førsteklasses snoozles. Tusenvis av positive anmeldelser deler flotte opplevelser med at hunder sover og slapper av bedre - pluss at det ser søtt ut foran peisen.

tjueav 65Månedens ansatt Pet Bandana $ 10,80HANDLE NÅ

Nok sagt. La feiringen begynne!

tjueenav 65Hot Dog LightSmoko urbanoutfitters.com$ 18,00

Hot diggity dog! Denne sære gaven er et søtt dekor som hylder den eneste pølsen, dachsen.

22av 65Hunderaser trykt bomullsveskeSuperCoolTotes etsy.com$ 8,99

Hundeloveren din vil nå denne toteposen (med 60 forskjellige hunderaser!) Før du drar til doggy barnehage, den lokale dyrebutikken eller en dagligvarebutikk.

2. 3av 65Grafiske mannskapssokkerAerie ae.com$ 5,97

Bruk din kjærlighet til valpen din fra hodet til tærne.

24av 65Klar vinylhund regnfrakkFrisco chewy.com$ 12,99

For nuggetsene som stadig blir gjennomvåt, ta tak i denne praktiske regnfrakken til kjæledyr. De er ikke bare gode hunder - de er tørre hunder.

25av 652021 HundekalenderPapir papier.com$ 24,99

Fra en punk dachshund i en skinnfrakk til en Shar Pei iført sløyfe, har denne lunefull månedskalenderen så søte valpemalerier som også vil bidra til å holde en dyreeier organisert.

Etsy 26av 65Tysk korthåret pekeputeLanreStudio etsy.com$ 40,00

Hjemme design møter valpekjærlighet med denne livlige aksentputen. Laget av Lanre Studio på Etsy, tilbys dette håndlagde produktet til mer enn tyske korthårede hunder. Du kan også fange en for å feire vennens Boston terrier, beagle eller doberman også.

27av 65Nytt hundeforeldringskort $ 6,97

Dette morsomme gratulasjonskortet er perfekt for kameraten din som nettopp har en valp, og får dem til å le når det minner dem om deres nye, ahem, plikter. (Se hva jeg gjorde der?)

28av 65BarkBox-abonnementBarkBox amazon.com$ 35,00 HANDLE NÅ

Hva er bedre for en hund enn en boks med godbiter hver måned ?! Med to leker, to behandlingsposer og en tanntygg i hver eske, pakker dette abonnementet en verdi på $ 45 i en $ 30-boks. I tillegg kan du justere den etter hundens størrelse - slik at Saint Bernard ikke ender med de knirkende lekene laget for Chihuahuas.

29av 65Hide-A-Bird Interactive Puzzle ToyUtadgående hund amazon.com $ 24,99$ 18,99 (24% avslag) HANDLE NÅ

Hvis de har en smart pooch hjemme, la Spot prøve sitt beste for å løse dette puslespillet. Tilgjengelig i fem varianter (inkludert ekorn, bier og pinnsvin), vil hunden deres tilbringe hele ettermiddagen på å prøve å frigjøre disse søte skapningene fra deres plysj hjem.

Amazon 30av 65KjæledyrpleiehanskeDELOMO amazon.com $ 16,99$ 13,99 (18% avslag) HANDLE NÅ

Hvem vil ikke ha det så enkelt å stelle hunden sin som å klappe dem? Ingen, noe som gjør dette til den perfekte gaven for fidgety og kaste Fido-eiere. Når de er ferdige, er opprydding like enkelt som å riste av deg hansken.

Neste48 gaver til din favorittmat Assistent Editor Alexis Jones er assisterende redaktør på vårt sted der hun skriver på tvers av flere vertikalerWomensHealthmag.com, inkludert liv, helse, sex og kjærlighet, forhold og kondisjon, samtidig som de bidrar til trykt magasin.