20 sterkeste mannlige kjendiser

1306-fittest-men.jpg , Vis galleri tjueBilder 20: Adam Levine Splash nyheter 1av 2020: Adam Levine

Maroon 5-frontfiguren kan holde en lapp like feilfritt som han kan holde en yogastilling. Han fortalte nylig Menns helse , 'Yoga har gitt meg muligheten til å være mer fokusert og ta bedre beslutninger som kommer fra et klarere sted.' Og definisjonen på mordermuskelen som følger med er definitivt en bonus.

19: Liam Hemsworth Fameflynet toav 2019: Liam Hemsworth

Liams super-fit kropp er ubestridelig (i motsetning til de konstante oppbruddsryktene om ham og forloveden Miley Cyrus). Den australske skuespilleren - hvis bror også vises på listen vår - fortalte Menns helse hvordan han slanket seg for å spille en sultende karakter i Dødslekene med et strengt treningsregime og en variant av Paleo Diet, som hjalp ham med å slippe 20 pund måneden før filmen.

18: Chris Pine Splash nyheter 3av 2018: Chris Pine

Den 32 år gamle actionstjernen planlegger ikke å bremse når som helst snart. Mens han overskrift Star Trek franchise, Chris spiller også som CIA-analytiker i den kommende filmen Jack Ryan , ut senere i år. Og heldig for oss, de Star Trek antrekk er ganske stramme.17: Ryan Gosling Fameflynet 4av 2017: Ryan Gosling

Emma Stone satte det nok best i filmen Gal dum kjærlighet da hun sa til Ryan: 'Seriøst? Det er som om du er Photoshoppet! ' Vi kunne ikke være mer enige.

Sjekk ut mer avHollywoods hotteste vaskebrett abs.

16: Bradley Cooper Splash nyheter 5av 2016: Bradley Cooper

Du kan tro at en fyr som fester på skjermen for å leve, kan ha mer av en øletarm enn en seks-pakke. Men stjernen fortalte nylig Menns helse UK at han holder seg i form med supersettingsøvelser og et strengt kosthold.

15: Zac Efron Fameflynet 6av 2015: Zac Efron

Skuespilleren - og hans abs - har kommet langt siden de High School Musical dager. Zac debuterte et større kropp for sin rolle som marine i fjoråret Den heldige , og vi har blitt imponert siden.

14: Ryan Reynolds Splash nyheter 7av 2014: Ryan Reynolds

Det er vanskelig å bestemme hva vi elsker mer om Ryan - hans fantastiske kropp eller hans morsomme sans for humor. Heldigvis viser de fleste av hans skuespillroller begge deler.

13: Taye Diggs Splash nyheter 8av 2013: Taye Diggs

Skuespilleren blir stadig fotografert og henger med kona Idina Menzel og sønnen deres Walker, men antar ikke at denne superpassede fyren har gått mykt: han jaget nylig en innbruddstyv som brøt seg inn i huset deres mens de var på SAG Awards dette år, og - få dette - holdt ham tilbake til politiet ankom, ifølge Us Weekly . Nå som showet hans Privat praksis er ferdig håper vi å se mer ham (og hans fantastiske kropp) på storskjerm.

12: Mario Lopez Fameflynet 9av 2012: Mario Lopez

Hvem kjente den Slater fra Reddet av klokken ville være enda varmere og bedre montør tjue år senere? Nå har skuespilleren og TV-verten gjort fitness til en del av karrieren med bøkene sine Ekstra magert og Mario Lopez Knockout Fitness . Og vi gjetter at det ikke tar mye mer enn et helkroppsskudd av Mario å annonsere for dem.

11: Ian Somerhalder Splash nyheter 10av 2011: Ian Somerhalder

Et blikk på Ians utarmede armer, og det er ingen tvil om hvorfor vampyrmani fortsatt er sterk. Stjernen til Vampyr dagbøkene leder også Ian Somerhalder Foundation , en miljøaktivistegruppe som øker bevisstheten om alt fra avskoging til dyremishandling. Svøm .

10: Mark Wahlberg Splash nyheter elleveav 2010: Mark Wahlberg

Han har vært på flere forsider av Menns helse enn noen annen skuespiller - av åpenbare grunner som ikke lett kan dekkes av en t-skjorte. Skuespilleren samlet nylig enda mer for sin kroppsbyggerrolle i Smerte gevinst , og det er trygt å si at han holdt stand mot co-star The Rock.

9: Jamie Foxx Fameflynet 12av 209: Jamie Foxx

Jamie fortalte nylig Menns helse at han måtte pakke på kilo muskler for sin rolle i Django Unchained . Og selv om han først og fremst har på seg en dress mens han spiller presidenten i sommerens White House Down , vi har en følelse av at han fortsatt er i form som alltid.

8: Hugh Jackman Getty 1. 3av 208: Hugh Jackman

Er det noe Hugh ikke kan gjøre? Fra å synge på Broadway og storskjerm til å spille Wolverine i over et tiår, kan denne supermuskulære stjernen ikke gjøre noe galt.

Sjekk ut vårt eksklusive intervju med Hugh.

7: Kellan Lutz Fameflynet 14av 207: Kellan Lutz

Hvis du er bekymret for at Kellen kan miste noen av disse musklene i nær fremtid, ikke vær det - skuespilleren har signert på å spille både Tarzan og Hercules i to kommende filmer. Og du vet hva det betyr: rikelig av skjorteløs tid på skjermen. Takk, Hollywood.

6: Henry Cavill Warner Bros. femtenav 206: Henry Cavill

Spoiler: Superman har en vanvittig kropp under den drakten. Skuespilleren fortalte nylig Menns helse at han var overvektig som barn, men han presset seg til å komme i form - og vant ham rollene Tudorene og Udødelige før han landet sin siste superheltkonsert.

5: Ryan Lochte Fameflynet 16av 205: Ryan Lochte

Legg merke til: dette er hvordan gullmedalje-abs ser ut. Den olympiske gullmedaljen og stjernen i sitt eget reality-show Hva ville Ryan Lochte gjøre? har tydeligvis lagt ned arbeidet for kroppen sin. Og som om du ikke allerede var forelsket i ham, fortalte han våre at han sover 'mest naken'.

Les mer fra vårt eksklusive intervju med Ryan.

4: David Beckham Fameflynet 17av 204: David Beckham

David trekker seg kanskje fra fotball, men kroppen hans vil alltid ha stjernestatus for oss. Han fortalte våre at det å drive sport med barna hans er med på å holde ham i form. Awwww .

Sjekk ut resten av intervjuet vårt med David Beckham.

3: Channing Tatum Getty 18av 203: Channing Tatum

Channings fantastiske kropp hadde en hovedrolle i Magiske mike (sammen med hans morsomme en-liners og imponerende strippeferdigheter). Men den superpassede fysikken hjalp ham også til å score actionfylte konserter - som G.I. Joe: Gjengjeldelse og i sommer White House Down . En rolle til som vi gleder oss til å se ham i: farskap. Skuespilleren ønsket nylig en datter med kone Jenna Dewan velkommen.

2: Chris Hemsworth Splash nyheter 19av 202: Chris Hemsworth

Chris viste overmenneskelig styrke - for ikke å nevne våpen utenfor denne verden - i Thor . Han fortalte våre at han forberedte seg på rollen ved å legge vektløfting til sin vanlige rutine med muay Thai boksing, surfing og løping. Ser ut som alt det harde arbeidet lønnet seg - han kommer til å spille i oppfølgeren, Thor: Den Mørke Verdenen , ut senere i år.

Les mer av intervjuet vårt med Chris her.

1: Joe Manganiello Getty tjueav 201: Joe Manganiello

Joes kropp er kanskje ikke den kun grunnen til at seerne stiller inn på Ekte blod , men det kommer nok til å være blant de fem beste. Og HBO-produsenter er ikke de eneste som ber ham strippe - skuespilleren har gått skjorteløs i alt fra Magiske mike og Hvordan jeg møtte din mor til MTV Movie Awards. Hans nye treningsbok Utvikling treffer hyllene i desember, så vi håper at de shirtless invitasjonene bare fortsetter å rulle inn.

NesteGjør en forskjell: Kjør 10 FEED 10