5 måter å kutte en T-skjorte i en kul trenings topp

hvit skjorter Richard Majchrzak

Du kjenner de menneskene som på en eller annen måte har muligheten til å gjøre sine rotte gamle T-skjorter til en kul ny topp med bare et saks? Du er i ferd med å bli en av disse menneskene.

Å lære å kutte en tee som er sett bedre dager til en topp med friskt liv, er heller ikke bare et morsomt festtriks - det er et grønnere alternativ til å søppel skjorten.

'Upcycling en perfekt god tee i stedet for å kvitte seg med det er noe å føle seg bra med,' sier Jaynee Singer, som var med å grunnlegge LA Collective , et selskap som lager og selger klær produsert i Los Angeles. 'Ved å redesigne den til en annen stil, spiller du en liten rolle i å redusere mengden avfall som blir dumpet på deponier.'Selv om du kan klippe opp stort sett alle typer stoffer, er det best å holde fast med bomulls-t-skjorter. Du trenger noen få materialer til jobben:

  Freeman finslipte sine ferdigheter med å klippe t-skjorter på sommerleiren, men sier at hun pleide å gjøre det selv treningstopper som voksen også. Nedenfor deler hun og Singer sine favoritt DYI-tips og triks for hvordan du klipper en T-skjorte til en treningstopp. Ingen svette!

  Beskåret T-skjorte

  beskåret t-skjorte

  Vanskelighetsgrad:

  nybegynner

  Hvordan:

  1. Begynn med å vri tee ut og deretter sette den på. jasmin gomez
  2. Mål hvor din naturlige midje er ved å plassere to fingre over navlen og merke flekken med en forsvinnende blekkpenn .
  3. Ta av skjorten, legg den på et flatt underlag og bruk en linjal for å tegne en horisontal linje over bredden av tee, i nivå med det merket. Bruk linjalen din til å måle fra kanten opp til avlingslinjen noen få forskjellige steder for å sikre at de har samme lengde og at linjen er jevn.
  4. Bruk saks til å kutte over linjen.
   80-tallet slashed tee

   80-tallet Slash Tee

   80-tallet slasher tee Richard Majchrzak

   Vanskelighetsgrad:

   nybegynner

   Hvordan:

   1. Ta på deg skjorta og legg hånden du ikke dominerer på brystet slik at pekefingeren berører bunnen av kragen. Sett deretter et merke med din forsvinnende blekkpenn rett under pinkyfingeren din. (Det bør være rett over innrykket der spaltningen din starter.)
   2. Ta av skjorten, legg den på en flat overflate, og bruk en linjal for å tegne en rett linje horisontalt over forsiden av T-skjorten din gjennom det merket, og stopp to inches før armhulen på hver side. Dette er din startlinje for å lage spalter.
   3. Lag en annen linje som går parallelt med den første, men som er omtrent en tomme under kragen på skjorta.
   4. Bruk linjalen til å tegne vertikale linjer mellom de to parallelle linjene. Gjør dem omtrent bredden på linjalen bortsett fra hverandre.
   5. Klipp langs de vertikale linjene. (De rå kantene krøller seg for å lage skråstreker i skjorten.)
    slips foran Hilsen av Aryelle Siclait

    Front-Tie Tee

    t-skjorte foran Richard Majchrzak

    Vanskelighetsgrad:

    mellomliggende

    Hvordan:

    1. Klipp bare baksiden av skjorten ved hjelp av trinnene for beskåret tee.
    2. Legg skjorten på en flat overflate, med forsiden opp. hvit t-skjorte Richard Majchrzak
    3. Bruk en linjal for å finne midten av bunnsømmen og merk den med den blekkende blekkpennen.
    4. Tegn en strek fra den prikken til der skjortens front møter beskjæringslinjen på venstre side av skjorten. Gjenta prosessen med høyre side av skjorten.
    5. Del skjortens forside i to ved å tegne en linje fra prikken på undersiden til punktet på forsiden av skjorten som er i tråd med avlingslinjen på baksiden. Skjær deretter langs den linjen for å dele fronten av skjorten i to rektangler. hvit t-skjorte
    6. Klipp av stoffet langs de vinklede linjene du har tegnet, slik at fronten av skjorten ser ut som en omvendt trekant med en spalte i midten. søt hvit tee Richard Majchrzak
    7. Vend skjorten til høyre og bind de to løse ender for å danne en knute.
     hvit t-skjorte høy lav

      Strappy tank

      activewear week 2020 denne artikkelen er en del av kvinner Richard Majchrzak

      Vanskelighetsgrad:

      mellomliggende

      Hvordan:

      1. Ta en T-skjorte over en BH for å bestemme hvor du vil at stroppene skal være. Bruk av engangsbruk forsvinnende blekkpenn , merk hvor bh-stroppene hviler under skjorten langs toppsømmen.
      2. Sett et merke midt på skjorten så lavt at du ønsker at tankens øsehals skal gå.
      3. Ta av deg skjorten, og legg den på et flatt underlag. Ta en kaffekanne eller annen sirkulær gjenstand som er litt større enn armhullet på skjorten din, og bruk den til å spore en buet linje som starter en halv tomme utenfor pennemerket på den øverste sømmen på venstre side av skjorten og som ender ved den ytre sømmen på tee, under ermet. Gjenta på den andre siden.
      4. Bruk den samme gjenstanden til å spore en halvcirkel som begynner en halv tomme på innsiden av BH-stroppen på venstre side av skjorten din og ender på samme sted på høyre side. På det laveste punktet skal den passere gjennom merket du satte på midten av skjorten.
      5. Klipp langs de buede linjene du laget på sidene av skjorten. Fjern deretter kragen ved å skjære gjennom begge lagene av T-skjorten langs halvsirkelen du har sporet i midten.
       Hilsen av Jennifer Nied

       High-Low Scoop Back Tee

       Richard Majchrzak

       Vanskelighetsgrad:

       avansert

       Hvordan:

       1. Ta på deg skjorten og merk av foran på skjorten to fingre bredde under navlen.
       2. Ta av skjorten, og i stedet for å legge den flatt med forsiden opp, legg den ned slik at skjortens venstre erme er sentrert og vendt opp (skjortens høyre erme vil være rett under den, liggende på arbeidet flate). Skjortens bunnkanter skal også være i flukt med hverandre.
       3. Tegn en langstrakt 'S' -form inn på siden av tee. Toppen av S skal være i nivå med merket i midten av skjorten, og basen av S skal være i tråd med den nederste sømmen på tee.
       4. Klipp langs linjen din, og sørg for å trimme rett over den nederste sømmen på skjorten for å fjerne baksiden.
        Hilsen av Madeline Howard Jewelyn Butron