50 regler Bravos rollebesetningsmedlemmer fra 'Real Housewives' må følge

The Real Housewives of New Jersey - Sesong 5 BravoGetty Images

Siden 2006 har Bravo og utøvende produsent Andy Cohen brakt oss nonstop drama med Ekte husmødre franchise. Selv om det kan virke som om disse damene ikke har noen regler - du vet, med tanke på all hestehale-trekking og vinglasskasting - det viser seg at det er ganske mange, og jeg er her for å bryte dem alle sammen. Så ta deg et glass pinot og sett deg inn.

Vis galleri femtiBilder The Real Housewives of Atlanta BravoGetty Images 1av 50Alle rollebesetningsmedlemmene må prøvespille.

Ja, disse kvinnene må sende inn audition bånd , gå gjennom hjemmeintervjuer, ha omfattende tester på kameraet og mer før du blir husmødre. Og selvfølgelig må de tjene Andy Cohens godkjenningsstempel .

The Real Housewives of Beverly Hills - Sesong 7 BravoGetty Images toav 50Venner foretrekkes når de støper nye husmødre ...

I et 2015-intervju med Holdning Andy forklarte hvorfor: 'Showet fungerer så bra fordi det er alle mennesker som har lange historier med hverandre. Så det er ikke bare å kaste folk sammen i en Storebror hus og se hva som skjer. ' Tenk: Dorit Kemsley og Lisa Vanderpump eller Dorinda Medley og Ramona Singer.De virkelige husmødrene i Orange County NBCGetty Images 3av 50... men venner må fortsatt prøve.

Nei, de får ikke et automatisk bud på showet. Det er fortsatt viktig for nettverket å se om de potensielle nye medlemmene kan sees. Det sa Bravo-sjef Ryan Flynn The Daily Dish Podcast de starter castingsprosessen med gjeldende rollebesetningsmedlemmer. 'Vi starter alltid med kvinnene, en slags kjernegruppe som vi tror kommer tilbake. Det er alltid som: 'Hvem vet du at vi burde vite?' '

Liker du denne artikkelen? Registrer deg for WH Stronger for ubegrenset tilgang til WomensHealthMag.com, spesielle fordeler og mer.

The Real Housewives of New York City - Sesong 8 BravoGetty Images 4av 50Alt i livet deres må være rettferdig ...

Per den Ekte husmor s kontrakt får mannskapet tilgang til alt og alt mens de filmer - fra kvinneskapene til barna sine. 'Jeg spør alltid folk hva som er utenfor bordet. [Hvis de] sier: 'Dette, dette, dette og det,' sier jeg, 'Du burde ikke være på reality-TV,' sa casting-regissør Melissa Stanforth til New York Post .

The Real Housewives of Orange County - Sesong 12 BravoGetty Images 5av 50... til og med telefonsamtalene deres.

Har du noen gang lagt merke til at husmødrene utelukkende snakker på høyttalertelefon i showet? Det er fordi mens de filmer, vil produsentene høre begge sider av en samtale, vet du, siden de senere deler dem telefonsamtaler med hele verden.

The Real Housewives of Dallas - Sesong 4 BravoGetty Images 6av 50Kvinnene må holde blogg.

Når showet går, kan dramaet bli ekte. Fra ting som er sagt bak ryggen til situasjoner som utspant seg mye annerledes enn man trodde. Derfor er det husmødrene ment å holde blogg med sine reaksjoner på hver episode som en del av jobben deres.

The Real Housewives of Potomac - Sesong 1 BravoGetty Images 7av 50Kvinnene får * noen * innspill på sine taglines.

'Vi begynner faktisk å diskutere hva den potensielle taglineen kan være for hver av de forskjellige konene ganske mye i begynnelsen av sesongen, og vi sparker rundt ideer hele sesongen, fordi de vil at taglineen deres skal være unik og spesiell og de som virkelig skiller seg ut fra pakken, sa produsent Doug Ross E Nyheter . Kvinnene får noe å si, spiller inn tre til seks, og produsentene ser hvilken som stikker.

Hår, blond, frisyre, skjønnhet, langt hår, mote, leppe, parykk, hårfarging, neglepleie, @ErikajayneInstagram 8av 50De kan ikke endre frisyre midt i sesongen.

Under hver sesongpremiere ser du at minst en husmor har endret utseendet. Det er fordi nettverket ikke tillater dem når innspillingen starter. Hvorfor? Et nytt utseende ville ødelegge kontinuiteten til intervjuet ser ut .

Ansikt, hode, hud, øye, menneskelig, actionfigur, teknologi, leketøy, skjermbilde, øyevipper, @ErikajayneInstagram 9av 50Kvinnene får bare tre intervjuer.

Og de må kunne gjenskape utseendet regelmessig. 'Du har samme antrekk hele året. Du får tre utseende [totalt]. Men i tre måneder må du ha på deg nøyaktig samme antrekk, samme hår, samme sminke. Du kan aldri klippe håret ditt midt i det fordi du skal se det samme ut, 'sa Vicki Gunvalson Glamour .

Real Housewives of Beverly Hills - Sesong 3 BravoGetty Images 10av 50Husmødre må være tilgjengelige for omgjøring.

Ja, skudd på nytt. For hvis virkeligheten ikke fungerer en gang, prøv, prøv igjen. Castmedlemmer har blitt fanget i offentlig filminnspilling av den samme scenen flere ganger, og mannskapet setter noen ganger opp belysning for 'settet' der de filmer.

The Real Housewives of New Jersey - Sesong 8 BravoGetty Images elleveav 50De må koordinere for promo-skudd.

Fra alt hvitt til metallic til forskjellige nyanser av neon, ser rollebesetningene alltid sammenhengende ut for sitt rollebesetningsbilde.

The Real Housewives of Dallas - Sesong 4 BravoGetty Images 12av 50Reunion-utseende er litt mer slapp.

Noen er mer planlagte enn andre. De Ekte husmødre i Dallas virkelig spikret det svarte og røde fargevalget her, men vanligvis er temaet litt mindre opplagt, og kvinnene bruker det de er mest komfortable i - så lenge det er cocktailantrekk.

Hår, blondt, frisyre, hårfarging, langt hår, fjæret hår, motetilbehør, trinnskjæring, kunstig hårintegrasjon, smell, @theprettymessInstagram 1. 3av 50De betaler for sitt eget glam-team.

Da Erika Jayne ble med T han Ekte husmødre i Beverly Hills, hun blåste lokket av glam-troppens hemmelighet at noen husmødre ikke hadde sendt. Erika var åpen om garderoben, håret og sminketeamet hun fløy ut på alle de store rollebesetningene. Men til hvem koster det? Ikke Bravo. Stjernene betale for glam selv .

The Real Housewives of Beverly Hills - Sesong 5 BravoGetty Images 14av 50Husmødrene jobber lange timer mens de filmer.

Det tar hardt arbeid å lage TV-gull som Ekte husmødre franchise, og ikke bare fra produsentens slutt. Kvinnene logger seks-dagers arbeidsuker i 14 uker i løpet av sesongen - og det er på toppen av enhver annen jobb de måtte ha.

The Real Housewives of Orange County - Sesong 12 BravoGetty Images femtenav 50Ungene deres har lettere tidsplaner.

Det er strenge regler om filming av barn, som lovlig kan de bare filmes i en begrenset periode hver dag . Så produksjonen må komme opp med en streng tidsplan for å sikre at de får opptakene de trenger i den begrensede tiden.

The Real Housewives of Potomac - Sesong 3 BravoGetty Images 16av 50Produksjonen sender ut anropsark hver dag ...

I tillegg til å sikre lokasjoner for å filme (mer om det senere), gir produksjonsteamet hvert rollebesetningsmedlem et skriftlig anropsark. I følge Bravo-produsenten, Dave Rupel dette skisserer neste dags skyteplan. Tider, steder, værforhold osv. '

The Real Housewives of Orange County - Sesong 11 BravoGetty Images 17av 50... og ordner telefonsamtaler.

Noe av showets drama er for ekte til å bli kokt opp, men noen er ... hvordan sier vi dette ... presset sammen av produksjonen . Tidligere Ekte husmødre i New York rollebesetningsmedlem Alex McCord forklart at noen av scenene og telefonsamtalene ble orkestrert av produsentene.

Anne Bowen - Front Row - Høst 2012 Mercedes-Benz Fashion Week Brian MenGetty Images 18av 50Husmødre kan ikke knuse den fjerde veggen.

Det betyr ingen omtale av produksjon eller mannskap overhodet. Dette kan noen ganger føre til forvirrende drama. Ekte husmødre i New York stjerne Fortalte Carole Radziwill BuzzFeed at hun ble fortalt informasjon av en produsent som førte til at hun kalte Aviva Drescher for en løgner. Men siden å forklare kilden til seerne ville ødelegge den fjerde veggen, kunne hun ikke røpe mer info.

The Real Housewives of New York City NBCGetty Images 19av 50Cast-turer betales for (slags).

Andy har avslørt at nettverket betaler for del av kostnaden for eksotiske turer som husmødrene tar på showet, men det til slutt det er en kombinasjon mellom nettverket og konene.

Hår, vennskap, moro, øye, langt hår, begivenhet, team, turisme, fritid, ferie, @ kylerichards18Instagram tjueav 50Husmødre kan betale for å oppgradere overnattingssteder.

Hvis en tur kvinnene vil på, er utenfor Bravos budsjett, kan kvinnene fronte regningen. Fordeler som å fly privat eller å reise til en destinasjon i høysesongen, er noen av tingene kvinnene ordner selv. 'Se på studiepoengene. Hvis du ser et 'salgsfremmende tilbud fra' et flyselskap, et hotell, et cruiseskip, et dette, et det. Det betyr at det ble levert av produsentene, sa Alex McCord RealityFix .

The Real Housewives of Atlanta - Sesong 10 BravoGetty Images tjueenav 50Det er forventet oppmøte på cast-turer, men ikke nødvendig.

Det er en stor sak å gå glipp av en rollebesetning, og kvinnene forventes å møte opp. Noen ganger er det imidlertid konflikter - eller kvinner vil skape unnskyldninger hvis de kjemper med noen og ikke vil gå. Når det er sagt, kan manglende oppmøte alvorlig sette din stilling i showets rollebesetning i fare.

The Real Housewives of New York City - Sesong 6 BravoGetty Images 22av 50Rollelisten får si om hvor de går.

'Det har vært noen som er generert av oss, og det har vært noen som har blitt generert av dem. Kvinnene tar planleggingen av ferien virkelig seriøst, 'sa Andy OK! . Ville du ikke?

The Real Housewives of Atlanta - Sesong 10 BravoGetty Images 2. 3av 50Alkohol er alltid tilgjengelig - og alltid gratis.

På ferier, tidligere Ekte husmødre i New York stjerne Heather Thomson bemerket at det hele er frittflytende: 'Du ber om hvilken type alkohol du vil ha, og den er der når du kommer til villaen din, og hvis du går tom, får de deg mer.'

de virkelige husmødrene i Orange County sesong 15 BravoGetty Images 24av 50Dramaet er aldri falskt.

Mens mange har anklaget Ekte husmødre av å være manus eller iscenesatt, viser showet seg ved at historiene er autentiske. 'Lykke til med å prøve å få virkelighets talent til å gjøre noe manus, fordi de er så vanskelige,' en anonym Ekte husmødre produsent fortalte Business Insider .

The Real Housewives of Beverly Hills - Sesong 8 BravoGetty Images 25av 50Bravo tjener på husmødrenes virksomhet.

Det er kjent at kvinnene hakker sine forskjellige satsinger, men det er ikke akkurat * gratis * omtale. I henhold til kontrakten mottar Bravo en prosentandel av inntektene fra enhver virksomhet som promoteres på showet, med ett unntak: Bethenny Frankel. 'I den første sesongen av Husmødre , Jeg tjente 7 250 dollar for hele sesongen, men var den eneste personen som la i kontrakten [at] alt jeg noen gang gjør, jeg eier. Og det endte med at det var ganske bra når det gjaldt Skinnygirl, sa Bethenny CNBC .

The Real Housewives of New York City - Sesong 8 BravoGetty Images 26av 50Husmødrene betales per sesong.

Kvinnene får betalt en klump noen for sesongen, med noen som fanfavoritt Bethenny over 1,5 millioner dollar etter at hun kom tilbake til The Real Housewives of New York City i sesong 7.

The Real Housewives of Orange County - Sesong 11 BravoGetty Images 27av 50Lønn varierer etter person.

Nei, ikke alle husmødrene får det samme. Nye rollebesetningsmedlemmer starter med en mindre lønn og får lønnsøkning etter hver sesong , mens OG-ene eller fanfavorittene, som Bethenny eller NeNe Leakes, kan bank mer enn 1 million dollar en sesong.

Real Housewives of Beverly Hills - Sesong 3 BravoGetty Images 28av 50Husmødrenes venner får betalt per episode.

Hvis du er en 'venn' av husmødrene, også du ser på noen få episoder hver sesong, som Faye Resnick på Beverly Hills , du er betalt per episode . Hvilken kanskje forklar hvorfor Faye alltid setter i gang kamper og kommer tilbake på en senere episode for å ta opp dramaet ... BARE Å SI.

ekte husmødre @karybrittInstagram 29av 50Intervjuene er super tidkrevende.

Ikke bare kan det ta opptil fem timer med filming, men mannskapet setter sammen et forseggjort sett hjemme hos husmødrene, inkludert omorganisering av møbler og hengende gardiner og gardiner. 'Det tar evig tid, de flytter huset ditt, de snur huset ditt på hodet,' sa Lisa Rinna God TV .

de virkelige husmødrene i Orange County sesong 8 BravoGetty Images 30av 50Husmødrene kan ikke saksøke hverandre.

Med alle de gale anklagene og kranglingene, er det fornuftig at Bravo legger inn sin kontrakt om at husmødrene må avgjøre tvister på sofaene ved gjenforeningen heller enn i rettssalen .

NesteDe 69 beste ekte forbrytelsespodcastene i 2020 (så langt)