50 fantastiske siste liten feriegaver du kan kjøpe på Amazon Prime i 2020

Produkt, Små apparater, Husholdningsapparater, Ris komfyr, Font, .

Scene: Det er bare netter før jul, og du har ikke en eneste gave til noen av menneskene på listen din. Du sitter der og lurer på hvordan i all verden lar du dette skje igjen, men i virkeligheten vet du at du lar utsettelse få det beste ut av deg detteferie shoppingårstid. For å være rettferdig (ish), er det ikke helt din feil. Jeg mener, den ene dagen er det høsttakkefest, og den neste er det 24. desember? Hvordan skulle du regne med at tiden ville bevege seg så raskt !?Men før du går i smeltemodus, husk skjønnheten som er Amazon Prime. Den er full av siste øyeblikk Julegaver til bokstavelig alle sammen på listen din. Seriøst, Amazon har hver gave du kan tenke på, og sjansen er stor for at den kan komme til huset ditt på bare to dager. For ikke å nevne, gavene er så kjempebra (jeg snakker smart-home-enheter, folk!), Ingen vil ha noen anelse om at du ventet til siste øyeblikk.

Se ikke lenger enn Amazon Prime for lure-bevis gaver — koselige tøfler til mamma, stasjonære for tante Carol, et ladingnav for fetteren Tim, whiskyglass til pappa, et sentimentalt halskjede til Grammy, en fedora-lue til din bestie og en polaroid kamera til søsteren din. Tillit: Disse gavene vil vinne over alle dine kjære.

Og ikke bekymre deg for å snike disse gavene under treet, fordi Amazon Prime's to-dagers fraktfordeler gir deg nok tid til å pakke inn gavene dine og hjelpe moren din på kjøkkenet. Så uten å kaste bort nok et sekund, her er de 50 beste siste øyeblikk Julegaver til alle vennene dine og familie:

1. For personen som har alt: Koselige tøfler

Tøfler for kvinnerParlovable amazon.com$ 22,99 HANDLE NÅ

Du vet at ingen kan gi opp et nytt par komfortable og koselige tøfler. Selv om de allerede har et par - og stort sett alt annet - kan alle ha nytte av noe mykt under føttene. Og denne smaragdfargen? Ugh, total overflod.
2. For den som alltid klager på ryggen: Naipo Shiatsu Back and Neck Massager

Naipo Shiatsu rygg og nakke massasjepute med varmeNaipo amazon.com$ 35,99 HANDLE NÅ

Hvis du har et familiemedlem som alltid klager over nakke- eller ryggsmerter, kan du gi dem øyeblikkelig, avslappende smertelindring med denne puteaktige massasjeapparatet som er utstyrt med en avansert oppvarmingsfunksjon og kan brukes på hvilken som helst del av kroppen. Beste delen? Du får også en gave til deg selv, siden du aldri trenger å høre dem klage over vondt i nakken igjen.


  3. For de teknologibesatte: 3-i-1 ladehub

  3-i-1 Apple Ladestasjonelago amazon.com $ 29,99$ 26,99 (10% avslag) HANDLE NÅ

  Venner lar ikke venner gå ut med en halvdød iPhone, Apple Watch eller Airpods, ikke sant? Eller i det minste vil du aldri igjen etter å ha gitt dem denne ladestasjonen med flere enheter. Det kan lade nettbrettet, smartklokken og annen teknologi de absolutt ikke kan gå en dag uten.


  4. For American Idol wannabe: BONAOK Wireless Karaoke Microphone

  AmazonBONAOK trådløs Bluetooth-karaoke-mikrofonBONAOK amazon.com$ 30,99 HANDLE NÅ

  Alle har de menneskene i våre liv som alltid synger, uavhengig av talentnivå. I stedet for å skamme dem til å stoppe sangen deres, gi dem denne mikrofonen som vil gjøre dem til en karaoke-superstjerne. Du blir kanskje lei av å høre en million gjengivelser av Celine Dion, men det gir en ferie du aldri vil glemme.
  5. For brevforfatteren: Jojostudios Personalized Stationery

  AmazonPersonlig skrivesaker Stationære notatkort sett med konvolutterJojostudios amazon.com$ 20,95 HANDLE NÅ

  Ingenting sier 'Jeg har tenkt på din gave i flere måneder,' mer enn personlig skrivesaker, ikke sant ?! Det er det din mor / kusine / tante din tenker, men i virkeligheten la du den bestillingen for bare dager siden. Forvent et takkekort i stedet for en tekst i år - når alt kommer til alt fortjener du det.


  6. For den som alltid har det travelt: 2020-2021 Planner

  Ban.do 17. måned 2020-2021 Klassisk dagsplanleggerban.do amazon.com HANDLE NÅ

  Du vet at en venn som alltid ser ut til å ha mange forskjellige steder å være på en gang? Ja, de setter stor pris på denne planleggeren som bryter ned året deres med daglige, ukentlige og månedlige visninger. I tillegg er det en seksjon for innstilling av intensjoner, et postkort til deg selv og søte klistremerker.
  7. For den med en grønn tommel: Bonsai Tree Seed Starter Kit

  Bonsai Starter KitPlanteres valg amazon.com$ 24,99 HANDLE NÅ

  Vi ser sukkulentene dine, og vi gir deg en bonsai. Dette voksende settet - komplett med fire trefrø og en veiledning - vil utfordre din favoritt gartner og vil se ut kult på sidebordet hennes.


  8. For de som ønsker å komme i form: Kootek At-Home Workout Pack

  Kootek treningspakke for hjemmetKootek amazon.com $ 32,99$ 27,99 (15% avslag) HANDLE NÅ

  Ferien er en tid for refleksjon og, kort tid etter, å sette intensjoner og mål for året som kommer. Ofte har disse intensjonene noe å gjøre med helse og kondisjon. For en venn eller et familiemedlem som er interessert i å leve en sunnere livsstil, gi dem dette hjemmetreningssettet som har alt de trenger for å starte på den reisen.


  9. For din kaffekjære kollega: Et smart krus

  Ban.do Oversize Big Ceramic Mugban.do amazon.com$ 14,95 HANDLE NÅ

  Hvis din bestie bokstavelig talt kjører på Dunkin '(eller hva deres foretrukne koffeinkilde kan være), vil de elske denne søte gaven. Og hvis det ikke sprøyter en dose jubel inn i et bla-kontor, vil ingenting gjøre det. Bonus: Det fungerer også som et perfekt Hvit elefant gave hvis du 'glemte' å hente en.
  10. For mennene i livet ditt som elsker en ren barbering: Bevel Barbering Kit

   AmazonSkrålbarberingssettSkråstilling amazon.com 89,95 dollar$ 79,38 (12% avslag) HANDLE NÅ

   Dette settet fra Bevel er det ultimate glam-settet for gutter. Den leveres med barberhøvel, barberbørste, barberkrem, primingolje, gjenoppretting av balsam og 20 erstatningsblader. Det er i utgangspunktet alt han trenger for å se dappere på få minutter.


   11. For den lille kusinen din som er leser: Hair Love

   AmazonHair LoveKokila amazon.com $ 17,99$ 6,90 (62% avslag) HANDLE NÅ

   Matthew Cherry's Hair Love er en søt hyllest til naturlig hår og pappa-datter-forhold overalt. Den lille i familien din vil elske denne barnevennlige lesningen for sine følelsesmessige øyeblikk og fantastiske illustrasjoner (TBH, du vil kanskje også fange deg en kopi!).


   12. For personen som liker å skille seg ut: The Lip Bar glosses.

   AmazonLip Bar Lip GlossLip Bar amazon.com$ 14,00 HANDLE NÅ

   Ta noen av disse glansene fra The Lip Bar for å pakke i mors, søsters eller tantes strømpe i år. De vil ikke bare elske valget av livlige farger, men også produktets glatte og skinnende finish. Bonus: Glossene er veganske og organiske.
   13. For kvinnen som aldri kan ha for mange totesekker: Shades of Color Woven Tote Bag

   Shades of Color Woven Tote Bag, Believe, Blossom & BecomeShades of Color amazon.com$ 25,69 HANDLE NÅ

   Hvis vesken hennes er sliten og nedslitt, kan du gi henne denne nye fra Shades of Color. Hun vil elske å kunne stikke alle sine måter i det og fremdeles gjøre et moteuttalelse .


   14. For kaffeentusiasten: BLK & Bold Blend

   AmazonBLK & Fet kaffeblandingBLK & Fet amazon.com$ 28,00 HANDLE NÅ

   Gi folket det de vil ha (amiritt?). Hvis du kjenner noen i familien din som elsker kaffe, så heng en av de deilige blandingene fra BLK & Bold. Amazon bærer flere av sine steker, inkludert de som kommer fra Honduras og Etiopia.


   15. For personen som er seriøs med hårpleie: Hairbrella Rain Hat

   AmazonHairbrella vanntett regnhatt for kvinnerHairbrella amazon.com$ 49,99 HANDLE NÅ

   Denne silkeforede regnhatten vil holde giftees hender fri og frisyre bevart når du løper raske ærend på en regnfull dag, leker ute med barna eller til og med bare hager rundt i huset. De vil elske hvor mykt det føles på håret, mens de gjør den viktigste jobben av alle - å holde dem tørre.


   16. For håndverkselskeren: DIY Candle Making Kit

   Soy Candle Making KitDIY gavepakker amazon.com$ 49,95 HANDLE NÅ

   I stedet for å gi et stearinlys som du har gjort de siste fem årene, bør du vurdere dette hjemme-settet til den smarte vennen din. Det er en morsom aktivitet å gjøre i løpet av ferien, og de vil kunne sette sitt eget personlige snurr på det.

   Trenger du en annen grunn til å elske Amazon Prime? Sjekk ut denne videoen om hvordan det er å fange gaver IRL i siste øyeblikk:


   17. For din bestie: Overdimensjonert genserkjole

   Loose Turtleneck Oversize lang genser kjolePink Queen amazon.com$ 34,99 HANDLE NÅ

   Din BFF fortjener det beste, og med 359 femstjerners anmeldelser er denne genserkjolen det. For ikke å nevne, den kommer i åtte forskjellige farger og mønstre. Hei, ny vintergarderobestift!


   18. For den som alltid planlegger spillkveld: Sushi Go

   Sushi Go!Gamewright amazon.com $ 14,99$ 8,93 (40% avslag) HANDLE NÅ

   De har fått nok av Monopol og Settlers of Catan, og de eier allerede kultfavoritten What Do You Meme. Men sjansen er stor for at de kanskje ikke har hørt om dette kortspillet som er en fartsfylt vri på klassikeren 'Go Fish.' (Og ja, du kan ta all æren for å introdusere dem for deres nye favorittspill.)


   19. For hyggeelskeren: Vektet teppe

   Vektet teppeI amazon.com$ 63,90 HANDLE NÅ

   Ikke mye kan få deg til å føle deg mer rolig og komfortabel i vintermånedene enn en vektet teppe . Med mer enn 3500 femstjerners anmeldelser på Amazon, vil denne garantert bli deres bestie når de binger Netflix og nipper til varm kakao (med ekstra marshmallows, tusen takk).


   20. For søsteren din: Lucky Brand Basel Booties

   Basel BootiesHeldig merkevare amazon.com $ 129,00$ 50,76 (61% avslag) HANDLE NÅ

   Søsteren din kan alltid bruke et nytt par vinterklare spark, og dette skinnparet kommer i 38 forskjellige farger. (På det notatet, når behandlet du deg selv noen nye støvler sist? Kanskje hekte et par for deg selv også.)


   21. For personen som mister alt: Tile Pro Key Tracker

   Tile ProFliser amazon.com$ 59,99 HANDLE NÅ

   Har du en venn eller et familiemedlem som alltid klatrer før de forlater huset? (Det er alltid en ...) Hjelp dem med å aldri komme for sent - eller i det minste, ikke av den grunn - med Tile Pro. Alt de trenger å gjøre er å bruke smarttelefonen til å få trackeren til å ringe, og voilà!


   22. For kameradronningen: Fujifam Instax Mini

   Fujifilm Instax Mini 9 Instant Polaroid-kameraFujifilm amazon.com$ 62,29 HANDLE NÅ

   Få dem til dette90-talls tilbakekallingslik at de kan fange perfekte øyeblikk i sanntid. Ingen #filter nødvendig (selv om de kanskje vil legge ut bildene sine på Instagram senere, uansett ...).


   23. For Starbucks-rusavhengige: Nespresso Inissia Espresso Machine

   Nespresso Inissia Original Espressomaskin fra De'LonghiNestle Nespresso amazon.com $ 149,00$ 131,99 (11% avslag) HANDLE NÅ

   Få dette til alle som tror at livet først begynner etter deres daglige kaffekjøring. De vil elske å piske opp favoritt-espressodrikkene a-latte. Åh, og $$ de vil spare!


   24. For blowout-elskeren: Drybar The Brush Crush Heated Straightening Brush

   Tørrstang Penselen knuser oppvarmet rettetangbørsteDrybar amazon.com HANDLE NÅ

   Gi gaven til en god hårdag, hver dag. Drybars karakteristiske keramiske børste bruker ionisk teknologi for å redusere krus og gi glans mens du styler, slik at hun alltid har en perfekt utblåsning.


   25. For den kulinariske mesteren: Hurom Blender

   Hurom Hexa Power High Speed ​​BlenderHurom amazon.com$ 349,00 HANDLE NÅ

   Mottakeren av denne gaven vil elske deg for alltid (og alltid) fordi denne skjønnheten er like god som den berømte Vitamix, men for i utgangspunktet halve prisen. Enten de bruker den til å lage supper, smoothies eller sauser, vil de alltid ha deg å takke.


   26. For din treningskamerat: Fleece-foret Leggings med høy midje

   Fleece-foret Leggings med høy midje90 grader etter refleks amazon.com$ 18,98 HANDLE NÅ

   Til $ 25 per par kan du og løpevenninnen din treffe fortauet i matchende varme og fuzzy fleecefôrede leggings. I tillegg, med nesten 400 femstjerners anmeldelser, kan du være trygg på at de holder henne hele vinteren.


   27. For hundelskeren: Start hundens DNA-test

   Start hundens DNA-test - raseidentifikasjonssettLegge ut på amazon.com$ 129,00 HANDLE NÅ

   Har du en venn med en skjermvalp? De vil elske denne doggie DNA-testen som vises for over 250 hunderaser. Ikke bare kan de finne ut hundens nøyaktige rasemiks, men de kan til og med se hundens slektstre tilbake til oldeforeldre. Ganske dill kult, ikke sant?


   28. For broren din: Bomberjakke

   Bomberjakke for mennGODT amazon.com$ 41,96 HANDLE NÅ

   Hvis broren din trenger en oppgradering av yttertøy (og sjansen er det, gjør han det), vil denne bomberjakken hjelpe ham med å spikre den perfekte balansen mellom uformell og sofistikert. Og dessuten vil du sørge for at søsken din ser bra ut på Nice-listen i år.


   29. For bakeren: Delish Insane Sweets Cookbook

   Delish Insane Sweets: Bake Yourself a Little Crazy: 100+ Cookies, Bars, Bites, and TreatsHoughton Mifflin Harcourt amazon.com $ 22,99$ 13,52 (41% avslag) HANDLE NÅ

   Ikke bare vil din giftee kunne bake saftige informasjonskapsler på neste nivå til nissen, men de vil også være utstyrt for å servere enestående godbiter, som Samoa Cheesecake Bars og Moscow Mule Cupcakes, hele året. Beste delen? De ganske mye ha å dele hva de pisker opp med deg.


   30. For foreldrene dine: Roomba Vacuum

   Roomba robotstøvsugeriRobot amazon.com $ 279,99NOK 249,99 (11% avslag) HANDLE NÅ

   La oss være ekte: Hvis du ventet så lenge på å få mor og far en gave, vel, må du få dem til noe hyggelig. Det er akkurat det du får med Roomba-robotstøvsugeren. Ikke bare er det gaven som fortsetter å gi, men det vil gjøre opp for alle rotene du laget som barn (vel, nesten).


   31. For din svigermor: Bath Bombs

   Bath Bombs GavesettLifeAround2Angels amazon.com$ 26,80 HANDLE NÅ

   Det kan være vanskelig å behage MIL ... til nå. Kryss den tøffeste personen fra feriegavelisten din med dette terapeutiske og fuktighetsgivende badebombesettet som har mottatt nesten 5000 (!) Femstjerners anmeldelser på Amazon.


   32. For din svigerfar: Whisky Karaffel Og Briller

   Italiensk Crafted Crystal Whisky Karaffel & Briller SettELIDOMC amazon.com $ 59,99$ 39,99 (33% avslag) HANDLE NÅ

   Det perfekte tilskuddet til svigerfarens whiskysamling er en krystallkaraffel og et helt nytt sett med briller som vil gjøre hans hule tid enda morsommere. (Og hei, kanskje du bare blir hans nye favorittbarn ...)


   33. For bestemoren din: Interlocking Circles Necklace

   Interlocking Circles Halskjede til bestemorEFYTAL amazon.com$ 42,95 HANDLE NÅ

   Enkelt, søtt og sofistikert på samme tid, dette sterling sølvkjedet vil passe med alt i bestemorens garderobe. Ikke bare vil det vise din uendelige kjærlighet til henne, men hun kan alltid holde sitt favorittbarnebarn (alias deg) nær hjertet.


   34. For niese eller nevøen din: Stacking Boards

   Lewo Wooden Stacking Board Games - 48 PiecesVenstre amazon.com$ 11,99 Handle nå

   Snakk om gaver som fortsetter å gi - familiesammenkom ble bare morsommere med denne fargerike versjonen av Jenga som alle kan spille. (I tillegg er det på tide at du har gitt den 'sunne' følelsen av konkurranse, ikke sant?)


   35. For de nye foreldrene: 'Beste gave noensinne' Onesie

   Tipsy Elves Baby Christmas Romper 3-6MTipsy Elves amazon.com$ 14,95 HANDLE NÅ

   De kommer til å ta en million bilder av den første ferien til den lille, uansett, så du kan like godt sørge for at barnet er kledd til nieren, ikke sant? (Spesielt siden du sannsynligvis vil se det allll disse bildene på sosiale medier ...)


   36. For kattelskeren: Cat-tastic Makeup Bag

   Cat Makeup BagLParkin amazon.com$ 9,52 HANDLE NÅ

   Din kattebesatte venn vil elske denne pusekledde sminkeposen som passer til alt det vesentlige. (Fordi en gal kattedame, hvem?) Selv om mascara-samlingen deres ikke er fem rør sterk, kan de fortsatt bruke den praktiske saken til å oppbevare andre toalettsaker, eller til og med blyanter og penner (eller 'kattemynte'? LOL).


   37. For den nye huseieren: Echo Dot

   Echo Dot (4. generasjon)Amazon amazon.com$ 49,99 HANDLE NÅ

   Dette kan bare være den perfekte gave i siste øyeblikk fordi den ikke virker som en (jeg mener, du bestilte dette uker siden, ikke sant?). I tillegg har vennen din som nettopp flyttet inn i sitt første hus nok å gjøre allerede. La Amazons Alexa ta seg av å spille musikk, stille timere, sjekke været, bestille dagligvarer og mer.


   38. For naturelskeren: Wenzel Alpine Tent

   Alpine 3 Person TeltWenceslaus amazon.com $ 74,95$ 55,07 (27% avslag) HANDLE NÅ

   Be dine nærmeste om å ta en tur - men på en god måte. Med dette tremanns teltet vil hele mannskapet kunne nyte utendørsopplevelser hvor som helst, fra en nasjonalpark til sin egen bakgård.


   39. For løperen: PowerBeats3 trådløse hodetelefoner

   AmazonPowerbeats trådløse øretelefoner med høy ytelseBeats amazon.com $ 149,95$ 119,00 (21% avslag) HANDLE NÅ

   Har PowerBeats trådløse hodetelefoner, vil reise — til fots, altså. Gi disse (sterkt nedsatte!) Trådløse hodetelefonene til maratonløperen i livet ditt, og sørg for at de aldri blir sammenflettet i irriterende ledninger igjen. I tillegg er lydkvaliteten A +++.

   Og hvis du egentlig elsker løperen i livet ditt, ta dem et par av disse vinterløpeskoene.


   40. For personen som ikke har tid til å lage mat: Øyeblikkelig pott

   Instant Pot 8-i-1 elektrisk trykkokerØyeblikkelig pott amazon.com$ 149,99 HANDLE NÅ

   Hvis du har en venn som lever på takeaway eller frosne middager, gjør dem en enorm tjeneste ved å gi dem kultfavoritten Instant Pot. Den neste tingen du vet, de vil piske opp måltider raskt hele året (og forhåpentligvis dele den delikatessen med deg!). (PS Det er også fargede versjoner nå.)


   41. For bokormen: Kindle Paperwhite

   Kindle PaperwhiteAmazon amazon.com$ 249,99 HANDLE NÅ

   Din venn eller et familiemedlem som bestandig har de beste bokanbefalingene er sikkert glad i en tenne. Du kan til og med gi dem Kindle Unlimited slik at de kan lese så mange bøker eller blader de vil for bare 9,99 dollar i måneden.

   Og når vi snakker om bokanbefalinger, sjekk ut våre beste sanne kriminelle:


   42. For personen som elsker stekt mat: Airfryer

   6-Quart luftfryserOMORC amazon.com HANDLE NÅ

   Hver fransk yngelelsker (så, tbh, alle) trenger en frityrgryte i livet. Gi OG en til din stekte matelskende venn, og se dem piske opp sunnere versjoner av favorittene sine ved å bruke mye mindre olje.


   43. For fashionista: Belt Buckle Fedora Hat

   Beltespenne Fedora HatLisianthus amazon.com$ 15,99 HANDLE NÅ

   Selv din mest trendy venn vil godkjenne denne uanstrengt kule fedoraen som også tilfeldigvis er en bestselger på Amazon (hva, som om det er vanskelig?). Det er det perfekte tilbehøret for de mildere dagene når en strikket cap er litt for mye. En ekte motemaven vil elske muligheten til å kle ethvert antrekk opp eller ned på et øyeblikk med denne hatten hvor som helst.


   44. For den som ikke kan leve uten Apple Watch: Protective Case

   BRG-deksel til Apple WatchBRG amazon.com HANDLE NÅ

   Fra tidlige morgen svette økter til sene kvelder med venner, blir Apple Watches gjennomført mye . Så hjelp vennens håndleddetilbehør med å holde seg trygg med dette slanke dekselet som beskytter det mot riper og riper. Å, og nevnte jeg at den kommer i seks farger?


   45. For musikkelskeren: Bose Micro Bluetooth-høyttaler

   Bose SoundLink Micro Bluetooth-høyttalerBose amazon.com$ 99,00 HANDLE NÅ

   All den skarpe lyden Bose er kjent for i en praktisk og super bærbar pakke. Denne lille, men mektige enheten er vanntett, varer i seks timer med et oppladbart batteri, og har en trådløs Bluetooth-rekkevidde på opptil 30 fot. Den har også en innebygd høyttalertelefon, slik at du kan ta vare på virksomheten - selv på stranden.


   46. ​​For treningsnarkomanen: Fitbit Charge 3

   Fitbit Charge 3 Fitness Activity TrackerFitbit amazon.com$ 159,95 HANDLE NÅ

   Gi dem et forsprang på nyttårsforsettene. De vil være i stand til å spore treningsøkter, overvåke søvn, telle trinnene deres, sjekke deres puls , se innringer-ID, og ​​sjekk tiden gjennom dagen.


   47. For historiebufferen: Deal eller Duel Game

   Deal or Duel: An Alexander Hamilton Card GameKortspill Random House amazon.com21,99 dollar HANDLE NÅ

   Har du en venn som i utgangspunktet er en levende, pustende historiebok? Dette spillet vil sette sin amerikanske revolusjonære krigs kunnskap på prøve når de prøver å oppnå et tilsynelatende enkelt mål, inspirert av Alexander Hamilton: få alle pengene eller dø å prøve.


   48. For sjefen din: Gourmet Biscotti Box

   Gourmet sjokolade Biscotti gavekurvGIft Baskets Cookie Barnnets amazon.com$ 25,00 HANDLE NÅ

   Dette er ikke en vanlig gavekurv, det er en kul gavekurv. Hvorfor? Fordi biscotti er en sofistikert, litt uventet vri på den klassiske matgaven. Og selv om sjefen din ikke er interessert i den italienske godbiten, vil deres S.O. og barn vil sannsynligvis være det, og gjør deg til den virkelige helten i denne høytiden.

   Og nå som du har imponert sjefen din, bør du sannsynligvis be om disse feriedagene ASAP. Det er tross alt bra for deg.


   49. For personen som trenger litt fred og ro: Bose støyreduserende hodetelefoner

   Bose QuietComfort 35 II trådløse Bluetooth-hodetelefonerBose amazon.com$ 299,00 HANDLE NÅ

   Støyreduserende hodetelefoner er den perfekte gaven for alle som bare ikke kan med all galskapen denne høytiden. Hjelp dem med å ta en pause fra verden - selv om de sitter på en travel kaffebar eller i et fly fullt av skrikende barn - ved å lytte til musikk eller se Netflix-maraton. De. Vil. Takke. Du.


   50. For TV-tilhengeren: Amazon Fire Stick 4K

   Fire TV Stick 4K med Alexa Voice RemoteAmazon amazon.com $ 49,99$ 39,99 (20% avslag) HANDLE NÅ

   Sørg for at de har ubegrenset tilgang til alle favorittprogrammene deres uansett hvor de går med en Amazon Fire Stick. Denne modellen vil sørge for at bildet er klarere enn krystall med 4K Ultra HD-streaming. I tillegg inkluderer den en Alexa Voice Remote, slik at de kan komme til de gode tingene raskere.


   Lindsay Geller er Love & Life Editor hos oss, og spesialiserer seg på underholdningsnyheter og kulturdekning. Assistent Editor Alexis Jones er assisterende redaktør på vårt sted der hun skriver på tvers av flere vertikalerWomensHealthmag.com, inkludert liv, helse, sex og kjærlighet, forhold og kondisjon, samtidig som de bidrar til trykt magasin. Mariah Schlossmann er redaksjonell forretningsassistent i Cosmoplitan og er besatt av alle ting, mat, livsstil og underholdning.