30 av Rihannas mest episke antrekk

57. GRAMMY Awards - Ankomster Jason MerrittGetty Images

ICYMI, Robyn Rihanna Fenty har vært innbegrepet av sartorial excellence siden hun kom på scenen. Og verden har vært så heldig å få et glimt av noen av Bad Gals ensembler som vanligvis (og skamløst) inkluderer et vinglass for tilbehør.Rihanna forklarte at hennes fryktløse motevalg er ment å imøtekomme henne alene, og at det hun bruker er heltreflekterende av humøret hennes. Selv om det sannsynligvis er trygt å anta at sangeren, skjønnhetsmogulen og motedesigneren vanligvis føler seg trygge - gi meg beskjed sist du så noen som hadde sportslige skyhøye stroppete stiletter som gikk over et fortaurist ( flere ganger! ) uten så mye som en flinch ... jeg venter.

Det er noe å lære av hennes åpenbare ignorering av hvordan de dristige antrekkene hennes blir mottatt, fordi det å kle seg som fru Fenty betyr å ikke gi deg en vet-hva-det, og kanskje det er det mest fasjonable av alt.

Vis galleri 30Bilder Rihanna I følge WargoGetty Images enav 30Innpakket i en bue på hennes fjerde årlige Diamond Ball

Hun kunne egentlig ikke la noen møte opp på sitt eget veldedighetsarrangement, ikke sant? Mens RiRi samlet inn midler til Clara Lionel Foundation, hadde han en hvit blondedrakt med en massiv satengbue og skjørt.

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Ankomster John ShearerGetty Images toav 30Rihanna blir pave

Rihanna. Gjorde det. Ikke. Holde. Tilbake. Som en møteleder fra Met Gala 2018 velsignet hun den røde løperen i denne utsmykkede getupen som så tung ut som den så detaljert ut. TBH, jeg kan tenke meg at det er vanskelig å tenke på komfort når du ser så bra ut. Og på grunn av sin rolle var hun en av de første som ankom, så dessverre for alle andre, betydde det å følge denne sartorielle seieren.USA - 57. årlige GRAMMY Awards. Frank TrapperGetty Images 3av 30Dette puffete rosa Grammys-øyeblikket

Ok, så ikke alle elsket denne (kjolen var memed Tross alt), men jeg har en prinsesse i rosa, så den kommer opp på listen. I dette kilometerbrede skjørtet beviste Rihanna at det var kjedelig å spille det trygt og nappet Grammy-pris for sangen hennes 'The Monster.'

2015 iHeartRadio Music Awards On NBC - Show Kevin mazurGetty Images 4av 30Hennes “B * tch Better Have My Money” -ytelse

En av sangens linjer er 'dere burde kjenne meg godt nok,' og hvis du virkelig gjør det, hadde du ikke forventet noe mindre enn denne fuzzy elektriske grønne kåpen, matchende knehøye støvler og solbriller på scenen i 2015 iHeartRadio Music Awards.

2014 iHeartRadio Music Awards - Backstage & Audience Kevin mazurGetty Images 5av 30Vinner stort i et lacy nummer

På iHeartRadio Music Awards i 2014 overlot Rihanna lite til fantasien. Hun parret det lacy look med en grønn leppe og krone av bantuknuter. Heldigvis, i tilfelle hun ble kald den kvelden, vant hun fire priser for å holde henne hyggelig og varm.USA - 2014 CFDA Fashion Awards i New York - Red Carpet Arrivals Lars NikiGetty Images 6av 30Skinner lyst som en diamant

På en hensiktsmessig måte er et av RiRis største utseende det hun hadde på seg for å motta prisen for årets moteikon på CFDA Awards i 2014. Rihannas eneste angrer på denne helt rene Swarovski-krystallkrystallkjolen som viste absolutt alt? Ikke iført en piggstrikk for å matche den skinnende kjole, hodeplagg og hansker, ifølge Den .

Jamie McCarthyGetty Images 7av 30Det gule Met Gala-utseendet

Ok, ok, jeg vet at denne også ble memet (takk Cosmo ) men hun stjal showet. I hyllest til Met Gala-temaet 2015: “China: Through The Looking Glass,” dukket Rihanna opp som super kongelig i denne forseggjorte gule kjolen komplett med tog, hodeplagg og pelsbekledning. Couture-utseendet, designet av Guo Pei, tok to år å lage, pr Vanity Fair .2014 amfAR LA Inspirasjonsgalla Jon KopaloffGetty Images 8av 30Undertøy, men gjør det kantete kveldstøy

Rop til Tom Ford for å designe denne kjolen som Rihanna hadde på seg 2014 amfAR LA Inspiration Gala. Utseendet inneholdt utskjæringer i ribbeina og en hoftehøy spalte som avslørte en ren sokk over kneet og metalliske sandaler. Utseendet ble toppet med rene kopper som hadde metalliske lilla kronblad som dekket brystvortene.

Pascal Le segretainGetty Images 9av 30Kul for sommeren

Vurder dette som min offisielle bønn om å få Rihanna til å hjelpe meg en dag med å se denne kule pyntet ut i helt hvitt.

Samir HusseinGetty Images 10av 30Premiere i gull

Rihanna stilte på premieren for filmen sin Ocean’s 8 i dette krøllete asymmetriske nummeret designet av Poiret. Hvem andre kunne trekke av seg denne silhuetten som ser ut som om den ble skjøvet i en ryggsekk over natten og trukket ut 30 sekunder før den ble satt på?2017 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Anadolu AgencyGetty Images elleveav 30Vinner Met Gala igjen

I 2017 dukket Rihanna opp på trinnene til Met i dette strukturelle Comme des Garçons-utseendet som var helt på punktet for Avant Garde-temaet.

Kjendis observasjoner i New York City - 23. mars 2017 XPX / Star MaxGetty Images 12av 30Denne lagdelte gatestilen ser ut

TBH, ikke sikker på hva skjerfet over hatten er til. For å holde ørene varme? For å blokkere kommentarene fra antrekk haterz? Uansett er fargekoordinasjonen på punktet, og det er også det med to jakker.

59. GRAMMY Awards - Ankomster Steve GranitzGetty Images 1. 3av 30Tatoveringskveld

Rihannas glitrende topp kantet konturene av ribbeintatoveringen til den egyptiske vingudinnen Isis ved Grammy Awards 2017. Hun parret den med et stort svart tyllskjørt som passer til en ball og et dårlig ikon for mote.Rihanna og Clara Lionel Foundation er vertskap for 2. årlige diamantball Axelle / Bauer-GriffinGetty Images 14av 30Glatt og skinnende

Rihanna, som kanaliserte gamle Hollywood, ble matchende-matchende til å spille vertinne på sitt andre årlige Diamond Ball i dette Dior Couture-ensemblet som inkluderte et matchende sjal og sko.

Kjendis observasjoner i New York City - 18. juli 2015 Raymond HallGetty Images femtenav 30Søvnig chic med et vinglass i hånden

Hvem ser DETTE bra ut i pyjamas ?!

Kjendiser på Los Angeles Lakers Game Noel vasquezGetty Images 16av 30Dette urimelig kule basketballspillet passer

Alle på dette Lakers-spillet var heldige nok til å få se denne bøttehatten, gullkjeden og disse stroppete sandalene personlig. Og RiRi fortsatte moten med rosa tilbehør hun pisket ut hele natten, for eksempeltyggegummiogsukkerspinn.

2013 American Music Awards - Show Lester CohenGetty Images 17av 30Vinner stort i svart perler

Alltid den dristige kommoden, Rihanna aksepterte den første ikonprisen noensinne på American Music Awards 2013 (fra moren) i en doobie-frisyre, strukturert beaded bh og ren perle skjørt.

Anadolu AgencyGetty Images 18av 30Og perlene fortsetter å komme

Dette utseendet handlet om tekstur: perler, fjærlister og pelsfôr sydd i et skjørt, bh og sandaler med høy midje og hofteklemme. Hun hadde dette Prada-ensemblet til premieren på filmen Valerian Og byen med tusen planeter i 2017. For å på toppen av utseendet hadde RiRi sin egen sminkelinje, Fenty Beauty, som hentet de myke rosa og røde fargene på antrekket hennes.

Rihanna In Concert - 22. september 2007 George PimentelGetty Images 19av 30En dårlig gal i skinn

For 2007 Good Girl Gone Bad-turnéen hennes, ble Rihanna snørt i disse patentskoene, matchende bh, tutu og hansker.

Premiere på EuropaCorp og STX Entertainment Jeffrey MayerGetty Images tjueav 30Ser utover kongelig i rosa

Nok en gang, i motsetning til det forventede, dukket Rihanna opp og viste seg i denne rosa Giambattista Valli-kjolen på nok en premiere for filmen sin Valerian . Den asymmetriske kjolen var en fest foran som viste fram hennes Manolo Blahnik snøresko og et eventyr i ryggen takket være det dramatiske toget.

2007 MTV Video Music Awards - Ankomster Jon KopaloffGetty Images tjueenav 30Mer rosa

På MTV Video Music Awards 2007 utstrålte Rihanna den kule tilliten som følger med å være en vinner. Sangeren vant stort det året på både den røde løperen, kledd i hetrosa sateng, og på scenen da hun nappet to priser for sangen 'Monster' og for musikkvideoen til 'Umbrella.'

Den 49. årlige GRAMMY-prisen - GM-ankomster John SciulliGetty Images 22av 30Denne grønne Grammys-debuten

Rihanna viste litt hud på sine første Grammy Awards i 2007, mens alle smykkene i verden samlet seg til en fest på høyre arm (venter fortsatt på invitasjonen min).

52. årlige GRAMMY Awards - Ankomster Gregg DeGuireGetty Images 2. 3av 30Edgy hele veien

Tre år senere, i 2010, kom hun tilbake til Grammys 'røde løperen og så elegant og fjæraktig ut i hvitt. En daværende blond Rihanna barberte sidene på hodet og stylet det gjenværende håret til en mohawk.

Karwai TangGetty Images 24av 30Pen i lilla

Rihanna hedret sin kjærlighet til sandaler som gjør veien opp i leggene hennes da hun hadde på seg et par av Rene Caovilla med en feminin kort lilla kjole til lanseringen av makeup-linjen Fenty Beauty i 2017.

Celebrity Sightings - Bauer-Griffin - 2013 Ignat / Bauer-GriffinGetty Images 25av 30Dette uformelle utseendet på dagtid

En gang så jeg Rihanna hærbukser og hvite rimmede solbriller, så jeg kjøpte hærbukser og hvite rimmede solbriller.

Klær, yttertøy, mote, beige, fottøy, kostyme, muskel, fiktiv karakter, bukser, kappe, Rihanna 26av 30Denne ekstra AF-getupen

Hvis du ikke gikk på Coachella-festivalen 2018, rotet du deg. Du kunne ha sett denne brunfargen, um ... situasjon personlig. Ikke helt sikker på hva som skjer her, men hvem andre kan se så bra ut i gigantiske, slanke sko?

De 55. årlige GRAMMY Awards - Ankomster Steve GranitzGetty Images 27av 30Sissende i rødt

Nominert til tre Grammy-priser, stusset Rihanna på den røde løperen i dette - du gjettet det: ren - flytende kjole av Alaia. Sangeren forlot arrangementet med ett trofé i hånden, og hennes plass på best påkledde lister ble styrket.

London Celebrity Sightings - 31. oktober 2018 GorceGetty Images 28av 30Halloween i Londontown

Rihanna kledde seg ut som et rosa skjelett denne Halloween for å stoppe showet på to Halloween-fester i England, pr Mennesker . Kostymet hennes inkluderte et rosa konturert ansikt, et lakklærantrekk, små solbriller og svarte hæler.

Fenty Beauty av Rihanna Anniversary Event - Ankomster Don ArnoldGetty Images 29av 30Et slangeskinsensemble fra 90-tallet

Dette koordinerte antrekket som RiRi hadde på seg til hennes Fenty Beauty-jubileumsarrangement, kan bare beskrives som venstre .

Klær, ben, mote, strømpebukse, briller, lår, fottøy, leggings, menneskeben, svart hår, Rihanna 30av 30Forkynnende sannheter i krystaller

Rihanna stengte Instagram da hun la ut dette bildet av sitt krystall Gucci Coachella-ensemble. Hel bodysuit hun hadde på seg under en Gucci-tank og jeansshorts kommer til og med med hette som dekker ansiktet, ifølge I .

I bildeteksten skrev sangeren de sanneste ordene som noen gang er lagt til sosiale medier: 'Jeg kan ikke dra hjem ennå, for det er nok ikke folk har sett antrekket mitt.'

NesteDe mest populære babynavnene i 2019 blir ... Assisterende redaktør Aryelle Siclait er assisterende redaktør på vårt sted hvor hun skriver og redigerer artikler om forhold, seksuell helse, popkultur og mote for vertikaler på tvers avWomensHealthMag.comog trykt magasin.