5 karaktertrekk som alle Gemini stjernetegn har til felles

Å ha den samme drinken på samme sted med de samme vennene hver helg kan være morsomt for noen kikk (og ingen dom), men det kommer definitivt ikke til å fly med deg. Hvorfor? Du er en tvilling.

Gitt, solskiltet ditt dikterer ikke 100 prosent din personlighet i astrologiverdenen, men det har en ganske sterk sving i å finne ut hvem du er. Det er selvfølgelig kombinert med andre elementer som din fødselshoroskop og fremdrift , din Måneskilt , og din Saturn kommer tilbake .

Pluss, med Tvillingesesongen fra 21. mai til 20. juni 2020, er det førsteklasses tid å la Gem-flagget ditt fly .Du har gjort Gemini-tingen siden dagen du ble født, så oddsen er ganske høy, du har en grei ide om hva det vil si å være en del av Twin Squad. Likevel er det viktig informasjon som alle tvillinger burde vite om seg selv. Disse fem hovedtrekkene ved å være en tvilling kan påvirke alt fra arbeidet ditt til kjærlighetslivet ditt, ifølge Donna Page , en sertifisert astrolog i Atlanta. Her er situasjonen:

1. Du kan bare ikke med samme gamle.

Hvis variasjon er livets krydder, kan du betrakte deg som den menneskelige ekvivalenten til en spøkelsespepper. Du ønsker forandring og hater å kjede deg. Livsmottoet ditt var 'Takk U, Neste' wayyyy før Ariana Grands hitlåt. Hvem kan klandre deg når det er så mye å utforske og lære om?

2. Du er en eksperthandler.

Hvis det å oppdage et kupp å finne ut i naturen var en olympisk sport, ville gullmedaljen være din - ingen svette. Du er også veldig kunnskapsrik med alt du kjøper, som å laste opp på to nye hvite t-skjorter samtidig, JIC en får tilfeldigvis en flekk (fordi det alltid gjør det).

3. Du kan snakke med hvem som helst.

Gruppen din kan alltid stole på at du er den som finner ut Lyft-sjåførens livshistorie på fem minutter og blir øyeblikkelig BFF med bartenderen. Men du snakker ikke bare for det skyld - du er fantastisk til å knytte faktiske forbindelser med mennesker. Hvis det er en ny venn å lage, vil du lage dem.

4. Du liker å holde alternativene åpne.

Relatert historie

Når det kommer til forhold, tvillinger ikke vil bli bokset inn. (Ingen setter deg i et hjørne!) Visst, du kan slå deg til ro med noen etter hvert , men du liker å være åpen for muligheten for at noen andre kan komme med. Åh, og du kommer definitivt ikke til å bli seriøs med en person før du føler at du ikke kan leve uten dem.

5. Du er helt fordomsfri.

Du har ditt trossystem, og andre mennesker har deres. Du er godt klar over at det å ha en forskjell i mening ikke gjør noen til et mindre solid menneske - men selv du har dine grenser. Hvis en person begynner å spy ut totalt søppel, kommer du definitivt til å si fra.

Korin Miller er en frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.