50 beste hemmelige gaver til dine medarbeidere og venner i 2020

hemmelige santa gaver 2020 Christine Giordano

Sååå mens 'Secret Santa' gavebytter (eller hvit elefant , eller grabbag, eller Secret Elf, uansett hvilken iterasjon du har bestemt deg for!) handler om å ha det gøy og komme i ferieånden, noen ganger kan det være ganske stressende å faktisk plukke ut en anstendig gave. Som om du ikke vil slippe mye penger på denne gave, og det kan også være litt vanskelig, avhengig av hvem du kjøper for. (Forestill deg dette: Du spiller på jobben, og du tegner sjefen din som din gifte. Cringe.) Og altfor lett å utsette. Kort sagt, du trenger litt hjelp.

Alle stressfaktorene over er helt klart forståelig. Men hei, det er håp. Frahodebunnsmassører, tilankelvekter, tiltie-dye sokker, til supermyk tepper , det er * tonn * Secret Santa-gavealternativer der ute som vil være perfekte (og rimelige!) for enhver høytidsbegivenhet. Enten du kjøper til sjefen din, moren din eller BFF-en din, er jeg her for å hjelpe deg med å finne den ideelle hemmelige julenissegaven din på nettet med veldig minimal innsats. (Men ikke bekymre deg, du vil fremdeles se ut som den mest gjennomtenkte personen noensinne. Du er velkommen.)

Fortsett å lese for de beste Secret Santa-gaver å gi i 2020. Du trenger ikke engang å forlate huset for å kjøpe dem (hei, online bestillinger!), Og du kan stole på at gaven din blir en total hit og treffer riktig tone med mengden. Bonus: De er (nesten) alle under $ 25! Fordi ingen ønsker å bryte banken på en tilfeldig hemmelig juledagsgave, la oss være ekte.1 Mini luftfukter amazon.com$ 14,99 HANDLE NÅ

Hvis du vet at sjefen din er supertørr, vil de elske deg for å gi dem denne super søte mini-kaktus luftfukteren.

to Myke plysj Fleece House innendørs tøfler amazon.com$ 23,99 HANDLE NÅ

Gi komforten med disse sinnsykt myke, fuzzy lysbildene. Og ja, de kommer i en rekke forskjellige farger, så du er helt kul å velge vår Secret Santa's fav-nyanse.

3 Blåtann-høytaler amazon.com$ 27,99 HANDLE NÅ

Du kan virkelig ikke gå galt med denne Bluetooth-høyttaleren. De kan legge det på badet og sprengte melodier i dusjen, la det være på rommet sitt for å lytte til podcaster, eller beholde kjøkkenet for dans og matlaging. En bonus? Det er billigere enn den gjennomsnittlige høyttaleren.

4 Vin Tumbler i rustfritt stål amazon.com$ 12,95 HANDLE NÅ

Så ja, denne tørketrommelen i rustfritt stål har over * 8400 anmeldelser * på Amazon. Den kommer i mange forskjellige farger også, så den du gir dette til, vil bære vinen sin med stil.

5 Blå lys blokkerende briller amazon.com$ 19,97 HANDLE NÅ

Har moren din sittet og stirret på datamaskinen sin hele dagen mens hun jobbet hjemmefra? Få det. Kjøp henne disse blålysbrillene med 3700 Amazon-anmeldelser og gjør dagen hennes.

6 Afrikanske sorte såpestenger GjørAromaterapi etsy.com$ 12,86

Du kan helt få ethvert bad til å se stilig AF ut ved å legge til en fancy såpe, som gjør dette til den perfekte Secret Santa-gaven. Denne veganske varianten er også funksjonell: plantainblader, kakaopods og sheasmør hjelper til med å eksfoliere og redusere betennelse.

7 Pretty City London Coloring Book anthropologie.com$ 23,95

Å gå ned i sjarmerende gatene i London høres ut som en drøm ... fordi du sannsynligvis ikke reiser dit når som helst snart. Heldigvis hjelper disse detaljerte fargesidene til å avverge giftees reisefeil - og hjelpe dem å ødelegge.

8 Blå bandana $ 12,00HANDLE NÅ

Lyn slår mer enn to ganger i denne knallblå bandanaen. Sett den på en pooch, bruk den som en maske over masken din eller rundt hodet - et hvilket som helst tilbehør når som helst og hvor som helst.

9 Hvordan gjøre ingenting: Motstå oppmerksomhetsøkonomien Melville House amazon.com $ 26,99NOK 159,99 (41% avslag) HANDLE NÅ

Hva et konsept, ikke sant? Gi denne lesingen for å få øynene fra en skjerm og inn i en bok som skifter perspektiv - selv om det bare er et par sider om gangen.

10 Chunky akryl lenke ansiktsmaske kjede ShopHeartmade etsy.com$ 18,00

Dress opp en ansiktsmaske (eller solbriller kommer sommer!) Med en farget kjede. Den som får denne gaven, vil elske den stilige bekvemmeligheten.

elleve Echo Glow Amazon amazon.com$ 29,99 HANDLE NÅ

Visst, denne flerfargede smarte lampen er et flott alternativ for kiddoer, men hvem liker ikke litt stemningsbelysning? Glow kobler seg til en kompatibel Alexa-enhet og gir farge til ethvert rom.

12 Infinity Photo Display bilderamme Skyggen wayfair.com$ 18,00

Hvis navnet du trakk er det sentimentale i gruppen, vil disse bildene vise dyrebare minner på en minimal, mod måte.

1. 3 Min Pint Ice Cream Maker BINDESTREK bedbathandbeyond.com$ 19,99

En isstemning kan slå til når som helst, så forbered vennen din med denne one-touch-produsenten som kaster opp en halvliter de kan holde alt for seg selv.

14 Trådløse Bluetooth-øretelefoner ENACFIRE amazon.com $ 59,99$ 31,99 (47% avslag) HANDLE NÅ

Teknologirelaterte gaver er alltid en hit. Hvis de trenger et nytt par ørepropper, vil dette super rimelige (men høye kvaliteten!) Bluetooth-oppsettet definitivt gi et smil på ansiktet.

femten Fleece teppe amazon.com$ 14,99 HANDLE NÅ

Innse det: Du vet at den koselige gaven alltid er en fan-favoritt. Gi dette fuzzy kasteteppet til Secret Santa i favorittfargen. (Den kommer i mange forskjellige nyanser og har 25 000 anmeldelser på Amazon. 25 000!)

16 Stumptown Coffee Roasters amazon.com$ 14,99 HANDLE NÅ

TBH, en superfin kaffeblanding er alltid den perfekte gaven til din koffeinbesatte Secret Santa. Og ja, med notater av sitrusskall, karamell og hasselnøtt, er denne blandingen rett og slett deilig.

17 Emosjonell bagasjepose etsy.com$ 11,15

Kom igjen. Du vet at denne dumme 'Emotional Baggage' -tasjen vil være en stor hit uansett hvem som er i mottakersiden av denne gaven. De kan bruke den til dagligvarer, bokbæring, veske, bokstavelig talt hva de trenger.

18 Pure Silk Skinny Hair Ties nordstrom.com$ 20,00

ICYMI, disse hårbåndene er * stort sett * bra for håret ditt. Siden de er laget av silke, forhindrer de problemer som brudd og krus, mens du holder håret på plass.

19 Rose Gold Petite Tweeze Set amazon.com $ 27,00$ 23,98 (11% avslag) HANDLE NÅ

Dette tweezing-settet er den perfekte gaven til noen som ønsker å forsterke pleierutinen. I tillegg er Tweezerman i utgangspunktet det høyeste kvalitetsmerket når det gjelder alt hårfjerning, så de vil takke deg for det stilige kjøpet.

tjue Håndlaget lærmerke etsy.com$ 31,50

Har du en leser på hendene? Flott. Dette håndlagde bokmerket i lær vil forhindre dem i å krølle sider. I tillegg, la oss være ekte, det er bare ganske AF.

tjueen Hoya hjerteplante thesill.com$ 28,00

Hvis din hemmelige nisse har en grønn tommel, vil de absolutt elske å motta denne Hoya hjerteformede planten som en gave. Og ja, du kan også velge en pen pott for det.

22 Biker Shorts amazon.com$ 20,99 HANDLE NÅ

Biker shorts er veldig * i *, og de er spesielt gode hvis Secret Santa for øyeblikket navigerer i et arbeid hjemmefra. Gi dem et av disse fargerike parene (med over 35.000 Amazon-anmeldelser!), Og de vil være veldig takknemlige.

2. 3 Balm Dotcom Trio glossier.com$ 30,00

Din hemmelige nisse kan vippe farvel til sprukne lepper eller supertørr hud med denne fuktighetsgivende leppebalsamtrioen. I tillegg kan du blande og matche smaker slik at du lager den perfekte li'l-pakken.

24 Rektangel solbriller med skilpaddeskall amazon.com$ 15,95 HANDLE NÅ

TBH, rektangelformede briller er veldig * i *, og det samme er alle ting skilpaddeskallutskrift. Disse stilige (og billige!) Brillene vil være en av Secret Santa favorittgaver i år

25 Tortoise Print Hair Clip amazon.com$ 11,85 HANDLE NÅ

Igjen er skilpaddetrykk * i *! Og ja, disse 2000-talls hårklippene er også. Du kan være lett å vite at din hemmelige nisse vil være besatt av deres nye tilbehør.

26 Flerfarget ovalt øreringer etsy.com$ 28,50

Smykker er alltid en solid gave, så hvorfor ikke prøve å gi dem disse vakre, flerfargede, håndlagde øreringer? Stol på at de blir deres favoritt uttalelsesstykke.

27 Rose Quartz Guasha Tool amazon.com$ 12,99 HANDLE NÅ

Har du en hudpleiefreak på hendene? Kul. Dette Rose Quartz Guasha-verktøyet er flott for å puste ut og forme ansiktet. De vil elske å legge den til i skjønnhetsrutinen i flere trinn.

28 Håndlagde Wood Coasters etsy.com$ 25,00

En supersolid gave? Underlag. Disse er håndlagde * og * de passer til omtrent enhver hjemmets stemning. Si farvel til ringflekker, folkens!

29 Stimulerende hodebunnsmassasje Briogeo briogeohair.com$ 16,00

Hvis du har en skjønnhetselsker i livet ditt, må du gi dem denne hodebunnsmassasjeren, stat. Ikke bare er det veldig bra for å opprettholde en sunn hodebunn (farvel, flass!), Men det er også billig.

30 Cult Classic Purifying Face Cleanser dermstore.com$ 28,00

Du kan ærlig talt ikke gå galt med å gi gaven til et solid hudpleieprodukt. Alle trenger en fantastisk ansiktsrens i livet, til og med den gretten onkelen din Jeff.

31 1,5 kg ankelvekt revolve.com$ 20,00

Er din hemmelige nisse en treningsfanatiker? Gi dem disse komfortable (og søte) rosa ankelvekter for deres neste Zoom Pilates-sesh.

32 Tie-Dye ankelsokker madewell.com$ 10,50

Visst, sokker var alltid den 'hale' gaven i oppveksten, men nå som du er voksen, gjør det bokstavelig talt aldri vondt å få enda et solid par footies, spesielt når de er søte slipsfarger som disse.

33 Oppblåsbar Rainbow Cloud Drink Holder amazon.com$ 16,99 HANDLE NÅ

Liker din hemmelige nisse å ha det gøy stort sett hvor som helst? Gi dem denne sprengkoppen slik at de kan holde vin, øl og hvite klør fine og kule når som helst og hvor som helst.

3. 4 Phoenix Washed Bucket Hat urbanoutfitters.com$ 9,99

Si hva du vil om bøttehatter, men de er veldig * i * akkurat nå. Hvis du har en fremtidsvenn, kan du skaffe dem en av disse pastellfargede toppene i år.

35 Firepakket Rainbow Acetate Hair Pins madewell.com$ 18,50

Er din hemmelige nisse tilbehør-besatt? Gi dem denne firpakken med fargerike hårnåler som passer perfekt til ethvert antrekk.

36 Vannkokere i rustfritt stål amazon.com$ 21,02 HANDLE NÅ

Med 5900 Amazon-anmeldelser er denne komfyrkokeren perfekt for både te, kaffe og matcha-elskere. I tillegg er det super billig. På tide å legge til handlekurven ASAP.

37 Sideskåler fromourplace.com$ 45,00

Disse pene AF-bollene er det perfekte tilskuddet til omtrent alles kjøkken. Designet får dem til å se super match-y selv når de er stablet, så de ser bra ut i skapet også.

38 AirPods-sak amazon.com $ 7,99NOK 5,29 (34% avslag) HANDLE NÅ

Hvis vennen din har AirPods, kan du gjøre dem en tjeneste og forsterke saksspillet ved å kjøpe dem et av disse fargerike klipsdekslene. De vil elske deg for det. Disse sakene har over 5500 anmeldelser på Amazon, så du vet at de er et solid kjøp.

39 Skinnbagasjemerket madewell.com$ 29,50

Har du en verdensreisende på hendene? Det betyr at de vil elske en ny svart bagasjemerke i skinn. Love.

40 Curie Mini Hydrating Hand Sanitizer anthropologie.com$ 8,00

La oss være ekte: Hånddesinfiseringsmiddel har blitt veldig viktig for våre daglige liv, så din flaske kan like godt være søt og lukte godt også.

41 Gjenbrukbare dagligvarerposer i bomullsnett amazon.com$ 10,98 HANDLE NÅ

Forsikre deg om at kollegaen din aldri tar med lunsj i en gammel Lululemon-pose igjen ved å kjøpe dem disse søte gjenbrukbare dagligvarebærerne.

42 Nalgene vannflaske amazon.com$ 11,99 HANDLE NÅ

Hydrering er nøkkelen, dere. Sørg for at vennene dine gjør det med stil med denne fargerike Nalgene-flasken.

43 Hengende smykker arrangør amazon.com $ 25,00$ 20,00 (20% avslag) HANDLE NÅ

Hvis kompisen din sitter fast i store rot, gi dem denne vakre smykkearrangøren og gi plassen en oppgradering.

44 Idna pynteskål anthropologie.com$ 38,00

Disse pyntegjenstandene er gode for lagring av smykker, bytte, hårbånd og mer. Det er det perfekte tilskuddet til nattbordet til BFF.

Fire fem Rund skumrulle amazon.com$ 23,99 HANDLE NÅ

Har du en idrettsutøver på hendene? Denne skumrullen vil oppløse deres konstante ømhet, ASAP.

46 Fenty Beauty Mini Lip and Face Set fentybeauty.com$ 25,00

Dette lille to-i-ett mini-settet fra Fenty Beauty er ideelt for å stash i en veske, gymbag eller langhelg.

47 Original Gurkemeie Tonic sephora.com$ 29,00

Hvis kollegaen din er ganske mat, kan du prøve å gi dem denne gurkemeieblandingen slik at de har lett latte klar på jobben, enkelt.

48 Stressavlastningslys etsy.com$ 18,00

Du kan ærlig talt ikke gå galt med dette v. Beroligende lyset. I tillegg vil de blå fargene fullstendig matche søsterens leilighetsstemning.

49 Frontdør nøkkelhode madewell.com$ 19,50

TBH, rommets gamle høyskolesnor må gå. Gi dem denne stilige skinnkjeden i stedet.

femti Mansjett med mansjett Madewell madewell.com$ 35,00

Bor du i kaldere klima? Gi din hemmelige nisse denne koselige (og stilige) beanien for alle vinterbehovene.

Redaksjonell assistent Madeline Howard er redaksjonell assistent hos oss.