6 ting du trenger å vite før du prøver Latisse

latisse Latisse

Lei av å påføre strøk etter strøk medmaskeå få vippene dine til å se lengre og mer omfangsrike ut? Latisse, et reseptbelagt vippeserum, kan være svaret på dine kosmetiske bønner. Legene er ikke helt sikre Hvorfor det fungerer, men vitenskapen antyder at det stimulerer hårcellene til å gå inn i en vekstsyklus når de normalt vil være i dvale, sier Julius Few, MD, en brett-sertifisert plastikkirurg ved Få institutt for estetisk plastikkirurgi . Før du begynner på den magiske vippesøken din, er det likevel viktig å vurdere disse seks fakta.latisse Amanda Becker

Den gode nyheten er at Få sier at han aldri har sett Latisse forandre hudpigment permanent. 'Imidlertid, når en endring har presentert seg, har det vanligvis vært en mørkfarging av huden rett ved kanten av øyenvippene, der huden møter håret,' sier han. Ting bør gå tilbake til det normale når du slutter å bruke produktet.

I SLEKT:Fungerer øyenbrynsserum egentlig?

latisse Amanda Becker

Dessverre er misfarging av øynene en kjent (selv om det er veldig sjelden) risiko og kan være permanent hvis det skjer i blå eller lyse øyne, sier Few. Det er forårsaket av Latisses aktive ingrediens,bimatoprost. Få sier at han aldri har sett dette skje med noen av pasientene sine - men det kan være lurt å vurdere å hoppe over Latisse hvis du har en lys øyetone i tilfelle det er tilfelle.

latisse Amanda Becker

' Det er en liten risiko forøyeirritasjon, Sier Few, som bemerker at det vanligvis er forbundet med de som har en tendens til tørre øyne eller slitasje. Hvis du bruker Latisse, foreslår han at du holder øyedråper for hånden, slik at øyekomforten ikke blir dårligere mens vippene blomstrer.

latisse Amanda Becker

Vanligvis tar det flere uker å begynne å se øyenvippevekst ved å stimulere hårvekstsyklusen, sier Few. Mens du kanskje ser øyevipper spire så tidlig som en måned, vil den mest dramatiske endringen ikke være synlig før tre til fire måneder etter at du har begynt å bruke Latisse. Tålmodighet, chica!I SLEKT:Lash-heiser er nå en ting - burde du prøve det?

latisse Amanda Becker

Det er veldig viktig å ikke slutte å bruke når du først merker vekst, sier Few. Den generelle tommelfingerregel: Tiden det tar å sevippervokse er hvor lang tid det tar å se vippene gå tilbake til det normale hvis du slutter å bruke medisinen. Så hvis du slutter ved første tegn på en fullere utkant, vil det ikke vare. Jepp: Det betyr at du må fortsette å bruke det hvis du liker resultatene, sier noen.

latisse Amanda Becker

“Sikkerheten til dette produktet er ikke testet hos gravide kvinner og anbefales derfor ikke isvangerskap, Sier få - spesielt siden fordelene er rent kosmetiske og ikke verdt risikoen for ukjente bivirkninger ved fødselen.

latisse Amanda Becker

Vurdert alt og klar til å prøve det? Åpenbart trenger du resept fra legen din (og i henhold til RealSelf.com , det største online kosmetiske kirurgisk samfunn, er gjennomsnittsprisen $ 125 for en månedsforsyning). Når du har fått det, kan du bruke Latisse, sier noen: Bruk den medfølgende sterile applikatoren til å sveipe serumet på nyvasket lokk. Bare husk dette: Eksperter anbefaler at du unngår å få serumet på nedre lokk, fordi du kanskje blir litt også mye hårvekst for at vippene skal se naturlige ut.