5 grunner til at du ikke ser definisjon i bena, uansett hvor vanskelig du prøver

Hvorfor deg Getty Images

De fleste gråter i møte med bensdagen, men ikke deg. Du er knebøydronningen, du elskerlunges, og kalvehevingene dine er ingen vits. Men til tross for at du praktisk talt bor i treningsstudioet, ser du fortsatt ikke resultatene du vil ha i beina. Visst, du vet at du er sterk, men du vil også se ut som den. Dessverre fårskulpturelle ben a la Carrie Underwooder er ingen enkel oppgave. Her kan du gå galt.

Du Getty Images

Kroppsvektstrening er bra for å få dinpulsopp, men de er ikke det bena dine ser etter. 'Kroppen din vil ikke bygge muskler før den er stresset,' sier Albert Matheny , R.D., C.S.C.S., medstifter av SoHo Strength Lab og rådgiver for. Mens styrketrening i overkroppen kan tas til et veldig høyt nivå uten vekter, krever trening i underkroppen ekstra vekt for å se store endringer i mager muskel, sier han. Dette er fordi underkroppen din er sterkere enn overkroppen din (tenk på det, vi tilbringer dagen med å gå med beina, ikke med armene). Legg vekt på din for å se resultatenebein treningpå et nivå som føles utfordrende, men ikke umulig. Fortsett å øke vekten du bruker når bevegelsene blir lettere. ( Den slanke, sexy, sterke treningen DVD er den raske, fleksible treningen du har ventet på!)

I slekt:8 bilder som viser at du løfter tungt, gjør deg ikke 'klumpete'

Du Getty Images

Cardio er en viktig del av enhver treningsrutine, men hvis resultatene dine er MIA, kan det være lurt å gi tredemøllen en pause. Du har sikkert hørt at det er viktig å blande i treningsrutinen din for å holde kroppen gjette, og det er fordi det er sant, sier Matheny. Kroppen din er adaptiv, så hvis du gjør massevis avkardioøvelser- minst 20 minutter med langvarig aktivitet - og uten styrketrening, har du et lavt nivå av muskelmasse. Overflødig muskel er faktisk en hindring for kardioytelse, siden overvekt vil redusere farten, og løping ofte kan gi beina dine veldig lite muskler å vise.Igjen er løsningen her å styrke trene, sier Matheny. Når du presser musklene dine til å jobbe med en høyere prosentandel av kapasiteten, vokser det.

Alt du trenger for denne rumpe- og bentreningen er et mini-band:

.

.

Du Getty Images

Så vi vet at du trenger å presse musklene dine til det ytterste når det gjelder styrke, men å presse dem til et fullstendig bevegelsesområde er like viktig, sier Matheny. Du vil aldri se det fulle potensialet i dinmusklerhvis du ikke engasjerer dem på alle mulige måter.

En åpenbar løsning er bokstavelig tøyning før og etter trening. Men det er også viktig at du hele tiden prøver nye trekk og øvelser for å målrette musklene dine på en mest mulig dynamisk måte. Dette kan være så enkelt som å prøve en ny lungevariasjon eller registrere deg for en Pilates-klasse.

Din diett er ikke Getty Images

Den tristeste sannheten på jorden er at du aldri kan oppnå resultater bare ved å trene. Hver person har muskler, men hva som avgjør om vi kan se disse musklene, har å gjøre med mengden fett på kroppen din, sier Matheny. Selvfølgelig kan du senke kroppsfettet gjennom trening, men når det gjelder å få den prosentandelen lav nok til å virkelig se disse musklene, er det det du spiser som virkelig teller.

Det betyr å holde seg til en diett avmagre proteiner, grønnsaker, komplekse karbohydrater og frukt, sier han. Cheeseburgers og pommes frites vil (dessverre) ikke gjøre kalvene dine og quads noen favoriserer.

I slekt: 5 kvinner deler nøyaktig hva det tok å forme Six-Pack Abs

Skjemaet ditt kan bruke litt arbeid Getty Images

Du kan gjøre knebøy til du kollapser, men hvis skjemaet ditt er av, er det ubrukelig. Hvis du ikke utfører øvelser på en måte som retter seg mot musklene, ser du ikke resultatene du vil ha, sier Matheny. Treffer du ikke #quadgoals? Gjør litt undersøkelser for å se hvordan riktig form virkelig ser ut. Neste gang du treffer treningsstudioet, ta et sted ved speilene for å sjekke deg ut. Hvis du fremdeles føler deg mindre enn selvsikker, bør du vurdere å spørre en trener eller treningsinstruktør om de kan hjelpe deg med å korrigere deg.