5 personer beskriver hvordan det å være biseksuell påvirker deres kjærlighetsliv

hva-det-liker-til-dato-både-venus-og-mars.jpg ,

Folk har en tendens til å forstå konsepter som er svart og hvitt bedre enn de som har gråtoner. Ta seksualitet, for eksempel: Begrepene 'rett' og 'homofil' gir seg direkte definisjoner, mens det å være 'bifil' alltid ser ut til å gi opp så mange spørsmål. Faktisk tror mange det er umulig for noen å bli tiltrukket av begge kjønn. Gjett hva: Hvis du er en av disse menneskene, har du feil info. Seksualitet kommer i alle fasonger, farger og størrelser.Her deler fem biseksuelle menn og kvinner hvordan deres kjønnspreferanse påvirker deres dateringsliv, forhold og måten de identifiserer seg offentlig på.

Renee Dowling, 30
Jeg forteller vanligvis folk at jeg er homofil fordi det er lettere. Det er en stor fraksjon av mennesker der ute som ikke forstår bifil. Så når de ikke forstår det, tror de enten at du lyver eller nekter å tro at det å være bifil er til og med mulig. Jeg tenker bare på det som normalt. Hvis du kan tiltrekkes av det ene kjønnet eller det andre, hvorfor kunne du ikke bli tiltrukket av begge deler?

Jeg driver også med nettdating akkurat nå og må oppføre meg som homofil. Jeg har tidligere prøvd å oppføre meg som bifil, og det fungerte ikke bra. Kvinner som du vil være interessert i å være sammen med, er ikke interessert bare fordi du er bifil. Så har du en gruppe menn som antar at du er ute etter en trekant. Du får meldinger klokken to om morgenen: 'Interessert i en trekant? Min kone er varm. ’Det er som om de føler at de automatisk har rett til deg.

William Bernhardt, 28
Jeg jobber på kjøkken. De er beryktede som en av de siste bastionene til en gutteklubb. Å bli sett på som noe mindre enn en hard-ass, hetero kniv-slinger er det samme som å være svak. Dette har heldigvis, men aldri så sakte, endret seg det siste tiåret. Jeg diskuterer min seksualitet og proclivities så lite som mulig med mindre jeg blir spurt direkte eller om det er relevant for samtalen. Jeg er åpen med mellom 20 og 30 prosent av menneskene jeg jobber med.Med dating er jeg ikke trygg nok med kjøkkenbesetningen eller firmaet mitt til å få inn en mann som min vesentlige andre. Også med menn har jeg generelt slynger, ikke noe langvarig. Mange av kvinnene jeg har datet synes at biseksualiteten min er spennende. Jeg er sammen med en kvinne som også er bifil og følger mer eller mindre de samme hetero-utseende retningslinjene som jeg gjør.

Vi har det bra å sjekke ut folk sammen. Når det gjelder å forklare seksualiteten min, lar jeg det bare være å kunne gå inn i et rom og finne noen attraktive. Det er lettere på den måten, i motsetning til å måtte forklare mine forskjellige idealer om attraktivitet når cisgender, kjønnsvæske og androgyni kommer til spill.

I SLEKT: 3 personer definerer deres kjønnsfluiditetElena Lopez, 31
Jeg har alltid funnet begge kjønn attraktive. Jeg begynte å innse det første året mitt på videregående. Jeg følte meg tiltrukket av mange av jentene som dro dit. Først var jeg som, kanskje det er fordi jeg skulle ønske jeg var dem. Men det var ikke i det hele tatt. Jeg ville fantasere om dem. Men jeg ville også fantasere om gutta. Det var ekstremt forvirrende for meg. Jeg prøvde å fortelle mine eldre søstre som på en vitsende måte, men de begge var som ‘Det er så grovt, du liker fisk. Æsj.' Jeg begynte å si til meg selv: ‘Jeg er rett, jeg er rett.’

I løpet av mitt siste år hadde jeg mitt første seksuelle møte med en jente. Selv om jeg ikke fysisk ble tiltrukket av henne, ville jeg prøve det. Jeg elsket å være sammen med en kvinne. Det føltes normalt for meg. Likevel skulle jeg ønske jeg hadde den opplevelsen med noen jeg faktisk likte.Da jeg var 19, traff jeg min beste venn som skulle bli min mann og far til våre tre barn. Jeg var i stand til å være meg selv med ham, og han aksepterte meg 100 prosent. Han visste at jeg likte begge kjønn. Jeg var veldig åpen og avslørte seksualiteten min med ham. Jeg følte meg helt komfortabel med ham. Derfor giftet jeg meg med ham. Jeg ble forelsket i sjelen hans. Han har fortalt meg at hvis jeg noen gang ville være sammen med en kvinne, ville han la meg fordi han føler at han aldri kunne gi meg det en kvinne kan. Heldigvis for meg hadde han aldri noe problem med seksualiteten min.

I SLEKT: 9 kvinnelige kjendiser du ikke visste har datert andre kvinner

Joe Donati, 27
Jeg forteller alle jeg er interessert i å date - mann eller kvinne - at jeg er bi foran. For mange mennesker er det ikke en startpakke. Jeg vil ikke komme i et forhold for senere å finne ut at de ikke godtar meg for meg.For mange år siden var jeg sammen med en kvinne og fortalte henne ikke før en håndfull datoer da jeg var bifil. Hun trodde jeg måtte ha vært homofil, og prøvde bare å date henne for å få skjegg eller noe. Hun var redd jeg hadde kjønnssykdommer. Det var forferdelig.

Emily McClurg, 25
Som en generalisering tror jeg mange antar at hvis du er bifil, vil du bare sove med alle du kommer i kontakt med. Noen mennesker jeg har vært sammen med har vært utrolig sjalu. Som det faktum at jeg var bifil, doblet sjansen min for å jukse dem bare fordi jeg er seksuelt tiltrukket av både menn og kvinner.

Det jeg tror noen mennesker ikke forstår, er at det å være bifil handler om å kunne elske og få kontakt med noen uten at kjønn en gang er en del av det. Jeg har elsket både menn og kvinner, men det var ikke fordi de hadde en penis eller en skjede. Det var på grunn av hvem de var dypt inne. Biseksuelle mennesker setter pris på skjønnhet uansett hvor de finner det. De elsker ikke menn eller kvinner. De elsker mennesker.