6 beste tykke yogamatter for de som trenger litt ekstra støtte

tykk yogamatte Jewelyn Butron

En ekte yogi vet at øvelsen handler om å finne balanse og jording, men det kan være veldig vanskelig å få Zen eller mestre til og med nybegynner yoga utgjør på gulvet når du har vondt, amiritt? Hvis det er tilfelle, og du er lei av å doble opp den vanlige yogamatten din for sittende asanas, kan det være på tide å velge litt ekstra demping.Tykke yogamatter er et flott alternativ for personer med båndknær eller følsomme håndledd. I tillegg har Candace Moore, en E-RYT500 yogainstruktør og eier av Namaslay Studios , sier de også er ideelle for eldre eller alle som ønsker å primært trene hatha (en langsom tøyningsstil) eller gjenopprettende yoga, da tykke yogamatter gir ekstra lag med støtte.

For å sette ting i perspektiv, en standard yogamatte er vanligvis 3 mm (1/8 tommer) tykk, mens en tykk yogamatte starter på omtrent 5 mm og går opp derfra. Det viktigste når du velger alene er personlig komfort. Når det er sagt, hvis du ikke har dårlige knær eller foretrekker en mer dynamisk form for yoga, må du holde deg til en tradisjonell matte, da de gir en mer stabil overflate for din praksis, sier Moore. 'En vanlig yogamatte, på grunn av sin klebrighet og tynnhet, vil være bedre å balansere på,' forklarer hun.

På gjerdet? Det er yogamatter som gir en god balanse mellom å støtte leddene og gi stabilitet. Hvis du tror du kan ha nytte av litt ekstra demping, er det de beste tykke yogamattene du kan kjøpe akkurat nå. Alt nedenfor er bestselgere med A + -anmeldelser fra ekte mennesker som sverger til dem.

1Best for yogier som fortsatt trenger godt grepManduka X yogamatte rei.com$ 65,00

Tykkelse: 5 mmIkke bekymre deg for å utilsiktet miste balansen mens du prøver å mestre ørnestillingen. Denne Manduka-matten gir støtdempende demping slik at det gjør litt mindre vondt når leddene dine bokstavelig talt treffer matten.

Rave anmeldelse: 'Brukte den omtrent ti ganger så langt, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Slår den perfekte balansen mellom pris og kvalitet. Matten har en god tykkelse og lengde. Virkelig grippy og ganske tung, men ikke forferdelig. '

toBeste skumtykk yogamatteCrown Sportsutstyr walmart.com$ 29,99

Tykkelse: 15 mmVil du ha ekstra, ekstra demping? Du har det. Denne matten leverer 3/4 tommer non-stick skum med høy tetthet. Den er også laget med en sklisikker bunn for å holde matten på plass og forhindre skader mens du trener.

Rave anmeldelse: 'Dette er det tykkeste yogakartet jeg noensinne har sett. Det er flott - veldig behagelig for knær og liggestillinger. '3Beste bærekraftige tykke yogamatteManduka GRP Hot Yoga Mat manduka.com$ 128,00

Tykkelse: 6 mm

Perfekt for de som liker å svette den ut under varme yoga-økter, og denne yogamatten er laget med kullinfusert naturgummi som absorberer svette og eliminerer lukt. Materialet er også sklisikkert, så det betyr mer beskyttelse for leddene dine.

Rave anmeldelse: Jeg trener seks dager i uken og noen ganger to ganger om dagen. Jeg brukte et håndkle, men etter å ha trent på GRP trenger jeg ikke et håndkle og grepet er enestående. Jeg har anbefalt det til andre utøvere. Det eneste problemet jeg har: Jeg skulle ønske jeg kjøpte det for flere måneder siden. '4Mest stilige tykke yogamatteGaiam Niagara Premium Yoga Mag yogaoutlet.com$ 29,99

Tykkelse: 6mm

Denne matten er like vakker som den er holdbar. Det ofrer ikke design for komfort og holdbarhet, men det sjekker fortsatt ut alle tre. Dempingen er laget med en sklisikker tekstur for å støtte balansen mens du går.

Rave anmeldelse: 'I omtrent et år har jeg doblet matten min for noen stillinger. Jeg bestemte meg for å innrømme at jeg ikke er så ung som før og kjøpte 6mm-matten. Det er veldig behagelig og akkurat det de gamle knærne mine ba om. '5Beste ekstra lange tykke yogamatteMerrithew ekstra lang yogamatte dickssportinggoods.com39,99 dollar

Tykkelse: 6 mm

Har du noen gang følt at du bare trener på en halv matte? Denne Merrithew-matten ble laget spesielt for de med lange lemmer, også kjent som høyere mennesker, og husker komfort og stabilitet.

Rave anmeldelse: 'Som en høy person trengte jeg litt større matte. Dette var helt riktig. I tillegg var tykkelsen behagelig. '

6Beste budsjettvennlige tykke yogamatteFitness Gear Fitness Mat dickssportinggoods.com$ 19,99

Tykkelse: 5 mm

Hvis du vil ha et billig kjøp som er verdt det, kan du prøve denne yogamatten, som sømløst kan ta deg gjennom yogatimene, men som også kan brukes til andre typer mattebaserte øvelser. To andre fordeler: det er sklisikkert og lett å rengjøre.

Rave anmeldelse: 'Nettopp startet yogatimer og ønsket ikke å bruke en formue på en matte. Dette gjør alt jeg trengte. Tykk nok til å beskytte knærne, men tynn nok til god stabilitet. '