4 uventede måter du ødelegger leppene dine

lips2.jpg Shutterstock

Vi spurte makeupartist, sjefredaktør for Yahoo! Beauty, og grunnlegger av Bobbi Brown Cosmetics, Bobbi Brown, for 411 om hvordan du kan holde leppene dine nydelige. Her var hva hun hadde å si:

Lepper får en rå avtale.

De er tynnhudede, mangler oljekjertler og utsettes for elementene. Som et resultat blir de lett tappet. Så er det aldersfaktoren: Når vi blir eldre, blir leppene mindre og tørrere og mister farge. Men de fleste kvinner gjør ikke leppepleie til en stor del av skjønnhetsrutinen - og det burde de også gjøre. Her er planen din for en sunnere, jevnere tut.Briller, Øre, Frukt, Mat, Naturlig mat, Øredobber, Spise, Mennesker i naturen, Mote tilbehør, Smykker,Shutterstock

Fukt fra innsiden og ut
Tørre lepper kan være et av de første tegnene på at du ikke drikker nok vann. De kan også vise at du er stresset — som bryter med kroppen din, og tømmer den for viktige næringsstoffer, inkludert vann.

Rehydrering trenger ikke å bety å tømme åtte glass H2O. Urte-te, kokosnøttvann og til og med frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold (melon, agurk) kan telle med i det totale inntaket. Den ideelle mengden er forskjellig for alle, men hvis urinen er klar til lysegul (og leppene er mindre tørre), gjør du en ganske god jobb.

I SLEKT: Gir drikkevann deg virkelig glødende hud?

Hopp over pinnen
Den voksagtige balsam bruker du obsessivt? Selv om det er flott for å beskytte mot fuktighetstap, absorberes det faktisk ikke i leppens hud for å gi fuktighet. Og hvis den har mentol eller kamfer, kan den irritere og tørke leppene ytterligere!

Velg i stedet en kremaktig eller salveaktig behandling som inneholder en blanding av fuktighetsbevarende midler (som hyaluronsyre eller squalan, som trekker vann fra atmosfæren inn i huden) og okklusiver (som sheasmør og avokado- og jojobaoljer, som hjelper til med å forsegle hydrering). I en klype bruker jeg øyekremen - Bobbi Brown Hydrating Eye Cream ($ 50,), som inkluderer fuktighetsbevarende midler og okklusiver - som leppebehandling. Det er den perfekte ikke altfor fettete teksturen å ha på under leppestiften. Påfør krem ​​eller salve på leppene morgen og natt og når som helst de føles tørre.

I SLEKT: Kan du faktisk bli avhengig av leppepomade?

Finger, leppe, kinn, hud, hake, tann, kjeve, organ, negle, tommel,Shutterstock

Flasse
For å tøffe av grov hud, forbereder jeg lepper med en fuktighetsgivende balsam eller ansiktsolje og børster lett bort skjellende flekker med en tannbørste med myk bust. Det fungerer som en sjarm. Du kan også bruke litt brunt sukker og oliven- eller kokosnøttolje og gni den på med fingertuppen i noen sekunder. (Bare bruk ikke salt - det vil svi sprukket hud.) Skyll leppene rene og avslutt med et annet belegg av balsam. Eksfolier leppehud en gang i uken, topper. Mer kan gjøre dem rå.

Beskytt disse babyene
Hvis leppen eller øyekremen ikke inneholder en bredspektret SPF, fyll den i løpet av dagen med en balsam eller leppestift som inneholder minst SPF 15 (gjør det til SPF 30 hvis du treffer stranden).

I SLEKT: Den naturlige måten å få fyldigere lepper på - i 4 enkle trinn

For flere skjønnhetstips og triks, ta opp juni 2015-utgaven av våre , på aviskiosker nå.